- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.261
Hmm ikinizde birbirinizin kıymetini anladınız o zamanBiz çok zor zamanlar geçirdik boşanma nın eşiğinden döndük o yüzden böyle,
Hayırlı olsun canım belirtilerin nelerdiEvet ya daha yolum uzun
Sabah ilk idrarla yaparsan daha net götürsün cnmYaptım test varla yok arası bir çizgi cikti
Beni doktorum 4.gün çağırır o zamana kanama azalmış olur. Vajinal muayene yapıyor öyle yoğun bir kanama olmadığı için problem olmuyor. Daha önceki doktoruma 3.gün gittiğimde karından ultrasonla baktı reglim bitince vajinal muayene yaptıKızlar benim yarın reglimin ücüncü günü, doktora gidicem muayeneye, regliyken nasıl bakıyorlar tedirginim muayene sırasında kan vs gelmiyor mu kusura bakmayın heyecanımdan soruyorum
Yarın sabah tekrarlayaymSabah ilk idrarla yaparsan daha net götürsün cnm
TeşekkürlerHayırlı olsun canım belirtilerin nelerdi
Anestezili olucam evet, soruyorlar zaten antibiyotik yada başka kullandığınız ilaç oldu mu diye of bu reglim de kafayı yedi dün yoktu bugün gelmişAnestezili mi olcaksınız sor tabii bnde bu ay olcaktm klomen kullandiğim için yapmadilar
Benim de alt karnım baya ağrıyor şu an kramplar giriyor senin de mi öyle canımTeşekkürlerCanısı göğüslerim acımaya başladı ve alt karın ağrım oldu. Onun dışında bir belirtim yoktu. Akıntı vs olmadı bende
Sen yine doktoruna söyle ama ben Reglim bitince doktor dedi çekicezBilgisi olan varsa ve cevaplayabilir mi
Benim reglim bitti sanırken yine gelmiş ben yarın hgs çekilcem bir sıkıntı olur mu
Evet canım ya çünkü yan etkisi çok fazla. Neredeyse hepsini yaşıyorsun. Baş dönmesi, yorgunluk, halsizlik, hep uyku hali…Ben progestan hapın öyle olduğunu burda gördüm hatda gebelikte bana fitilini yazmıştı doktor bazı kızlara ama doktor hapı yazmış..o kızların durumları hiç iyi diğildi..hatda sonra kızlar fitil istemişler doktordan..
Farkında olmadan stres yapıyoruz canım maalesefDoğrudur hep devlette yaptırıyorum ilk defa bu ay bu kadar yüksek çıktı başla zaman yaptırdıklarım 22 di
Öyle bebeğim. Adet zamanımız olduğu için normalmiş. Batma var ara ara sol tarafımda ama mutlu ediyor. Yerleşiyor demekki bebeğimBenim de alt karnım baya ağrıyor şu an kramplar giriyor senin de mi öyle canım
Bugün 22. Gün daha canım çıkacağını düşünmüyorumTest yapsan canım bi
Benim de öyle kaşıklara sanki hafif iğne sokup çıkarıyorlar gibi karnımın içi de dediğin gibi adet sancısı tarzı bir ağrıÖyle bebeğim. Adet zamanımız olduğu için normalmiş. Batma var ara ara sol tarafımda ama mutlu ediyor. Yerleşiyor demekki bebeğim
Normal şu evrede endişe yapmaBenim de öyle kaşıklara sanki hafif iğne sokup çıkarıyorlar gibi karnımın içi de dediğin gibi adet sancısı tarzı bir ağrı
Mesela bana klomen yan etki veriyordu..hatda ağlıyordumki doktora diyordum bana birde yazmayın ve birde istemedim ben.Progestanıda çok duydum ben..hatda korktum dedim bana yazsalar hapı istememEvet canım ya çünkü yan etkisi çok fazla. Neredeyse hepsini yaşıyorsun. Baş dönmesi, yorgunluk, halsizlik, hep uyku hali…
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah bir an önce düzenine dönersin. Rabbim hepimize sabırlar versin hepimize geçmiş olsun. İnşallah hamiş haberini de yakında alırız.Evime dönsem daha iyi olacağım İnşAllah kendi düzenimi çok özledimTek ilişki ile hamile kalmış olma hayalleriyle bat günümü bekliyorum
Senden çok umutluyum bu ay İnşAllah güzel haberini alıcaz
Yaaaa amin kocaman amin inşallah bitanem ya
Bnmde geçen ay öyle olduAnestezili olucam evet, soruyorlar zaten antibiyotik yada başka kullandığınız ilaç oldu mu diye of bu reglim de kafayı yedi dün yoktu bugün gelmiş
Tamam da çocuk yaparken onların onayını mı alacaksın.zamanında müdahale edilmemiş taraflarınca şımartılmış bir çocuk büyüyünce yük oluyor işte.Hallettim canım da az önce kaynanamlara geldik kaynanam ve kayın pederim isyan ediyorlar 2. Çocuğu yapma sakın senin çocuğun durmuyor diye halbuki benm oğlumu onlar şımarttı bu hale getirdi her istediğini yaptılar ben zamanında dedim o kara yapmayın etmeyin çocuk alışır dedim inanmadılar şimdi de hamile kalsam kalpten em gidecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?