• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar bugün catlamanın 11. Günü adete 3 var yaptım test ama bir karartı var sadece olsa daha net cıkmazmıydı atayımda bakın gören varmı
Şu hizada çok hafif var gibi sanki ama canlı daha iyi anlaşılır çizgi var mı yok mu diye tam net belli değil inşallah vardır 🙏

Eklentiler

• 0EB61DFD-A374-470B-B6A1-F7EA3C765B3E.jpeg
    0EB61DFD-A374-470B-B6A1-F7EA3C765B3E.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 87
Şu hizada çok hafif var gibi sanki ama canlı daha iyi anlaşılır çizgi var mı yok mu diye tam net belli değil inşallah vardır 🙏
Çok zor belli oluyor görmek istediğim için buluyorum galıba olsa şimdi çok net çıkması lazımdı bat 13 mart ozaman kadar bekliyim en iyisi

Kızlar bugün catlamanın 11. Günü adete 3 var yaptım test ama bir karartı var sadece olsa daha net cıkmazmıydı atayımda bakın gören varmı
Benim gozlemleyebildigim kadaryla 12. Gunde gorunuyor en erken canim. Yarin daha net belli olur bence. Insallah vardir. Cok hafif bir gölge gordum sanki ben de ama emin olamadim. Insan kendi daha net görebiliyor zaten

Hafif sol kasıgım agrıyor. Dün ve bugun test yaptım ince çizgi çıktı ikindede. İğnenin etkisinin gecmesini bekliyorum merakla canım. Bide hala şişkin karnım. Sen de durumlar nasıl?
Bnde şişkinlik felan yok Bn normalde de karnım şiş gazım var zaten
Göğüsler balon bide kasık agrım var
Test yapmadım testlerımi bosuna harcamim
P tesi ilk testi yapmayı dusunuyorum

Günaydın kızlar
Hamilelik planlarken Reformer pilatese gitmenin zararı olur mu sizce? Ben bu ay başlamıştım da en azından ay bitene kadar gideyim demiştim ama emin olamadım.

Günaydın kızlar
Hamilelik planlarken Reformer pilatese gitmenin zararı olur mu sizce? Ben bu ay başlamıştım da en azından ay bitene kadar gideyim demiştim ama emin olamadım.
ben de gidiyodum canım.hocam hamile kalana kadar ara ver dedi bana.karın ya da rahim hareketi falan yaparsın hamile olduğunun farkına varmadan sıkıntı olabilir demişti.bıraktım ben.sen de bi sor istersen hocana en iyi o yönlendirir. ya da bazı hareketleri yapmazsın

Back