• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

erken geldi canım, bu gün sabah yine çok silik çıktı))) @fnd_50 ı dinleyin artimed almayın :kızgın:
Canım üzüldüm :( ben hala olmadım bugün 14. günüm ama zaten adet tarihim yarın. Yüksek ihtimal 2 -3 gün atıcak ileriye. Adeti bekliyorum. Gelecek ay tedaviye devam edecek misin. Bana rahim filmi demişti doktor. Bu ay onu çektireceğim.

Nereden çıktıysa taaa Aralık ayına gitmişim yaa😅
Üstteki dün gece alttaki bu sabah. Dün degerlendirdik, bugün çatlamış sanırım ama akşam evde olmayacağız. Yarın akşam geç olur mu? Tam da siliklesmemis
Doktorum pikten sonra 1 hafta gün aşırı devam et dedi. Demekki her kadında pikten sonra silikleşince hemen yumurtlama olmuyor. Zaten dün akşamı değerlendirmişsiniz bir de yarını değerlendirirsiniz. Zaten doktor da 1 dolu 1 boş dedi bana. İnşallah tutar kuzum

Ben hala hiç bişey hissetmiyorum 4 kaldı bata testte yapmadım bi göğüs hassasiyeti var duphaston kullandığım için sanırım ağrı sızı hamile olduğumu da düşünmüyorum normal mi bu
2 ay duphaston kullandım, hiç göğüs hassasiyeti yapmadı bende canım.

Canım üzüldüm :KK43: ben hala olmadım bugün 14. günüm ama zaten adet tarihim yarın. Yüksek ihtimal 2 -3 gün atıcak ileriye. Adeti bekliyorum. Gelecek ay tedaviye devam edecek misin. Bana rahim filmi demişti doktor. Bu ay onu çektireceğim.
canım devam edermiyim bilmiyorum, bu günü atlatayımda, kayınvalidem bir doktor tavsiye etmiş belki ona giderim

zaten hep öyle oluyor erkekler yaptıklarının farkında olmuyor) bizde de öyle oluyor, ben ne yaptım ki diyor? anlatıyorum anlatıyorum, 5 dakka sonra aşguu ben ne yaptım diyor))
Aynen tam olarak durum bu ne yazık ki. Ağlamaktan japon balığı gibi oldu gözlerim

canım devam edermiyim bilmiyorum, bu günü atlatayımda, kayınvalidem bir doktor tavsiye etmiş belki ona giderim
haklısın canım üzülme :( hepimiz için bir zaman var işte onu bekliyoruz ama çok sancılıymış beklemek. :((

Aynen tam olarak durum bu ne yazık ki. Ağlamaktan japon balığı gibi oldu gözlerim
ben dün ağladım kavga falan ettim, tabii o oralı olmadı, dn bende japon balığı gibiydim, bu gün sakinim, bu gün sana da ne desem bi faydası olmıcak biliyorum, ağla rahatla, tatlı ye, yarın güclü şekilde kalk ayağa

herkese mrblar uzun zamandır girmiyordum şubatta hayal kırıklığı yaşayınca biraz uzaklaşmak istedim ama toparladım cok şükür olur veya olmaz herşeyin hayırlısı olsun diyorum artık @destinesiaa canım hayırlı olsun cok net görünüyor senin adına cok sevindim diğer hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah....
Geçmiş olsun canım

Doktorum pikten sonra 1 hafta gün aşırı devam et dedi. Demekki her kadında pikten sonra silikleşince hemen yumurtlama olmuyor. Zaten dün akşamı değerlendirmişsiniz bir de yarını değerlendirirsiniz. Zaten doktor da 1 dolu 1 boş dedi bana. İnşallah tutar kuzum
İnsallah yavrum ya bu akşam araya sıkıştırırım belki Dicem de zor olacak öyle de 🙄 bu ay elimden geleni yaptım demek istiyorum kendime. Çünkü akışına bırakcam artık olmazsa. Bugun olmazsa Perşembe degerlendireyim o zaman

İnsallah yavrum ya bu akşam araya sıkıştırırım belki Dicem de zor olacak öyle de 🙄 bu ay elimden geleni yaptım demek istiyorum kendime. Çünkü akışına bırakcam artık olmazsa. Bugun olmazsa Perşembe degerlendireyim o zaman
Aynen sıkma canını, yumurta 24 saat canlı kalabiliyor. Testin negatif olması hemen yumurtladın anlamına gelmiyormuş zaten. Belki hala yumurtlamaya çalışıyor yumurtlaığın ve daha bu akşam yumurtlayacaksın öyle düşün. Teste çok takılma dedi doktorum da. Zaten yumurtladın ise bile dün ilişki olduğu için kanallarda sperm vardır. Tutacaksa her türlü tutar yani :KK200:

Back