💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Simdi gozlugumle baknca gordum sanki ya anlayamadm . Sen teste canlı baknca goruyo musn canm
Ben görmek istediğim için Bi görüyor gibi oluyrm Bi görmüyor gibi kafam karıştı aslında ilk yaptığımda gördüm sandım çok heyecanlandım sonra yine görmedim gibi oldu anlamadım off off

Ben görmek istediğim için Bi görüyor gibi oluyrm Bi görmüyor gibi kafam karıştı aslında ilk yaptığımda gördüm sandım çok heyecanlandım sonra yine görmedim gibi oldu anlamadım off off
Yarin predictor al onda daha iyi sonuc alrsn canm sabah ilk idrarla yap bi

Rica ederim canım benim dene bak bu şekil faydasını görceksin malesef cok hassasız bu konuda

Kızlar pazartesiye randevu aldım.
Daha önce ilçede küçük hastaneler gittim, amh bakilmamisti. Şimdi randevu aldığım şehir hastanesi. Amh istesem yapılır mı kaç günde çıkar acaba ?

Yaa demek öyle dedi keşke hiç yazılmasaymışım, üye olup parasını ödedikten sonra aklıma geldi acaba sıkıntı olur mu diye :/ sorayım bakalım teşekkür ederim :)

Canim ben sürekli devam ediyordum reformer a aralikta hamileydim. Ocakta dusuk oldu. Ilgisi vardir yoktur bilinmez tabi ama simdi biraktim gitmiyorum
Hadi yaa geçmiş olsun :/ hamileliği öğrendikten sonra da devam etmiş miydin peki? Ben de ya hamileysem şu zamana kadar zararı oldu mu acaba..bat a 7 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…