• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bence de canım o yüzden sabretmek en güzeli
Literatürlere göre yerleşme çatlamadan 6 12 günler arası falandı sanırım e onu da kasık kramp ya da adet olacakmış gibi bel ağrısı şeklinde tanımlayanlar da var . O yüzden inşallah öyledir He maalesef iğne yan etkileri de yapıyor bende de vardı adetten bir hafta önce adet olacakmış gibi bel ağrısı o yüzden umutlanmıştım da hatta ama iğnenin bana attığı feyk çıktı😂 en güzeli sabırla beklemek
Bncede cnm
Omu bumu dersek stres oluruz
Zamanı gelince testimi yaparım🙏

Selamlar arkadaşlar, innovitanin gebelik testini kullanan var mı ultra erken gebelik testi diyor ama bilemedim ne zaman yapmak gerektiğini daha bat 6 gün sonra ama göğüs ağrısı Kasıkta bugün bıçak saplanması gibi agri oluyor ara ara heveslenmek de istemiyorum da evde o testten vardı negatif çıktı. Sormak istedim.

Canım benim bir arkadaşım 45 ten önce hamile kalmak istemiyor. Malum artık ömürler uzadı, kendine bakığ sağlıklı beslenince de yaşını belli etmemeye başladı insanlar, daha dinç kalabiliyorlar. Bence bulunduğun yaş hiç te geç değil. Hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini inşallah. :KK200:
Merhaba arkadaşlar. Test yanlış çıktı hamile değilim 😔yumurtluyor muşum dün çatladı yumurta.
Bu arada kendini ne kadar genç hissedersen hisset yumırtaşarımızın bir ömrü var ve sona kalanlarda kalitesiz oluyor malesef. Umarım arkadaşın sağlıklı sıhatlı çocuğa kavuşur ama 35 den sonra tehlikeli 😔

Biliyo musun benim çatlama sandığım ovülasyon testinin silik çıktığı günden 6 gün sonra adet ayrım oldu
Acaba neden
Bilemedim of valla tükendik artık
Bekleyip görcez cnm
Aslında bnde ilk defa iğne oldugu için merak edıyorum
Olanlardan bılgı alıyım dıyorum
Ama hiçbir belirti net değil ve kişiye göre değişir
Günü gelince öğrenıcez inş 🙏

Kızlarrr ben bugun ovü yapim dedim
İğnenin 6. Günü
Bu gce son değerlendircez zaten
Ovü testim silikleşti, ama ne zmn bilinmiyor Çunku 2 gündür test yapmadım en son pikti.
Birde bugun adet sancılarım başladı
Halbukı daha adetime cok var
@sevayd @Mehrii34 onbirmayis onbirmayis ve
İğne kullanan yavru kuşlar
Yeni siliklesmiş gibi sanki çok silik değil çünkü dün çatlamış olabilir genelde 2 gün pil kalıyor

Allah razı olsun inşallah en kısa vakitte sizlerde alırsınız güzel haberleri 🥰
Canım yardıma ihtiyacım var hayatımda hiç görmrdiğim bişey geldi tuvalete gittiğimde beyaz akıntı diyemedim enfeksiyonda benzemiyor hani pişmiş yumurtanın dışındaki zar varya onun gibi ne olabilir ki

yardıma ihtiyacım var hayatımda hiç görmrdiğim bişey geldi tuvalete gittiğimde beyaz akıntı diyemedim enfeksiyonda benzemiyor hani pişmiş yumurtanın dışındaki zar varya onun gibi ne olabilir ki zar gibi bişeydi

Bekleyip görcez cnm
Aslında bnde ilk defa iğne oldugu için merak edıyorum
Olanlardan bılgı alıyım dıyorum
Ama hiçbir belirti net değil ve kişiye göre değişir
Günü gelince öğrenıcez inş 🙏
Aynen beni unutma haber ver inşaAllah gönlünce olsun ♥️

yardıma ihtiyacım var hayatımda hiç görmrdiğim bişey geldi tuvalete gittiğimde beyaz akıntı diyemedim enfeksiyonda benzemiyor hani pişmiş yumurtanın dışındaki zar varya onun gibi ne olabilir ki zar gibi bişeydi
ip gibiyse bi kaç yorumda gördüm hamilelikte oluyormuş

Back