- Konu Sahibi bebekheyecani
- #5.221
İnşallah canım benim beyaz akıntı başlıyor tekrarÇok tatlısın ya, hayırlı haberle gel canım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim beyaz akıntı başlıyor tekrarÇok tatlısın ya, hayırlı haberle gel canım benim
Güzel haberler gelicek gibiİnşallah canım benim beyaz akıntı başlıyor tekrar
Bencede canım geçen ayki belirtileri yaşadım inş bu sefer kimyasal olmazGüzel haberler gelicek gibi
benim de ağrılarım 7ci gün başladıCnm iğnenin 6. Günü adet ağrısı ne bılım garip geldi
Bncede cnmBence de canım o yüzden sabretmek en güzeli
Literatürlere göre yerleşme çatlamadan 6 12 günler arası falandı sanırım e onu da kasık kramp ya da adet olacakmış gibi bel ağrısı şeklinde tanımlayanlar da var . O yüzden inşallah öyledir He maalesef iğne yan etkileri de yapıyor bende de vardı adetten bir hafta önce adet olacakmış gibi bel ağrısı o yüzden umutlanmıştım da hatta ama iğnenin bana attığı feyk çıktı en güzeli sabırla beklemek
Demekki iğne etkisi geçince adet ağrıları başlıyorbenim de ağrılarım 7ci gün başladı
ilk yaptığımda 36 saatten başladı 10-1.cu güne kadar devam etti, ama böyle diğldi, adet olunca hatta kanamayla birlikte ağrı geldi, ilk ay çok farklıydıDemekki iğne etkisi geçince adet ağrıları başlıyor
Biliyo musun benim çatlama sandığım ovülasyon testinin silik çıktığı günden 6 gün sonra adet ayrım olduCnm iğnenin 6. Günü adet ağrısı ne bılım garip geldi
Merhaba arkadaşlar. Test yanlış çıktı hamile değilim yumurtluyor muşum dün çatladı yumurta.Canım benim bir arkadaşım 45 ten önce hamile kalmak istemiyor. Malum artık ömürler uzadı, kendine bakığ sağlıklı beslenince de yaşını belli etmemeye başladı insanlar, daha dinç kalabiliyorlar. Bence bulunduğun yaş hiç te geç değil. Hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini inşallah.
Bekleyip görcez cnmBiliyo musun benim çatlama sandığım ovülasyon testinin silik çıktığı günden 6 gün sonra adet ayrım oldu
Acaba neden
Bilemedim of valla tükendik artık
Aldınız mı benımde yumurta kalıtem dusuk dedılerKızlar selam malesef hasta oldum. Yumurta kalitesi arttıkmak için solgar Selenium 100 Mcg ve solgar Coenzyme Q-10 100 Mg 60 Kapsül Antioksidan almayı düşünüyorum kullananınız var mı?
Denemeye başlayalı 8. ay oluyor.
Allah razı olsun inşallah en kısa vakitte sizlerde alırsınız güzel haberleriÇok güzel ya ne güzel vakitte öğrenmişsiniz
Yeni siliklesmiş gibi sanki çok silik değil çünkü dün çatlamış olabilir genelde 2 gün pil kalıyorKızlarrr ben bugun ovü yapim dedim
İğnenin 6. Günü
Bu gce son değerlendircez zaten
Ovü testim silikleşti, ama ne zmn bilinmiyor Çunku 2 gündür test yapmadım en son pikti.
Birde bugun adet sancılarım başladı
Halbukı daha adetime cok var
@sevayd @Mehrii34 onbirmayis ve
İğne kullanan yavru kuşlar
Adet oldum hahha şimdi utanmasam ağrım olmasa kalkıp halay çekerdim de belim kopuyor perşembe günü sabah erkenden hastaneye gitcem bakalım nasıl Bi süreç beni bekliyorHayır hayır tatlım olur mu tabiki hamile kalabilirsin
Canım yardıma ihtiyacım var hayatımda hiç görmrdiğim bişey geldi tuvalete gittiğimde beyaz akıntı diyemedim enfeksiyonda benzemiyor hani pişmiş yumurtanın dışındaki zar varya onun gibi ne olabilir kiAllah razı olsun inşallah en kısa vakitte sizlerde alırsınız güzel haberleri
Aynen beni unutma haber ver inşaAllah gönlünce olsunBekleyip görcez cnm
Aslında bnde ilk defa iğne oldugu için merak edıyorum
Olanlardan bılgı alıyım dıyorum
Ama hiçbir belirti net değil ve kişiye göre değişir
Günü gelince öğrenıcez inş
ip gibiyse bi kaç yorumda gördüm hamilelikte oluyormuşyardıma ihtiyacım var hayatımda hiç görmrdiğim bişey geldi tuvalete gittiğimde beyaz akıntı diyemedim enfeksiyonda benzemiyor hani pişmiş yumurtanın dışındaki zar varya onun gibi ne olabilir ki zar gibi bişeydi