• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aşılama dan sonra 6 günüm progestan kullanıyorum çok fazla yan etkisi oldu . Yoksa hamile olma ihtimalim var mı acaba test yapsam mı kızlar

Aşılama dan sonra 6 günüm progestan kullanıyorum çok fazla yan etkisi oldu . Yoksa hamile olma ihtimalim var mı acaba test yapsam mı kızlar
Canım çatlatma iğnesi olduysan 14 gün beklemen lazım. Hiç acele etme. Yalancı pozitifi görebilirsin bu kadar hormona. 6. Günde daha çıkmaz gebelik.

İnşallah bakalım 13 de randevum var bakalım heyecanlıyım ama niye heyecanlıyım onuda bilmiyorum ki, 🤭😂😂
Valla ben bile heycanliyim senin icin canim. Artik regl ol da kilometreyi bir sifirla istiyorum😄 reglin gecikmesi beni acaip gerer. Baskasinin reglinin gecikmesi de geriyormus beni onu anladim2🤣

Senin de döngün kısa o zaman canım. Birlikte güzel haberlerimizi alırız inşallah Yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek. Geçen ay klomen kullanmıştım.
Evet canım döngüm kısa benim. Tedavi mi görüyorsun canım hayırlı haberler olsun insallah ❤️

Back