- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.461
Cnm kaset test yapsanaYaa insallah artiyordur beta canim. Ilk testi evirip cevirip zor goruyordum. Bugun olan daha net evet. hemen kopkoyu olacak hali de yoktur belki ama galiba oyle olmayinca acaba mi diye kaygilaniyorum
Aynen geriden gelende vardıGeriden gelen varsa bile ben de yeterli diye düşünüyorum ben iki defa yapıp bırakıyordum
Aa ama hemen arkasından ilişki yaşayan var hamile de kalan var sıkıntı yaşamamışlarBir sıkıntı olmaz inşallah ben o ayı zaten boş geçmiştim 1 hafta lekelenmem oldu toplamda 10 günde ilişki yasağı vardı hem içeriğe verdiği madde hemde radyasyon alıyorsun zaten çok fazla onun için doktorum bütün yumurtlama zamanlarini ilişki yasağı ile geçti hamile kalırsan bebek sakat olabilme ihtimali çok yüksek oluyor çünkü
Bence yeterli, gelsin güzel haberlerAynen geriden gelende vardı
İğnenin önceki günü dahil, gün aşırı 4 kere değerlendirdik
6. Geceye kadar çatlamışlardır heralde
Valla ben de bıraktım. 9-12-14-16-18 değerlendirdik artık gerisi Allah’ın takdiri dedimKızlar iğnenin 6. Gecesi ilişkiyi bitirdik
Adete kadar devam mı etseydik
Adetime 8 gün var daha
Yeterlimi sizce?
Bncede 6. GeceIgneden 6 gun sonra da catlamiyordur artik bence ya.. bence olan olmustur canım.. insallah tuplerden rahime dogru bir yolculuk vardir su an icinde
Aynen bnde bıraktımValla ben de bıraktım. 9-12-14-16-18 değerlendirdik artık gerisi Allah’ın takdiri dedim
aslında ben bu aydan ümidimi kesip gelecek ay için erken gebelik siparişi vermiştim canım. ondan var elimde o yüzden. son iki gün kala çıkınca biraz da süpriz oldu. eczanelerde de her test bulunmuyor freely aradım ama yoktu. hangi kaset testle taki edecegimi bilemedim. artımedler de bitti sabah yaptgm sonuncusuyduCnm kaset test yapsana
İşte her doktorun yöntemi farklı benim doktorum da çok takik böyle şeylereAa ama hemen arkasından ilişki yaşayan var hamile de kalan var sıkıntı yaşamamışlar
sancı bende hep regl günü olur. ama bu ay ovulasyondan sonra hep hissettim regl olacak gibi. inşallah seninki de gebeliğe işarettir. pazartesi çift çizgilerle gel canım inşallah. dualarım seninleBncede 6. Gece
E buna 7de dahil sperm İçerde kalıyo dersek
7 günde illaki çatlamıştır inş
Adet sancım var
Daha adete 8 gün var
P.tesi ya da salı test yapıcam dua et cnm
Aşkım yakın tarihe randevu bulamadım ya kaç gündür bakıyorum en son dün gece yedek kontenjan açmışlar 13 marta aldım randevu gideceğimBaya gecikmiş kuzum dr gitmelisin bi an önce başka dr a git sonra kendi doktorunla devam edersin ihmal etme ama
evet saatler çok değişken aynı satte yapmaya özen göster ve en geç 19.00 yapmaya dikkat et. 1,5-2 saat önce birşey içme çorba dahi olsa içe etkiliyor27 si pik mi?
Bir de 26 sında 22:30 yaptığım testi 27 sinde 19:00 da yapmışıö daha geç saatte yapsaydım belki iyice koyu olacaktı, bilemiyorum ya siz de bakar mısınız
Bakalım bana ne dicek bende beklerim sonuçta ilaç basılıyorİşte her doktorun yöntemi farklı benim doktorum da çok takik böyle şeylere
Bence devam etmelisinKızlar iğnenin 6. Gecesi ilişkiyi bitirdik
Adete kadar devam mı etseydik
Adetime 8 gün var daha
Yeterlimi sizce?
20-25 dk diyor. Normalde gelen açıklamada 15 dk sonrası doğru olmaz diyorduEki Görüntüle 3215470 burada açıklayıcı bakarsınız kızlar
evet danıştığım kişi attı bunu bana20-25 dk diyor. Normalde gelen açıklamada 15 dk sonrası doğru olmaz diyordu
Canım doktor kimyasal yada boş gebelik oluşmuş büyük ihtimalle dedi yarın reglimin 5.günü klomen tedavisi uygalatacak ilk defa kullanacam ne yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım bilgin var mıBüyük ihtimalle öyle boş yere heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?