💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Günaydın kızlaaar! Ben sorular soruyorum hiç biriniz cevap da vermiyorsunuz büssürü bebiş geliyormuş bu ay hepinizi tebrik ederim. Ben de salı günü Hsg çektirdim. Sonuçlardan anlayan var mı aranızda ?
Kuzum malesef ben bilmiyorum ama hsg den sonra arkadaşıma gün aşırı ilişki olsun bebiş ihtimali bu ay daha çok demişti. Tek bildiğim şey bu

Kızlar bugün catlamanın 11. Günü adete 3 var yaptım test ama bir karartı var sadece olsa daha net cıkmazmıydı atayımda bakın gören varmı
Canım ben gölge görüyorum sen daha net görüyorsundur çatlatma iğnesi hiç olmadım ne zaman pozitif olur dönüşür çok bilgim yok ama inşallah günden güne koyulastıgını görürsün

Bugün konuştuk normalde 7 gün sürer ama şimdi azar azar geliyor yarına kesilir dedim Utrasonla da baktı uygun olmasa sıra verirmiydi tereddüt ettim şimdi
Bir sıkıntı olmaz inşallah ben o ayı zaten boş geçmiştim 1 hafta lekelenmem oldu toplamda 10 günde ilişki yasağı vardı hem içeriğe verdiği madde hemde radyasyon alıyorsun zaten çok fazla onun için doktorum bütün yumurtlama zamanlarini ilişki yasağı ile geçti hamile kalırsan bebek sakat olabilme ihtimali çok yüksek oluyor çünkü

Günaydın kızlaaar! Ben sorular soruyorum hiç biriniz cevap da vermiyorsunuz büssürü bebiş geliyormuş bu ay hepinizi tebrik ederim. Ben de salı günü Hsg çektirdim. Sonuçlardan anlayan var mı aranızda ?
Doktorun hsg sonucuna baktı mı? Anestezi almadiysan bu ay değerlendirebilirsin. Yumurtlama gördün mü? İstersen sonucunu paylaş anlayan arkadaslar mutlaka birşey söyleyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…