- 9 Mart 2022
- 8.274
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #5.201
Sıkıntı olduğu zaman ünlem oluyor başlarında diye biliyorum ben hepsi tikBu attığım listeye gore problem yok
Bide diğer kızlar baksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntı olduğu zaman ünlem oluyor başlarında diye biliyorum ben hepsi tikBu attığım listeye gore problem yok
Bide diğer kızlar baksın
Olabilir canım inşallah güzel haber alırsın hiç bir sorun olmaz bende bugün verdim protestonu merak ettiğim için yarın çıkacak inşallahBaşka bir kanda aldılar 10 gün sonra çıkıcakmış ben kısırlık interfilite bölümüne sıra almıştım hgs için bana bissürü testler yaptılar hiç duymadığım sonuçlar var elimde şuan dediğiniz şeyde vardır illaki
Evet başlarında bi işaret mutlaka olur sıkıntı olduğundaSıkıntı olduğu zaman ünlem oluyor başlarında diye biliyorum ben hepsi tik
İnşAllah güzel sonuç alırsınOlabilir canım inşallah güzel haber alırsın hiç bir sorun olmaz bende bugün verdim protestonu merak ettiğim için yarın çıkacak inşallah
Hangi test iğne günü Ya da iğne ertesiKızlarrr ben bugun ovü yapim dedim
İğnenin 6. Günü
Bu gce son değerlendircez zaten
Ovü testim silikleşti, ama ne zmn bilinmiyor Çunku 2 gündür test yapmadım en son pikti.
Birde bugun adet sancılarım başladı
Halbukı daha adetime cok var
sevayd @Mehrii34 onbirmayis ve
İğne kullanan yavru kuşlar
İğnenin 11.günü ben de adet ağrısıyla uyandım tüm gün bacaklarım karnım ayrıldı sanki vücudumdan. Eyvah dedim geliyor ama o günde kaldı bitti. Bir daha ağrı olmadı. Bugün iğneden sonra 14.gün ve gebelik testim negatif. Umudum azalıyorKızlarrr ben bugun ovü yapim dedim
İğnenin 6. Günü
Ovü testim silikleşti, ama ne zmn bilinmiyor Çunku 2 gündür test yapmadım en son pikti.
İnşallah canım heyecanliyim baya betaya bakınca içim içime sığmıyor bugünİnşAllah güzel sonuç alırsın
Bu kadar erken sanmyorm canm ama oladablr herkesin vucut tepkileri farkliKizlar b benim yumurtlama 2 martti adetime 10 gün var bugün acayip halsizim kasıklarımda agri var şişkinlik var birde tansiyonum düşüyor sizce erken belirtileri olabilir mi
Sonuc ne kuzum cikti miİnşallah canım heyecanliyim baya betaya bakınca içim içime sığmıyor bugün
Yarınçıkar canım aile hekimine gittim ya onaylanması ertesi gün oluyor yatın inşallah 10dan sonra belli olurSonuc ne kuzum cikti mi
Hamile misinİnşallah canım heyecanliyim baya betaya bakınca içim içime sığmıyor bugün
Anladm kuzum rabbm pozitifi nasip eddr insallah , ya dün esmle atıştık ben cok agresfm sinirlendm ve sinirlendkten strrs yaptktan sonra aniden kasık agrim oldu adet agrisi olur gibi sabahakadar oldu sinirlerm.gecince o da gectiYarınçıkar canım aile hekimine gittim ya onaylanması ertesi gün oluyor yatın inşallah 10dan sonra belli olur
Yarın çıkacak sonuç canım aile hekimim bayan kimyasalımı bildiği için betayı da ekledi beni tanıyor tembih etti sen bakma sonuçlara diye üzülmeyeyim diyeHamile misin
O Bnde de olur canım yorulunca yada sitres yapınca sonra geçiyorAnladm kuzum rabbm pozitifi nasip eddr insallah , ya dün esmle atıştık ben cok agresfm sinirlendm ve sinirlendkten strrs yaptktan sonra aniden kasık agrim oldu adet agrisi olur gibi sabahakadar oldu sinirlerm.gecince o da gecti
İğne etkisi geçmeye başlamış canım eğer çok merak ediyorsan ve çok gebelik testin varsa onunla takip et istersen bikaç güne silikleşip tekrar artışa geçmesi lazım varsa eğer gebelikKızlarrr ben bugun ovü yapim dedim
İğnenin 6. Günü
15. Test iğne günüHangi test iğne günü Ya da iğne ertesi
Cnm iğnenin 6. Günü adet ağrısı ne bılım garip geldiİğnenin 11.günü ben de adet ağrısıyla uyandım tüm gün bacaklarım karnım ayrıldı sanki vücudumdan. Eyvah dedim geliyor ama o günde kaldı bitti. Bir daha ağrı olmadı. Bugün iğneden sonra 14.gün ve gebelik testim negatif. Umudum azalıyor
Cnm 6 tane gebelik testim varİğne etkisi geçmeye başlamış canım eğer çok merak ediyorsan ve çok gebelik testin varsa onunla takip et istersen bikaç güne silikleşip tekrar artışa geçmesi lazım varsa eğer gebelik
Bahsettiğin ağrı da inşallah yerleşmedir
Bence de canım o yüzden sabretmek en güzeliCnm 6 tane gebelik testim var
Ama eğer hamiş olursam koyuluk takip edicem inş. Yerleşme ağrısı iğnenin 6. Günü olurmu ki?
Bnce hiç takip yapmim strese
Luzum yok
Gebelik testleri nide hiçç harcamim
H. Sonu köye gdıyorum orda kafa dağıtıp
İstanbula dönünce yaparım
Çok tatlısın ya, hayırlı haberle gel canım benimYarın çıkacak sonuç canım aile hekimim bayan kimyasalımı bildiği için betayı da ekledi beni tanıyor tembih etti sen bakma sonuçlara diye üzülmeyeyim diye