- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.501
Yani biliyorum tabi ki de artık sağlığıma zarar veriyor. Sinirlerim kaldırmıyorOlur arada canım bizde tartişiyoruz canını sıkma morelni yüksek tutman lazm biliyosn
Eşimle tartıştık gece. Çok sinirlerim bozuk. Zaten depresyon tedavisi görüyorum az çok biliyorsun. Bana zarar artık bu kadarı sağlığım gerçekten iyi değil.Ciddi misin noldu aşkım
Aynen aynen bnde çalişiyorken baktiriyordm o zmn bile yerle yeksandibende de çok farklı değil aslında iş ev rutin ama ben baktırmak istiyorum zaten hormon da baktıracağım adet olunca
Yani biliyorum tabi ki de artık sağlığıma zarar veriyor. Sinirlerim kaldırmıyo
Aaa dün kan mı verdin bnde vermek istiyorum yaaa çikar mi sence bak bnm aynı zmnda ov testlerim var iki tane yumurtlamam oldu biri ayın 23 ünde 23 şubatta bide ayın 3 ünde yine takip eediyorum çnki doktorum 3 tan eyumurta gördü ultrasyonda bnde versem mi senceCanım kanı dün verdim erken yumurtladıtsam günüm haftasonu vaktinde olduysa 16sı kararsızım
Benim çıkmadı canım üzülürsen acele etme bekle biraz daha hem sitrese girmezsinAaa dün kan mı verdin bnde vermek istiyorum yaaa çikar mi sence bak bnm aynı zmnda ov testlerim var iki tane yumurtlamam oldu biri ayın 23 ünde 23 şubatta bide ayın 3 ünde yine takip eediyorum çnki doktorum 3 tan eyumurta gördü ultrasyonda bnde versem mi sence
Eki unutmşm bi önceki mesjımda bnde çikar mi şimdi kanda test yapsamCanım kanı dün verdim erken yumurtladıtsam günüm haftasonu vaktinde olduysa 16sı kararsızım
Offfff o dönem yapılanlar aklıma geliyoBiz iflah olmaz serseriler yapmadığımız mı kaldı testlerekız bi kaç kişi idrara kan damlatıp testi öyle yaptılar ben şok
Ben tam o kafadayım canım takmıyorum artık amaaan
Test yaptım az önce negatif regl 12 gün gecikti evde spor yapıyorum ondan bi test yapma gereği duydum ya bide haberim olmadan gebe kalırım yanlış hareket yapıp da zarar vermeyeyim dedim
Kız zaten bu ay olan çocuklar akrep oluyor yanlış hesaplamadıysam bende bir akrep var bence kotayı zorlamaya gerek yok
Dediğim gibi bekle acele etme benceEki unutmşm bi önceki mesjımda bnde çikar mi şimdi kanda test yapsam
Peki canım bnm bekliyim o zmn haberleşelim ama sen ne kullandın bu ay klomen miBenim çıkmadı canım üzülürsen acele etme bekle biraz daha hem sitrese girmezsin
3 sene olcak. Kavga sayılmaz aslında ben kötü oldum. O yaptıklarının farkında değil çokNe kadardir evlsnz biz altı ay oldu bizdedee çikiyo kavgalae
Böyle iki kez yumurtlama olduğunda ilkini mı baz alıyoruz regl hesaplamak içinAaa dün kan mı verdin bnde vermek istiyorum yaaa çikar mi sence bak bnm aynı zmnda ov testlerim var iki tane yumurtlamam oldu biri ayın 23 ünde 23 şubatta bide ayın 3 ünde yine takip eediyorum çnki doktorum 3 tan eyumurta gördü ultrasyonda bnde versem mi sence
Çok güzel bir kadınsın maşallah subhanallahEşimle tartıştık gece. Çok sinirlerim bozuk. Zaten depresyon tedavisi görüyorum az çok biliyorsun. Bana zarar artık bu kadarı sağlığım gerçekten iyi değil.
Canımsın çok teşekkür ederimÇok güzel bir kadınsın maşallah subhanallahnazara mı gelıyorsunuz acaba çörek otuna 41 kere okunan bir dua var internette yazarsan çıkar onu südyenin içine birşeye sar tak dursun, aynı şekilde dış kapının üstüne, yatak odana ve oturtma odana yapıp koyun bu sizi çok rahatlatır bütün nazarı kötü enerjiyi alıyor rabbim gönlüne ferahlık versin, iyiye çıkartsın
Canım ben bişey kullanmadımPeki canım bnm bekliyim o zmn haberleşelim ama sen ne kullandın bu ay klomen mi
Yani bilmiyorum bu ay ilk kez gördüm bunu hangisini baz aliyoruz bilmiyorum inan pztsi doktora gidicem eğer 23 şubattaki tutuysa çıkacak kandaBöyle iki kez yumurtlama olduğunda ilkini mı baz alıyoruz regl hesaplamak için
İnşallah güzel haberlerle gelirsinYani bilmiyorum bu ay ilk kez gördüm bunu hangisini baz aliyoruz bilmiyorum inan pztsi doktora gidicem eğer 23 şubattaki tutuysa çıkacak kanda
Tamam kuzum dikkate alacağım bunlarıKuzum gün aşırı benim eşimin sperminde sorun vardı o yüzden sizde sorun yoksa her gün deneyin isterseniz bizim için her gün riskliydi
İnşallah canımmm tüm anne adaylarımız inşallah sendeİnşallah güzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?