- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.441
Kızçeler benim dün adetin 3. Günüydü kan verdim sonuçlarım böyle çıkmış
Eki Görüntüle 3215441 Eki Görüntüle 3215442 Eki Görüntüle 3215443
Kuzum malesef ben bilmiyorumGünaydın kızlaaar! Ben sorular soruyorum hiç biriniz cevap da vermiyorsunuzbüssürü bebiş geliyormuş bu ay hepinizi tebrik ederim. Ben de salı günü Hsg çektirdim. Sonuçlardan anlayan var mı aranızda ?
Bayagı belirmiş bugun benceGünaydın canim yaptim ama @destinesiaa ben bir turlu emin olamiyorum ya... evet bisey var gorunuyor ama koyulasma da hafif var gibi ama bat gunu daha net olmaz miydi? 2 gunluk testleri tarihleriyle ekliyorum bak
Canım ben gölge görüyorum sen daha net görüyorsundur çatlatma iğnesi hiç olmadım ne zaman pozitif olur dönüşür çok bilgim yok ama inşallah günden güne koyulastıgını görürsünKızlar bugün catlamanın 11. Günü adete 3 var yaptım test ama bir karartı var sadece olsa daha net cıkmazmıydı atayımda bakın gören varmı
Bir sıkıntı olmaz inşallah ben o ayı zaten boş geçmiştim 1 hafta lekelenmem oldu toplamda 10 günde ilişki yasağı vardı hem içeriğe verdiği madde hemde radyasyon alıyorsun zaten çok fazla onun için doktorum bütün yumurtlama zamanlarini ilişki yasağı ile geçti hamile kalırsan bebek sakat olabilme ihtimali çok yüksek oluyor çünküBugün konuştuk normalde 7 gün sürer ama şimdi azar azar geliyor yarına kesilir dedim Utrasonla da baktı uygun olmasa sıra verirmiydi tereddüt ettim şimdi
Yok bende iğne olmadım ovulasyonla takip ettimCanım ben gölge görüyorum sen daha net görüyorsundur çatlatma iğnesi hiç olmadım ne zaman pozitif olur dönüşür çok bilgim yok ama inşallah günden güne koyulastıgını görürsün
Canım o her zaman sağlıklı bir sonuç vermiyor ki sadece kaliteli yumurta olup olmadığını anlarsınKizlar progesteron testiyle gebelik anlaşılır mi
Tamm canım saolHiç anlamam canım ben
Ne kadar da tanıdık bir durumValla böyle karalı olmayı o kadar isterdim ki 6 tane testi bat gelmeden bitirdim 3 gün var yapacak teslim kalmadı hemde 9 gün öncesinden yapmaya başladım aklıma düşerse kendime mani olamıyorum
Yaa insallah artiyordur beta canim. Ilk testi evirip cevirip zor goruyordum. Bugun olan daha net evet. hemen kopkoyu olacak hali de yoktur belki ama galiba oyle olmayinca acaba mi diye kaygilaniyorumCnm bugun ki testin daha koyu
Ne kadar da tanıdık bir durum
Evet ya çıkmadığı halde günde iki tane yaptıgım bile oldu ah ah herşey evlat içinNe kadar da tanıdık bir durum
Saol bebeğim en iyisi doktora gideceğim günü beklemek şimdi bana hsg için gün verilecekEki Görüntüle 3215448
Kuzum tek bildiğim şunlar
Igneden 6 gun sonra da catlamiyordur artik bence ya.. bence olan olmustur canım.. insallah tuplerden rahime dogru bir yolculuk vardir su an icindeKızlar iğnenin 6. Gecesi ilişkiyi bitirdik
Adete kadar devam mı etseydik
Adetime 8 gün var daha
Yeterlimi sizce?
Saol bebeğim inşallah sırada hsg var bakalım
Insallah daha da artar.. hepimiz kopkoyu cift çizgiler gorelimBayagı belirmiş bugun bence
Geriden gelen varsa bile ben de yeterli diye düşünüyorum ben iki defa yapıp bırakıyordumKızlar iğnenin 6. Gecesi ilişkiyi bitirdik
Adete kadar devam mı etseydik
Adetime 8 gün var daha
Yeterlimi sizce?
Doktorun hsg sonucuna baktı mı? Anestezi almadiysan bu ay değerlendirebilirsin. Yumurtlama gördün mü? İstersen sonucunu paylaş anlayan arkadaslar mutlaka birşey söyleyecektirGünaydın kızlaaar! Ben sorular soruyorum hiç biriniz cevap da vermiyorsunuzbüssürü bebiş geliyormuş bu ay hepinizi tebrik ederim. Ben de salı günü Hsg çektirdim. Sonuçlardan anlayan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?