• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar ben de artimedin gazabına uğradım negativ çıktı, demekki bu gölgeyi hep veriyor, o kadar ağrım var ki, midem kasığım yumurtalığım sürekli adet mi oldum diye kontrol ediyorum, üzüntümü bile göremiyorum, diğer günleri de atıyorum, dünden daha silik çıkmış bu gün
Canım 13. günü yaptığın testte hafif silik çizgi var işte Kan testi verdin mi ? Ben dün 12. günü yaptım kocaman bir negatif gördüm. Ama sende çizgi var bi kan ver istersen.

Ağrısız gittim perişan bi halde çıktım ilk gece acillik oldum zaten apranax falan kesmedi ağrı kesici iğne anca etki etti antibiyotik kullandım çürük çok 4 dolgu farklı yere de 4 kaplama yapılıyor 3 tanesini soydu teki problem çıkardı çekimlik dişi dolgu yaptı bence ağrısı geçmiyor bir türlü adam inat ediyor ama boşuna çıkçak bence her gün ağrı kesici kullanıyorum geçici köprü var şimdi gerçeğinin ölçüsü tutmadı tekrar aldı onu bekliyom şimdi ama yükseklikten ötürü başka bir dişin eti şişmiş dünden beri de o çıktı başıma her gün ağrı kesici kullanıyorummyani sabah akşam bla bla anlat ablat bitmez 😞 bence bir tane yanlış müdahale var ama ikna olmadı bir türlü bakalım kısmet artık parasını da verdim cayamıyorum da küçülttü dişleri. Gitmeye korkuyorum her defasında bir sğrğ iğne yaoıyor acıdan duramıyorum çünkü. Hayattan soğudum valla şansımın içine edeyim ne diyim . Kısmet artık şuan gebelik isteyecek kafada değilim o yüzden keyfe keder takılıyorum nasibimde varsa yazgımda varsa illa gelecek bişey vesile olacak zaten diyorum Allah a emanet artık
Cnm diş işi sıkıntılı
Bnde gecen sene implant yaptırdım 4 adet
Ben işten önce yaptırım dedim.
Üst dişler komple kaplama zaten bnım

Cnm Herseyin hayırlısı artık.
Zamanı var rabbim ne zamn nasıp ederse
Bu mubarek gunlerde Rabbım duysun bzı 🙏

Canım 13. günü yaptığın testte hafif silik çizgi var işte Kan testi verdin mi ? Ben dün 12. günü yaptım kocaman bir negatif gördüm. Ama sende çizgi var bi kan ver istersen.
canım 12.ci günde bende de yalnış yazmışım, o silik 3 gündür çıkıyor, testin hatası canım artimed ya hep çıkarıyor o siliği

Kızlar aile hekimine gitmiştim progesteron ve diğer hormonlara bakılsın diye betayı da ekledik doktorum sen bakma sonuçlara ben bakarım dedi var mı yok mu diye dua edin bana da bi çılgınlık yapıp verdim kanı inşallah çıkar 🤲🤲🤲
Insallah canm mutlaka bklyorum sonucu . Umarm hamilesndr🥰

Kızlar ben de artimedin gazabına uğradım negativ çıktı, demekki bu gölgeyi hep veriyor, o kadar ağrım var ki, midem kasığım yumurtalığım sürekli adet mi oldum diye kontrol ediyorum, üzüntümü bile göremiyorum, diğer günleri de atıyorum, dünden daha silik çıkmış bu gün
Cnm negatif değil ki ben gölge görüyorum.
Ama artımed olunca emin olamıyorum
Allah askına Baska Bı test bul

Kızlar aile hekimine gitmiştim progesteron ve diğer hormonlara bakılsın diye betayı da ekledik doktorum sen bakma sonuçlara ben bakarım dedi var mı yok mu diye dua edin bana da bi çılgınlık yapıp verdim kanı inşallah çıkar 🤲🤲🤲
Haber ver canım bize de

Gelece
canım 12.ci günde bende de yalnış yazmışım, o silik 3 gündür çıkıyor, testin hatası canım artimed ya hep çıkarıyor o siliği
ilacın etkisi bukadar kalmaz sanki ama ya. Hemen yok vs deme bence en iyi sonucu kan ile alırsın birkaç gün başka marka test alıp devam et yapmaya bakalım çizgi çıkacak mı? Koyulaşma olmasa da var bişeyler sanki. 2-3 gün e adetin gelmezse kan ver derim.

İnşallah canım içememeye çalışıyorum dün ogrendigimden beri 2 tane ictim onlari da böyle püfür püfür değil baya içime cekmemeye calisrim.hepsini bitirmedim inanılmaz başım.agriyor
Çekirdek ye sürekli aklına geldikçe bulantıların başlayınca inşallah ilk ondan tiksinirsin flim belgesel ile kendini oyalamaya çalış kahve çay değil de bol bol su tüket aklına geldikçe

Gelece

ilacın etkisi bukadar kalmaz sanki ama ya. Hemen yok vs deme bence en iyi sonucu kan ile alırsın birkaç gün başka marka test alıp devam et yapmaya bakalım çizgi çıkacak mı? Koyulaşma olmasa da var bişeyler sanki. 2-3 gün e adetin gelmezse kan ver derim.
tamam canım öylr yapayım yarın tekrarlıcam yine, belki çıkarsa akşama yemeğe yetiştiririm

Back