- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.401
İnşallah çıkar bu aydan umutluydumYarın bi tekrarla bakalım ne çıkacak. İnşallah vardır canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çıkar bu aydan umutluydumYarın bi tekrarla bakalım ne çıkacak. İnşallah vardır canım![]()
Peki sen gördünmü biraz testteYarın bi tekrarla bakalım ne çıkacak. İnşallah vardır canım![]()
Seni umutlandırmak istemem ama evet yerinde bir gölge görüyorumPeki sen gördünmü biraz testte
Ay inşallah artar bakalım hayırlısı teşekkür ederim canım desteğin içinSeni umutlandırmak istemem ama evet yerinde bir gölge görüyorum![]()
bugün kan vericem öyle listeye koyalım inşallah![]()
Şu hizada çok hafif var gibi sanki ama canlı daha iyi anlaşılır çizgi var mı yok mu diye tam net belli değil inşallah vardırKızlar bugün catlamanın 11. Günü adete 3 var yaptım test ama bir karartı var sadece olsa daha net cıkmazmıydı atayımda bakın gören varmı
amin canım teşekkür ederimCanım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişin
![]()
Çok zor belli oluyor görmek istediğim için buluyorum galıba olsa şimdi çok net çıkması lazımdı bat 13 mart ozaman kadar bekliyim en iyisiŞu hizada çok hafif var gibi sanki ama canlı daha iyi anlaşılır çizgi var mı yok mu diye tam net belli değil inşallah vardır![]()
kullanıyorum ben canınmmKızlar iyi akşamlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı
Canimcm hayirli olsunEki Görüntüle 3215388 az önce yaptığım test adet günüm ve iğnenin 15. günü sizce![]()
teşekkür ederim inşallah seninkinin koyulaşmasınıda bekliyoruzCanimcm hayirli olsun![]()
malesef tatlım anladığım konu değilGünaydın kızlaaar! Ben sorular soruyorum hiç biriniz cevap da vermiyorsunuzbüssürü bebiş geliyormuş bu ay hepinizi tebrik ederim. Ben de salı günü Hsg çektirdim. Sonuçlardan anlayan var mı aranızda ?
Benim gozlemleyebildigim kadaryla 12. Gunde gorunuyor en erken canim. Yarin daha net belli olur bence. Insallah vardir. Cok hafif bir gölge gordum sanki ben de ama emin olamadim. Insan kendi daha net görebiliyor zatenKızlar bugün catlamanın 11. Günü adete 3 var yaptım test ama bir karartı var sadece olsa daha net cıkmazmıydı atayımda bakın gören varmı
Bnde şişkinlik felan yok Bn normalde de karnım şiş gazım var zatenHafif sol kasıgım agrıyor. Dün ve bugun test yaptım ince çizgi çıktı ikindede. İğnenin etkisinin gecmesini bekliyorum merakla canım. Bide hala şişkin karnım. Sen de durumlar nasıl?
Canim ben cektirmedigim icin bilmiyorum ama hsg cektirdikten sonra gebe kaldim gibi yorum cok okudum sitede. Ama o ay mi hamile kaliniuor daha sonra mi onu bilemeyecegimHsg çektirilen ay gebe kalmak daha mı kolay oluyor kızlarfnd_50
ben de gidiyodum canım.hocam hamile kalana kadar ara ver dedi bana.karın ya da rahim hareketi falan yaparsın hamile olduğunun farkına varmadan sıkıntı olabilir demişti.bıraktım ben.sen de bi sor istersen hocana en iyi o yönlendirir. ya da bazı hareketleri yapmazsınGünaydın kızlar
Hamilelik planlarken Reformer pilatese gitmenin zararı olur mu sizce? Ben bu ay başlamıştım da en azından ay bitene kadar gideyim demiştim ama emin olamadım.