💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Offfff o dönem yapılanlar aklıma geliyo iyi sıyırmadan hayatımıza devam ettik neyse ara verip gelince ilk heyecanlı anlarımız gibi oldu bakalım bu anneler gününde inşallah buruk olmayız
Çıldırık bi grup sonunda anne oldu biz kaldı geri bence bizim de çıldırmamız gerekebilir keramet belki ondadır ahh kuzum benim döngümün 48. Günündeyim regl 16 gün gecikti 24 şubatta doktor regl olunca gel Kan değerlerine bakıcam sonra hsg çekicem tekrar sana dedi sonrasında da 3. Kez aşılama yapalım dedi ama benim regl gelmek bilmiyor. Şu son 3 güne kadar kafama takmıyordum rahattım baya ama artık bana bi ufaktan geliyorlar doktora da ulaşamıyorum

Kızlar sağ kasığıma bi ağrı saplandı aşağı taraftada var adet olacak gibi baya şiddetli

İnşallah canım kafadan atma değil takıntı etmeyelim yeter
Ben bu fikri kafamdan cikartmazsam takıntı oluyor o yüzden takip vs hiçbir şey yapmicam artık, korunmam ama bebek için özellikle tarih vs takip etmeyi düşünmüyorum eski yaşantıma dönüyorum

Ben bu fikri kafamdan cikartmazsam takıntı oluyor o yüzden takip vs hiçbir şey yapmicam artık, korunmam ama bebek için özellikle tarih vs takip etmeyi düşünmüyorum eski yaşantıma dönüyorum
İyi kötü günleri biliyorsun belirli bi düzenle devam edersen kaçırma durumun olmaz zaten canım inşallah buna gerek kalmaz bu ay güzel haber alırsın

Kızlar sağ kasığıma bi ağrı saplandı aşağı taraftada var adet olacak gibi baya şiddetli
Kızlar bana akıl verin geçen ayda sol tarafta aynını yaşadım şimdi sağda başladı ümitlenmekte istemiyorum olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…