- 17 Nisan 2021
- 4.312
- 4.081
- 83
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.061
Çıldırık bi grup sonunda anne oldu biz kaldı geriOfffff o dönem yapılanlar aklıma geliyoiyi sıyırmadan hayatımıza devam ettik neyse ara verip gelince ilk heyecanlı anlarımız gibi oldu bakalım bu anneler gününde inşallah buruk olmayız
Evet ya daha yolum uzunHerşey yenı baslıyor bebeğimmm dahhaa
Teşekkür ederim cevap için. Yumurtlamayı ovülasyonla yada doktorlamı takip edip başladınız yoksa atıyorum 16. Gün 16. Gün başla dedi öylemi başladınızYumurtlama sonrası verdi canım bana doktorum 7 gün kullanmamı söyledi
adet yogunlugun nasıl ,baska bır test alıp kontrol et mutlaka kuzumEki Görüntüle 3215149 adet olup içimde ki şüpheden test yaptım baktım çıkmadı diye attıydım akşam böyle gördüm acaba diyorum test mi yanlış ilk defa böyle oldu ama
Bildiğin adet renginde ama eskisinden daha az az ilk idrardı canım o şimdi yine yaptım bişey yok gibiadet yogunlugun nasıl ,baska bır test alıp kontrol et mutlaka kuzum
Ben bu fikri kafamdan cikartmazsam takıntı oluyorİnşallah canım kafadan atma değil takıntı etmeyelim yeter
Kanama devam etmiyor mu sonradan çıkan sonuçlara güvenmeyinEki Görüntüle 3215149 adet olup içimde ki şüpheden test yaptım baktım çıkmadı diye attıydım akşam böyle gördüm acaba diyorum test mi yanlış ilk defa böyle oldu ama
İyi kötü günleri biliyorsun belirli bi düzenle devam edersen kaçırma durumun olmaz zaten canım inşallah buna gerek kalmaz bu ay güzel haber alırsınBen bu fikri kafamdan cikartmazsam takıntı oluyoro yüzden takip vs hiçbir şey yapmicam artık, korunmam ama bebek için özellikle tarih vs takip etmeyi düşünmüyorum eski yaşantıma dönüyorum
Kızlar bana akıl verin geçen ayda sol tarafta aynını yaşadım şimdi sağda başladı ümitlenmekte istemiyorum olabilir mi acabaKızlar sağ kasığıma bi ağrı saplandı aşağı taraftada var adet olacak gibi baya şiddetli
Hayırlı olsun canım varKızlar burda çizgi var mı?? Ben mi yanlış görüyorum
Gerçekten var mı laboquick markası doğrudur Allahım inşallah çok heyecanlandımHayırlı olsun canım vartest markası ne
Evet canım çok belli kaç gün var bataKızlar burda çizgi var mı?? Ben mi yanlış görüyorum
Var var net yani adetin geçti miGerçekten var mı laboquick markası doğrudur Allahım inşallah çok heyecanlandım
Canım benim adetim 11 Mart 27 Şubat yumurtam çatladı 6 Mart kan testi yaptım betam 0,13 çıktı. Şimdi işten eve geldim dur ya bir gebelik testi yapayım dedim böyle çıktı şu anEvet canım çok belli kaç gün var bata
Bayagı bayagı var canım hayırlı olsun testın markası nedir var kacıncı günün seninle aynıydık galibaKızlar burda çizgi var mı?? Ben mi yanlış görüyorum
Cok net varKızlar burda çizgi var mı?? Ben mi yanlış görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?