💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kizlar adetime 11 gün kaldı ne zaman erken gebelik testi yapabilirim acil yardımmm

@p
Hahahah tahmin ettim haklısın çok zararı var çocuğa umarım şeytana uymam bu güzel sebep için iradeli olabilirim Amin
benşm yeğenim doğunca solunum sorunu vardı kuveze aldılar doktor annenin yanında kimse sigara içti mi diye sormuş o bile etkileyebiliyor tatlım bu söylediğimi hatırla sigara içmek istediğün zaman çocuğun solunum sıkıntısıyla doğsun istemezsin sen güçlü bir annesin

Allah korusun kuzum aklıma kazıdım çocuğumuz herseyden daha önemli

Banada bir bebiş simgesi gelir mi dersin bu arada 31 Mart yazdırmam buraya

Bende şimdi mesaj attım resmî büyütmemiştim sadece kutu sandım baya Belirgin çizgi masallah sağlıcakla gelsin minnoş

Amin kuzum çok heyecanlıyım günlük tutmaya başladım sağlıkla 9 ay sürer inşallah çok korkuyorum şu kalp atışları duysak hayırlısı ile erken öğrenince cidden çok yol oluyor endişe artiyormus

Hanımlar hayırlı sabahlar kafama takılan bişi var yumurtlama zamanı herkeste bi kasık ağırdı göğüs hassasiyeti vs olduğunu okuyorum ama bende hiç o tarz şeyler olmıyo herkeste Farklı mı seyrediyor yoksa ben de mi bişi var

canım doktorun tekirdağda mı?

ben biraz daha bekliyeyim negatif çıksa moralim bozulacak belki erkendir çıkmamıştır diye umutlanacam

Kuzum bende regl tarihimi bekleyecektim çok regl sancim olunca bir de yumurta takibine gidiyordum ya sağ tarafta yumurtam onu biliyordum agrimda sağ da olunca öyle yaptım testi inşallah sağlıkla haberini al Amin

Kızlar ben de artimedin gazabına uğradım negativ çıktı, demekki bu gölgeyi hep veriyor, o kadar ağrım var ki, midem kasığım yumurtalığım sürekli adet mi oldum diye kontrol ediyorum, üzüntümü bile göremiyorum, diğer günleri de atıyorum, dünden daha silik çıkmış bu gün

Eklentiler

• IMG_2139.JPG
    246 KB · Görüntüleme: 90
  • 10.jpg
    165,8 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…