• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Mesela bana klomen yan etki veriyordu..hatda ağlıyordumki doktora diyordum bana birde yazmayın ve birde istemedim ben.Progestanıda çok duydum ben..hatda korktum dedim bana yazsalar hapı istemem
İşte umut dünyası mecbur içiyor insan be gülüm🥲 bebek için çekiyoruz her şeyi ❤️❤️❤️

İşte umut dünyası mecbur içiyor insan be gülüm🥲 bebek için çekiyoruz her şeyi ❤️❤️❤️
Aynen orası öyle ama bana mesela klomen o kadar kötü ediyorduki çocuk için olsa bile birde denemedim..resmen ayakta uyuyordum bayılacak gibi oluyordum..hem korktum dedim sonuçta yan etki veriyor😏

Ben ilk muayeneme adetlikten gitmiştim. Hormon testleri için bu dönem önemli malum. Ben genel kontrol de istediğim için alttan bakıyorlar, eğer aşırı kanaması olan biri değilseniz herhangi bir kan vs gelmiyor
Kızlar benim yarın reglimin ücüncü günü, doktora gidicem muayeneye, regliyken nasıl bakıyorlar tedirginim muayene sırasında kan vs gelmiyor mu kusura bakmayın heyecanımdan soruyorum

Bu arada benim yine boğazlarım şişmiş..ateş..resmen ağrıdan konuşamıyorum..iyiki bu ay tüp bebeğe başlamadık işte hep diyorum Allahın bir bildiği var..çünkü aşılama yaparken de hasta oldum..bu boğaz ağrılarından bıktım valla

Canım doktoruna danışsana bu kadar çok etkiliyorsa en azından günde bir kullanırsın belki
Ayrıca bana da verdi doktor mesela son defada ama beş gün kullan demişti bence telefonlada olsa sorsan için rahatlar en azından
Kuzum yazdım sordum anında dönüyor cevap veriyor Denizli’nin en iyi doktorlarından biri. Doçent kadın. Bilemedim ben de yani güvendim .İsrarla sordum ısrarla gebe kalana kadar devaaammm diyor. Hatta baş dönmemin çok olduğunu söyledim sabahları. Sabah daha erken al dedi. (Okula gidiyorum öğretmenim dedim. )İlla alacağım yani ona göre😅 15 gündür içiyorum birinci kutu cumartesi bitiyor. 30 tablet içmiş olacağım. İkinci kutuya geçip geçmemekte aşırı kararsızım muhtemelen geçmeyeceğim. Adeti beklemeyi düşünüyorum.hamile kalmazsam bekleyip ona göre yol çizeceğim

Aynen orası öyle ama bana mesela klomen o kadar kötü ediyorduki çocuk için olsa bile birde denemedim..resmen ayakta uyuyordum bayılacak gibi oluyordum..hem korktum dedim sonuçta yan etki veriyor😏
Aynı durumdayım hatta belki daha kötü olabilirim günde iki doz alıyorum 200 mgdan. Sabah akşam. Okula giderken merdivenlerden tutuna tutuna iniyorum. Yer ayağımın altından kayıyor bir saat başım sönüyor baş dönmem bitince sanki yıllardır uyumamışım gibi uyku bastırıyor tarifi mümkün değil gözlerime ağrılık öyle bir çöküyor ki eve kendimi zor atıyorum kafamı kaldıramıyorum kolumu kıpırdatamıyorum oğlum etrafımda dolanıyor ona tepki bile veremiyorum ki ben normalde hiç uyku düşkünü insan değilimdir uykuyu asla aramam ama bu ilaç böyle yaptı. Katlanıyorum sırf bebek için. Rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲🏻❤️ iki günlük hapım kaldı.

Ya canım benimmmmm🥹😍 inşallah geleceksin hergün meryem duası açıp dinlicem okuyacağım okudukça da sana dua edicem bitanem♥️🙏🏼
Kurban olurum o kalbinin güzelliğine, gözlerimi doldurdun. Hiç tanımadığımız görmediğimiz birbirimize böyle samimiyetle dua edip dilekte bulunmak. İyi ki varsın. İyi ki varsınız. Allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah ❤️

Aynı durumdayım hatta belki daha kötü olabilirim günde iki doz alıyorum 200 mgdan. Sabah akşam. Okula giderken merdivenlerden tutuna tutuna iniyorum. Yer ayağımın altından kayıyor bir saat başım sönüyor baş dönmem bitince sanki yıllardır uyumamışım gibi uyku bastırıyor tarifi mümkün değil gözlerime ağrılık öyle bir çöküyor ki eve kendimi zor atıyorum kafamı kaldıramıyorum kolumu kıpırdatamıyorum oğlum etrafımda dolanıyor ona tepki bile veremiyorum ki ben normalde hiç uyku düşkünü insan değilimdir uykuyu asla aramam ama bu ilaç böyle yaptı. Katlanıyorum sırf bebek için. Rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲🏻❤️ iki günlük hapım kaldı.
Yaaa kuzum sen baya iyi diğilsin..bak kullanma çocuktan önce ilk senin sağlığın..sana bir şey olmasın ilk önce bunu düşün cocuğun var Allah korusun.Düşün sen bunu kullanıyorsun kafanda senin neler oluyor..Ay ben olsam devam etmem kesinlikle..yine sen bilirsin canım🌹

Tamam da çocuk yaparken onların onayını mı alacaksın.zamanında müdahale edilmemiş taraflarınca şımartılmış bir çocuk büyüyünce yük oluyor işte.
Ayrıca bakacak olan sensin
Aynen öyle normalde benim oğlum sabah 10 11 gibi kalkar öğlen 3 gibi tekrar yatırırım ama bugun 7de kalkmış şimdi uyudu uykusu da geldi ama onlar dedi yatırma dedim tamam ki benim oğlum uyumadığı zaman huysuz ağlayan biri oluyor bende karışmadım ki Bi daha benim işime karışmasın lar diye haksız mıyım her şeyime karışıyorlar giyimime kadar

Kurban olurum bana yardım edin ya. Bu Progestan beni mahvediyor sabah aksam alıyorum okuldan gelince bayılıyorum gündüz çocuğum etrafımda dolanıyor anne gel sıkıldım diye size yemin ederim kolumu kıpırtadıp başımı kaldıramıyorum ya kalkmak istiyorum kalkamıyorum bu kadar yapması normal mi ya sadece hapın mı yan etkisi hamile olup olmadığımı da anlamıyorum. Bu arada uyku ile normalde biç uzaktan yakından alakam yoktur çok uyuyan bir insan asla olmadım gece 12 yatıp sabah 6-7 de spor için uyanan sonra kahvaltı yapıp okula giden bir insandım ben noliiiiiiii banaaa
Ağızdan alınan progestan çok fazla uyku yapar. Alttan alınınca fazla yan etkisi olmuyor. Doktorla konuşup kullanım şeklini değiştirebilirsiniz.

Kurban olurum o kalbinin güzelliğine, gözlerimi doldurdun. Hiç tanımadığımız görmediğimiz birbirimize böyle samimiyetle dua edip dilekte bulunmak. İyi ki varsın. İyi ki varsınız. Allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah ❤️
Çok destek olduk birbirimize bu ne ki. Tanımadan dertleştik. Beraber üzüldük beraber sevindik. Sen de iyi ki varsın bebeğim♥ Amiiin Rabbim hepimizin gönlüne göre en güzelini versin🥹♥️😍

Çok destek olduk birbirimize bu ne ki. Tanımadan dertleştik. Beraber üzüldük beraber sevindik. Sen de iyi ki varsın bebeğim♥ Amiiin Rabbim hepimizin gönlüne göre en güzelini versin🥹♥️😍
Aynen aynı duyguları paylaşıyoruz gerçekten. Burası çok güzel. Sizler çok güzelsiniz ki seye anlatamadığımızı burada birbirimiz ile paylaşıyoruz ❤️❤️ hepinizi çok seviyorum ❤️❤️❤️

Yaaa kuzum sen baya iyi diğilsin..bak kullanma çocuktan önce ilk senin sağlığın..sana bir şey olmasın ilk önce bunu düşün cocuğun var Allah korusun.Düşün sen bunu kullanıyorsun kafanda senin neler oluyor..Ay ben olsam devam etmem kesinlikle..yine sen bilirsin canım🌹
Son 2 gün kaldı kuzum diğer kutuyu içmeyi düşünmüyorum artık hayırlısı olsun çok sağ ol bebeğim🥲❤️

Ağızdan alınan progestan çok fazla uyku yapar. Alttan alınınca fazla yan etkisi olmuyor. Doktorla konuşup kullanım şeklini değiştirebilirsiniz.
Aslında anlattım durumu çok söyledim ama değiştirmedi son 2 gün kaldı sıkıyorum dişimi🥲 inşallah hayırlısı olsun çok teşekkür ederim 🤲🏻

Arkadaslar merhabalar, oncelikle Rabbim hepimize evlat nasip etsin.
Onun disinda ben vajinusmustum ama 2 hafta once yendim 🥰 ilk kez yasadigim tecrubeler oldugu icin, bana ozelden yazan arkadaslarim olursa biraz ozel sorular sormak istiyorum. Cok garip duygular yasiyorum 🥰

Aynen öyle normalde benim oğlum sabah 10 11 gibi kalkar öğlen 3 gibi tekrar yatırırım ama bugun 7de kalkmış şimdi uyudu uykusu da geldi ama onlar dedi yatırma dedim tamam ki benim oğlum uyumadığı zaman huysuz ağlayan biri oluyor bende karışmadım ki Bi daha benim işime karışmasın lar diye haksız mıyım her şeyime karışıyorlar giyimime kadar
Çok mu yakın oturuyorsun neden herseyine karışıyorlar. Uykusuz çocuk huysuz olur

Back