- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.521
sat 07.03.2023 bat 07.04.2023 inşallah bu ay olur hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende ama hep kimyasal gebelik yasıyorum sevınıyoruz ve düşüyor bu ay inşallah olurMerhaba aranıza yeni geldim bebiş istiyoruz mart grubuna gırmek ıstıyorum SAT 02.02.2023 BAT 05.03.2023 şuan 2 günlük bir gecikmem var ama idrarda negatif kan vermedim çünkü insan negatifi defalarca görünce üzülüyor ve gerçekten de hep negatifi çekiyor benide eklermisiniz grubabebekheyecani
Kac kere kimyasal yasadin canim? Hic arastrildi mi sebebi?sat 07.03.2023 bat 07.04.2023 inşallah bu ay olur hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende ama hep kimyasal gebelik yasıyorum sevınıyoruz ve düşüyor bu ay inşallah olur
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı bir gebelikle bebeğinize kavuşursunuzsat 07.03.2023 bat 07.04.2023 inşallah bu ay olur hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende ama hep kimyasal gebelik yasıyorum sevınıyoruz ve düşüyor bu ay inşallah olur
canım merhaba nisan grubu açıldı istersen oraya yazdır adını :)sat 07.03.2023 bat 07.04.2023 inşallah bu ay olur hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende ama hep kimyasal gebelik yasıyorum sevınıyoruz ve düşüyor bu ay inşallah olur
Aynı hastanemiKızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
10 mart 48 çıkmış betam beynimden aşağı hissetmiyorum suanPapatyamaviss
Aynı yerde mi veriyorsun testleri canımKızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
Aynı yerde mi veriyorsun testleri canım
Evet canimAynı hastanemi
En ortadaki testte çatlamışMerhaba hanımlar acaba yumurta çatlamış mı iki gündür bu şekilde iki günü de değerlendirdim bugünü de değerlendirmelimiyim ?
kaç gün var bata canımKızlar bu sabahki test böyle olmuş erken gebelik yapsam gerçek sonuç çıkarmı yoksa bekleyimmi
İnşallah senin de benim de ve bekleyen bütün arkadaşlarimizin da pozitif olur bu ay hayırlısı ileetiketle canım sabah senin için girip bakacam benim umudum yok bu aydan ama bakalım belki süprız olur daha 4 gün var bata benim
Cnm Bn göremiyorum bıraz bulanık çıkmışKızlar bu sabahki test böyle olmuş erken gebelik yapsam gerçek sonuç çıkarmı yoksa bekleyimmi
13 gün var canımkaç gün var bata canım
Aynı yerde mi yaptırdın canım,sakin ol lütfenKızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
Seni iyi anlıyorumKızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?