• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bugün iğnenin 15.günü ve yine yine yine negatif 😔 Tikabasa Tikabasa
Cnm üzülme daha vakti var demekki
Ama şuna dıkkat ettim
Bıraz, stres yapıyorsun sankı
Çok rakip edıyorsun
Sürekli konu açıyorsun
Yanlış anlama ama bıraz relax olmayı denesen
Birazda boyle dene bi kaç ay akışına bırak
Mesela ramazanda ben 3 kez 3 gün arayla ilişki planlıyorum olursada olur bilemeyiz
Bu ay ilk kez iğne vuruldum dıye bıraz dıkkat ettim üstune düştüm ama bu ay Olmassa 3-2 devam ederim Çunku gün aşırı çok yorucu oluyor🥵

Eşimle tartıştık gece. Baya bi sinir krizi aşamasına geldik. Kendimi yıpratmak istemiyorum artık. Zaten depresyon tedavisi görüyorum. Gücüm kalmadı artık.
Olur arada canım bizde tartişiyoruz canını sıkma morelni yüksek tutman lazm biliyosn

çekilmedim canım doktor bir buçuk sene normal dedi biraz daha deneyin dedi yaşmda 23 o yüzden bekliycem bayramdan sonra giderim tekrar. Belkide dediğin gibi vakti var ama ben stes yapıyorum hiç olmuycak gibi hissediyorum
Çok haklısın canım yaşın daha çok genç o yüzden sıkıntı da yapma fazla zamanı gelince Rabbim nasip eder inşallah 😍

Cnm üzülme daha vakti var demekki
Ama şuna dıkkat ettim
Bıraz, stres yapıyorsun sankı
Çok rakip edıyorsun
Sürekli konu açıyorsun
Yanlış anlama ama bıraz relax olmayı denesen
Birazda boyle dene bi kaç ay akışına bırak
Mesela ramazanda ben 3 kez 3 gün arayla ilişki planlıyorum olursada olur bilemeyiz
Bu ay ilk kez iğne vuruldum dıye bıraz dıkkat ettim üstune düştüm ama bu ay Olmassa 3-2 devam ederim Çunku gün aşırı çok yorucu oluyor🥵
Ben de ilk kez klomen ovitrelle denedim diye bu kadar stres oldum
Çünkü insanda kesin bu sefer oldu düşüncesi oluyor elimde değil stres olmamak 😔

Cnm Aralık ayından bildirim geldi ona tıklayıp yazmışsın 😅farkettim ben🤭

Cnm yarın akşamı değerlendir sen
Ben de cevap gelince ne alaka Aralık ya dedim bı tikladim oraya yazmışım😂😂
Bugün araya dereye mi sıkıştırsam yoksa hiç zorlamadan yarin akşam olsa olur mu son kez bu ay denicem ve ben elimden geleni yaptım demek istiyorum😅

Ben de cevap gelince ne alaka Aralık ya dedim bı tikladim oraya yazmışım😂😂
Bugün araya dereye sıkıştırsam hiç zorlamadan yarin akşam olsa olur mu son kez bu ay denicem ve ben elimden geleni yaptım demek istiyorum😅
Cnm esinde sperm sorunu yoksa bu gce değerlendirebılsen iyi olur
Mumkun değil dersen yarın gce değerlndır sin

Ben de ilk kez klomen ovitrelle denedim diye bu kadar stres oldum
Çünkü insanda kesin bu sefer oldu düşüncesi oluyor elimde değil stres olmamak 😔
Evet cnm anlıyorum ilk iğne denememiz
Ama araştırdık ça insan daha çok stres oluyor
Bıraz sakalım bence önümüzdeki ay

Cnm esinde sperm sorunu yoksa bu gce değerlendirebılsen iyi olur
Mumkun değil dersen yarın gce değerlndır sin
O kadar kısıtlı bı zaman olcak ki, gece de yorgun geliriz yarın malum iş var. Ben bi araya sıkıştırmayi deniyim olmadi yarın akşam artık😅

Kafasına göre verdi işte bunlar nasıl dr oluyor anlamiyorum rast gele 😁😁 baktirsam düşüktür he evdeyim tüm gün yeni bi şehir gün yüzü görmüyorum burada
bende de çok farklı değil aslında iş ev rutin ama ben baktırmak istiyorum zaten hormon da baktıracağım adet olunca

Back