- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.661
Cnm bnce erken keşke 2 gün daha bekleseydinAdetime 5 gün kaldı kan testi yaptırdım 0.13 çıktı olsa çıkardı sanırım değil mi bu aydan ümidimi kesmeli miyim? Kan testi için de mi erkendir daha
Aynen ya çocuk olsun istediğimi yeyicen o günü bekliyorumNapalım onu yeme bunu yeme bizde sinirimizi cipsten çıkarıyoruz regl olunca
Gribim diye doktora gittim aslında kan testi de yaptırayım dedim ama düşük çıktı değeri, adete kadar yaptırmam daha moralim bozuluyor sonra :) ben bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum yaCnm bnce erken keşke 2 gün daha bekleseydin
Böyle olunca acabaya düştün
Benim adete 5 gün varken betam 4,18 di
Şimdi mecbur 2 gün sonra yıne verim diceksın
Ya da 2-3 gün sonra test yap cnm evde
Evet canm 12 subatta adetle sokulduŞubat ayında mi kimyasal geçirdin canım
Cnm tebrik ederimBeynim durdu unuttum etiket yapacam isimleri unuttum
Tebrik ederim canımKızlar düşük çıktı sanki ama pozitif
Geçmiş olsun canım bnmde 18 şubatta olduEvet canm 12 subatta adetle sokuldu
Teşekkürler canım umarım sağlıkla artarTebrik ederim canım
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canımKızlar düşük çıktı sanki ama pozitif
5 gün klomen kullandım adetin 14. günü çatlatma iğnesi oldum çift doz. Ama bende hiç gögüs hassasiyeti yok. Sadece karnım aşırı şisCnm bnde 2 martta iğne oldum
Aynı gün olmuşuz
Birbirimizi takip edelim
Bnde şişkinlik yok, göğüs hassasiyeti, hafif kasık agrısı var şuanlık, bıde kasıklarımda Bı ağarlık Bi doluluk var
İnşallh Yumoşum çatlamıştır.
Canım ben belırtı aramıyorum çok çunku
Benim herzaman normalde de kasık agrılarım, şişkınlıgım, gazım, bel agrım bunlar zten hep var bnde
Adetin kaçıncı gunu iğnemi oldun?
İlişkiyi nasıl önerdi doktor cnm?
Bi sefer gittim muayene etmedi 16 martta gitcem bakalım
Fazla düşünmeyelim olup olmayacağını, evrene hep pozitife yolluyoruzAhahahahhaben de öyle hemen olacak sanmıştım. Cahillik mutlulukmuş anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?