• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım kanı dün verdim erken yumurtladıtsam günüm haftasonu vaktinde olduysa 16sı kararsızım
Aaa dün kan mı verdin bnde vermek istiyorum yaaa çikar mi sence bak bnm aynı zmnda ov testlerim var iki tane yumurtlamam oldu biri ayın 23 ünde 23 şubatta bide ayın 3 ünde yine takip eediyorum çnki doktorum 3 tan eyumurta gördü ultrasyonda bnde versem mi sence

Aaa dün kan mı verdin bnde vermek istiyorum yaaa çikar mi sence bak bnm aynı zmnda ov testlerim var iki tane yumurtlamam oldu biri ayın 23 ünde 23 şubatta bide ayın 3 ünde yine takip eediyorum çnki doktorum 3 tan eyumurta gördü ultrasyonda bnde versem mi sence
Benim çıkmadı canım üzülürsen acele etme bekle biraz daha hem sitrese girmezsin

Hanımlar yumurta gelişmesi ve çatlaması için bildiğiniz işe yarayan kürler var mı acaba bilgilendirirseniz cok sevinirim

Canım kanı dün verdim erken yumurtladıtsam günüm haftasonu vaktinde olduysa 16sı kararsızım
Eki unutmşm bi önceki mesjımda bnde çikar mi şimdi kanda test yapsam

Eklentiler

• 1E4D1789-658A-40BD-8D65-5B65CE597365.png
    1E4D1789-658A-40BD-8D65-5B65CE597365.png
    351,8 KB · Görüntüleme: 51
Biz iflah olmaz serseriler yapmadığımız mı kaldı testlere 🤣🤣 kız bi kaç kişi idrara kan damlatıp testi öyle yaptılar ben şok🤣🤣🙄
Ben tam o kafadayım canım takmıyorum artık amaaan 🤣
Test yaptım az önce negatif regl 12 gün gecikti evde spor yapıyorum ondan bi test yapma gereği duydum ya bide haberim olmadan gebe kalırım yanlış hareket yapıp da zarar vermeyeyim dedim 🤣
Kız zaten bu ay olan çocuklar akrep oluyor yanlış hesaplamadıysam bende bir akrep var bence kotayı zorlamaya gerek yok 🤣🤣🤣
Offfff o dönem yapılanlar aklıma geliyo 😂😂 iyi sıyırmadan hayatımıza devam ettik 😂 neyse ara verip gelince ilk heyecanlı anlarımız gibi oldu bakalım bu anneler gününde inşallah buruk olmayız

Böyle iki kez yumurtlama olduğunda ilkini mı baz alıyoruz regl hesaplamak için

Eşimle tartıştık gece. Çok sinirlerim bozuk. Zaten depresyon tedavisi görüyorum az çok biliyorsun. Bana zarar artık bu kadarı sağlığım gerçekten iyi değil.
Çok güzel bir kadınsın maşallah subhanallah 🧿 nazara mı gelıyorsunuz acaba çörek otuna 41 kere okunan bir dua var internette yazarsan çıkar onu südyenin içine birşeye sar tak dursun, aynı şekilde dış kapının üstüne, yatak odana ve oturtma odana yapıp koyun bu sizi çok rahatlatır bütün nazarı kötü enerjiyi alıyor 🙏🏻 rabbim gönlüne ferahlık versin, iyiye çıkartsın 🤲🏻💐🤍

Çok güzel bir kadınsın maşallah subhanallah 🧿 nazara mı gelıyorsunuz acaba çörek otuna 41 kere okunan bir dua var internette yazarsan çıkar onu südyenin içine birşeye sar tak dursun, aynı şekilde dış kapının üstüne, yatak odana ve oturtma odana yapıp koyun bu sizi çok rahatlatır bütün nazarı kötü enerjiyi alıyor 🙏🏻 rabbim gönlüne ferahlık versin, iyiye çıkartsın 🤲🏻💐🤍
Canımsın çok teşekkür ederim 🤲

Back