• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Daha önce aşılama yaptırdım çok aklımda yok ama işlemi kolay oluyor sende yarın gidiyorsun galiba hangi hastane yenimi başladın tedaviye merak ettim
Evet birinci çocuğuma kendiliğinden hamile kaldım ama ikincisi olmuyor 4 yıldır şimdi ben Aralık ayında falan doktora gittim benden evrakları istedi hazırladım ama adet olmamıştım şimdi adet oldum yarın gitcem Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesine gitcem

Kizlar ben de bir kac gündür predictor ile test yapiyordum hicbirinde bisey cikmamisti. Ovulasyon testiyle falan takip yapmadim ama 22. Gune kadar gun asiri ilişki oldu. Gec ovulasyon ihtimalini dusunerekten sabah da bir test yaptim. Cok belli belirsiz bisey cikti. Kendim görüyorum ama fotoya yansidi mi bilmiyorum. Sizce var midir? Gorebilen var mi acaba
Ben de gördüm aşırı silik dikkatli bakınca görülüyor canım

😁😁😁 kız Allah aşkına bu doktorun da iyisini bulmak lazım ban onu bile demedi adet söktürücyü bile ben kendim istedim de öyle verdi
Kafasına göre verdi işte bunlar nasıl dr oluyor anlamiyorum rast gele 😁😁 baktirsam düşüktür he evdeyim tüm gün yeni bi şehir gün yüzü görmüyorum burada

Kızlarrr ben bugun ovü yapim dedim
İğnenin 6. Günü
Bu gce son değerlendircez zaten
Ovü testim silikleşti, ama ne zmn bilinmiyor Çunku 2 gündür test yapmadım en son pikti.
Birde bugun adet sancılarım başladı
Halbukı daha adetime cok var
@sevayd @Mehrii34 onbirmayis onbirmayis ve
İğne kullanan yavru kuşlar
Bugün iğnenin 15.günü ve yine yine yine negatif 😔 Tikabasa Tikabasa

Kızlar adetim gecikti hala olmadım ateşim de düştü ama olmuyor 😥 testler negatif

Eklentiler

• IMG_20230308_120522.jpg
    IMG_20230308_120522.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 56
Nereden çıktıysa taaa Aralık ayına gitmişim yaa😅
Üstteki dün gece alttaki bu sabah. Dün degerlendirdik, bugün çatlamış sanırım ama akşam evde olmayacağız. Yarın akşam geç olur mu? Tam da siliklesmemis

Eklentiler

• IMG_20230308_113538.jpg
    IMG_20230308_113538.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 55
Ben hala hiç bişey hissetmiyorum 4 kaldı bata testte yapmadım bi göğüs hassasiyeti var duphaston kullandığım için sanırım ağrı sızı hamile olduğumu da düşünmüyorum normal mi bu

Nereden çıktıysa taaa Aralık ayına gitmişim yaa😅
Üstteki dün gece alttaki bu sabah. Dün degerlendirdik, bugün çatlamış sanırım ama akşam evde olmayacağız. Yarın akşam geç olur mu? Tam da siliklesmemis
Cnm Aralık ayından bildirim geldi ona tıklayıp yazmışsın 😅farkettim ben🤭

Cnm yarın akşamı değerlendir sen

Back