- 26 Aralık 2015
- 11.811
- 19.061
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #5.181
Bugün adetin 20. Günü kuzumfnd_50 reglinin ilk gününden kaç gün geçti canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün adetin 20. Günü kuzumfnd_50 reglinin ilk gününden kaç gün geçti canım
Sen de sağ olasın canım benim duanı eksik etmeÇok sağol canım beni çok bekletme Kasım annelerinde hemen gel
İnşallah kuzum ya aminHayırlısı inşallah güzel haberini alırız
Duamız seninle inşallah pozitif haberler alırsın aminnnn hayırlısı ileİnşallah canım dualarınızı eksik etmeyin
Amin inşallah canım hep birlikte bu ay güzel haber alırızDuamız seninle inşallah pozitif haberler alırsın aminnnn hayırlısı ile
Çok güzel ya ne güzel vakitte öğrenmişsinizDün baya bekledik ama sabah çıkmış şükür kızlar bat 3 marttı gecikmenin 3 günü öğlen verdim kanı
Kızlar benim reglim yine 3 gün sürdü 2 aydır niye böyle oluyor bugün doktora gittim 8 tüp kan aldılar bissürü sonuç var elimde prolaktinim 34 çıktı 2 ay önce 22 di, çok mu yüksek bu değer? Diğer sonuçlarımı da araştırdım hepsi normal değerlerde görünüyor fsh 6.70 LH 8.03 bu değerler nasıl
Cnm nerelerdesin bayaadır yoksunKızlar merhabalar nasılsınız benim belimde inanılmaz bir agari var dün ile bugün ovulasyon zamani oyuzden olabilir mi
Canım hangi döngülerde olduğunu detaylı görebiliyormusunKızlar benim reglim yine 3 gün sürdü 2 aydır niye böyle oluyor bugün doktora gittim 8 tüp kan aldılar bissürü sonuç var elimde prolaktinim 34 çıktı 2 ay önce 22 di, çok mu yüksek bu değer? Diğer sonuçlarımı da araştırdım hepsi normal değerlerde görünüyor fsh 6.70 LH 8.03 bu değerler nasıl
Referans aralığını mı diyorsunuz? görüyorum bazısındaCanım hangi döngülerde olduğunu detaylı görebiliyormusun
Bu attığım listeye gore problem yokAy süpersin o zaman bir problem gözükmüyor
Evet canım benim aralıkta ara kanama yaşamıştım o zaman bakıldığında lüteal yumurtlama gibi şeyler yazıyorduReferans aralığını mı diyorsunuz? görüyorum bazısında
Başka bir kanda aldılar 10 gün sonra çıkıcakmış ben kısırlık interfilite bölümüne sıra almıştım hgs için bana bissürü testler yaptılar hiç duymadığım sonuçlar var elimde şuan dediğiniz şeyde vardır illakiEvet canım benim aralıkta ara kanama yaşamıştım o zaman bakıldığında lüteal yumurtlama gibi şeyler yazıyordu