- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.481
Valla hayırlı sanırım, doktorum ultrason ile yumurtalıklarıma baktı, "oh çok iyi" dedi. Klomen sebebiyle pcos lularda sıkıntı oluşabiliyor (yumurtalıkta sıvı oluşumu gibi bir şey dedi) onu kontrol etmemiz gerekiyordu, bir sorun olsaydı önümüzdeki ay kullandırmayacaktım çünkü dedi. 1 dolu 1 boş ilişkiye de devam ediyorsun hala daha aksatmayın dedi. Bu kadar.Hayırlı haberlerle gel canim
Valla az bir koyulasma gibi oldu testlerde canik ama bakalim. Dayanabilirsem pazartesi dayanamazsam hem yarin hem pazartesi veririm ben deCanım vallahi sabah aklimdan geçtin sen ne yaptin. Verdim canım sabah sonuç bekliyorum
Cokk sevindim canim.. guzel haberler bunlar. Hayırlısı o zaman artikValla hayırlı sanırım, doktorum ultrason ile yumurtalıklarıma baktı, "oh çok iyi" dedi. Klomen sebebiyle pcos lularda sıkıntı oluşabiliyor (yumurtalıkta sıvı oluşumu gibi bir şey dedi) onu kontrol etmemiz gerekiyordu, bir sorun olsaydı önümüzdeki ay kullandırmayacaktım çünkü dedi. 1 dolu 1 boş ilişkiye de devam ediyorsun hala daha aksatmayın dedi. Bu kadar.
Ancak sistit oldum. 2 gündür işeyemiyorum sanki işerken içimden jilet akıyo. Uzun zamandır olmazdım sistit halbuki, çok da dikkat ederdim olmayayım diye. Doktor da hamilelik ihtimaline karşı ilaç yazamam ancak sana bir saşe vericem onu içeceksin, hamile de olsan sıkıntı yaratmayacak bir şey dedi. Bakalım.
Aaa evet monural verdi. İnşallah iyi gelir. İşin tuhaf yanı günde en az 3 lt su içen biriyim. Nasıl sistit oldum anlamadım. İlişki sonrası hemen idrar da yaparım. İlişki sonrası uzun süre beklemek de sistit sebebi çünkü. Ay anlamadım valla, belki de üşüttüm.Cokk sevindim canim.. guzel haberler bunlar. Hayırlısı o zaman artiksistit ne kotudur bol su ic canım. Su icmeden gecmiyor. Monurol mu verdi
Evet canım dikkatli bakınca bir gölge gözüküyor. Ancak testin kuruma çizgisi de olabilir. O yüzden yarın sabah ilk idrar ile tekrar et canım, inşallah vardır.Kızlar ne olur burda gölge de olsa var diyinben hayal mi görüyorum
Gecmis olsun canim. En buyuk derdimiz sistit olmak olsunAaa evet monural verdi. İnşallah iyi gelir. İşin tuhaf yanı günde en az 3 lt su içen biriyim. Nasıl sistit oldum anlamadım. İlişki sonrası hemen idrar da yaparım. İlişki sonrası uzun süre beklemek de idrar sebebi çünkü. Ay anlamadım valla, belki de üşüttüm.
İlk dakikada çıktı ve sabah idrarı değil üstelik de az önce şu içmiştim,bugün regl günümEvet canım dikkatli bakınca bir gölge gözüküyor. Ancak testin kuruma çizgisi de olabilir. O yüzden yarın sabah ilk idrar ile tekrar et canım, inşallah vardır.
Varsa başka test sıvı alımını bırak 2-3 saat tutabilirsen idrarını tut olmadı testi tekrarla bugün.İlk dakikada çıktı ve sabah idrarı değil üstelik de az önce şu içmiştim,bugün regl günüm
Ben de görüyorumKızlar ne olur burda gölge de olsa var diyinben hayal mi görüyorum
Valla az bir koyulasma gibi oldu testlerde canik ama bakalim. Dayanabilirsem pazartesi dayanamazsam hem yarin hem pazartesi veririm ben deo gune kadar hala regl olmamis olursam tabi sonuc cikinca haber ver bize
allah razı olsun canımHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah canım
inşallah canım yüksek değer çıkar benle senin vakti aynı bugün bende kan vericem bakalım hayırlısıTamam canım aklımda direkt yazacağımAllah im hayirlisiyla doğrudur inşallah benim erken yumurtlamama göre regl tarihim bugün ama normalde uygulamada 12 si gösteriyordu. 100 üstünde bir deger çıkar inşallah 4 5 gibi cikmis olur
Bahsi 110 ve uzerine koyuyorumTamam canım aklımda direkt yazacağımAllah im hayirlisiyla doğrudur inşallah benim erken yumurtlamama göre regl tarihim bugün ama normalde uygulamada 12 si gösteriyordu. 100 üstünde bir deger çıkar inşallah 4 5 gibi cikmis olur
İnşallah ya doktor daha 2 hafta önce iki tüpün de kapalı ve açılmadı dediBen de görüyorum
Canım 1tane testim kaldı ve köy gibi yerdeyim,onu da yarın yapayım diyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyinVarsa başka test sıvı alımını bırak 2-3 saat tutabilirsen idrarını tut olmadı testi tekrarla bugün.
Peki sizece pik olmuş mu benim testteEki Görüntüle 3215470 burada açıklayıcı bakarsınız kızlar
inşallah canım yüksek değer çıkar benle senin vakti aynı bugün bende kan vericem bakalım hayırlısı
Bahsi 110 ve uzerine koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?