- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.721
Benimde asılama olmuştu ve bugün 11 gün evde test yaptm negatif çıktı . ovitrelle çatlatma iğnesi vurunali da 12 gün oldu Aynı ağrıları ben 3 gün boyunca çektim zor bı süreçti aynı zmanada progestan kullanıyorm onunda etkisi olabilir mi? Test yapmak için erken mi davranmışm . Korkuyorum yine kimyasal olursa yine düşük yaparsam diye . Önce kan testinde mi çıkar pozitifse eğer? Ne yapym ne zaman tekrar test yapym kafayı yicem artık bizde de sadece ben çabalıyormuşum gibi hissediyorumCnm benımde yarın 10. Gunum
Hiç test faln yapmadım silikleşme takip etmedim, bakalım, kasık batması, bel ağrısı başladı bugun,
Göğüsler şiş, ağrıyor
İnşallah senınde vardır cnm
Sabah yapsana test, çıkar artık
Canım ben daha önce kullandım 1yila yakın.sonra bebek düşünmeye başladım ve kadın doğuma muayene oldum ,doktor bana derhal bırak rahim incelmiş ve yumurtalıkların normalden küçük dedim,hatta ailende erken menopoza giren var mı dedi, çıkışta dünyam başıma yıkıldı,hemen o gün bıraktım
Canım hamilelik var ise önce kanda çıkarBenimde asılama olmuştu ve bugün 11 gün evde test yaptm negatif çıktı . ovitrelle çatlatma iğnesi vurunali da 12 gün oldu Aynı ağrıları ben 3 gün boyunca çektim zor bı süreçti aynı zmanada progestan kullanıyorm onunda etkisi olabilir mi? Test yapmak için erken mi davranmışm . Korkuyorum yine kimyasal olursa yine düşük yaparsam diye . Önce kan testinde mi çıkar pozitifse eğer? Ne yapym ne zaman tekrar test yapym kafayı yicem artık bizde de sadece ben çabalıyormuşum gibi hissediyorum
Cnm p. Tesi test yapmaya başlıyım dıyorumAz önce böyle kâğıt olandan çubuk kalmıştı onu yaptım bişey çıkmadı canım çok kaliteli bişey değildi ama hiçte umutlu değilim zaten..adete daha işte 8 gün var .. benimde göğüsler şiş ağrı var kasıklarımda adet sancısı değil ama ağrısı oluyor senin daha erkenmiş bu arada 10 günde yapma zaten 7 ci günde silikleşmeye başlıyor testler iğne etkisi 1 haftada gidiyor
Bnde progestan kullanıyorumBenimde asılama olmuştu ve bugün 11 gün evde test yaptm negatif çıktı . ovitrelle çatlatma iğnesi vurunali da 12 gün oldu Aynı ağrıları ben 3 gün boyunca çektim zor bı süreçti aynı zmanada progestan kullanıyorm onunda etkisi olabilir mi? Test yapmak için erken mi davranmışm . Korkuyorum yine kimyasal olursa yine düşük yaparsam diye . Önce kan testinde mi çıkar pozitifse eğer? Ne yapym ne zaman tekrar test yapym kafayı yicem artık bizde de sadece ben çabalıyormuşum gibi hissediyorum
Aminnn teşekkür ederimDualarımdasın canım allah gönlüne göre versin saglıkla inşallah güzel haberlerini alalım inşallah
Neden yaptın tatlım hamilelik var mı diye miHanımlar günaydın yumurta çatladıktan sonra ki testler üsteki dün attığım büyük ihtimalle kuruma çizgisi zaten bu sabah ki yaptığımda da bişey yok
Uzulme bence canim bir sonraki ay icin yeni bir surec yeni bir umuda baslamis oluyorsun en azindan. Benim testler belli belirsiz pozitif cikiyor ama isin aslini soylemek gerekirse regli bekliyorum. Pek bisey cikacagini sanmiyorumbebekheyecani canım benim adetim erken geldi kırmızıları alayım bu aydan umutluydum nasip
Kullanma canım çok zorda kalırsan parol iç yinede doktoruna danışAminnn teşekkür ederimbende hep dua ediyorum dinden beri bel ağrısından uyuyamdım 1-2 dk yürüyüş yaptım . Sırtım çok ağrıyor agrı kesici kullanabilirmiyim
Tam belirtim yok yumurtam çatladığında birliktelik olmuştu ondan eminim o yüzdenNeden yaptın tatlım hamilelik var mı diye mi
Bat ne zamanTam belirtim yok yumurtam çatladığında birliktelik olmuştu ondan eminim o yüzden
Aynen üzüldüm ama yapacak birşey yok bu aydan umutluydum hayırlısı hakkındaUzulme bence canim bir sonraki ay icin yeni bir surec yeni bir umuda baslamis oluyorsun en azindan. Benim testler belli belirsiz pozitif cikiyor ama isin aslini soylemek gerekirse regli bekliyorum. Pek bisey cikacagini sanmiyorum
19 Mart canımBat ne zaman
Cnm sen daha kan vermemiştin dimiUzulme bence canim bir sonraki ay icin yeni bir surec yeni bir umuda baslamis oluyorsun en azindan. Benim testler belli belirsiz pozitif cikiyor ama isin aslini soylemek gerekirse regli bekliyorum. Pek bisey cikacagini sanmiyorum
Ya canımsın cansın sen güzel annefnd_50 nasılsın güzel kadın pek giremiyorum biraz rahatsızım arada giriyorum ama mesajlar çok göremiyorum pek gözlerim seni arıyor hep aklımdasın güzel gelişmeler olunca beni etiketle belki arada göremem
Dün çok hastalanınca bide hastaneye gittim acile durumu anlatınca hiç bireey yapmadılar pazartesi günü kadın doğumda kan ver dediler zatenBnde progestan kullanıyorum
Ve bnde kımyasal geçirdım
Bu İlk iğnem
Aslında net sonuç 14. Gun çıkar
Eğer bekleyebilirsem 14. Gun yapıcam
Yada p. Tesi yapmaya başlarım
Önce tabıkı kanda çıkıyor ama bi daha asla erken değerle öğrenmem
Yarın sabah test yapmaya başla istersen yavaştan
Aynen canim kan vermedim. Dedigin gibi yolunda gitse 4 günde koyulasma fazla olurdu. O yuzden pek kaptirmadim kendimi zaten. Olursa supriz olur. Olmazsa da insallah surec uzamaz da erkenden gelir reglCnm sen daha kan vermemiştin dimi
4 gündür silik çıkıyor
Allah Allah
Şimdiye koyulaşmalıydı
Sen yinede adeti bekliyormuş gbı yap belkı sonu guzel olursupriz sonlu yüksek Bi değer
P. Tesi bnce kan ver cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?