- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.501
Bence var hayirli olsun inşallahkızlar bu gün iğnenin 11 ci günü, bu günün testiyle dünün testini atıyorum baksanıza koyulaşma olmuşmu hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var hayirli olsun inşallahkızlar bu gün iğnenin 11 ci günü, bu günün testiyle dünün testini atıyorum baksanıza koyulaşma olmuşmu hiç
bu yay gelende damadları illik izine çıxıp camilere falan apardılar, ona göre bu defe bir tık beyeendiler, ama Samsun dillerinden düşmür)))Menimkilerde sevmedi İstanbul'u
inşallah kuzumSamsuna bekleriz o halde gezmeye gidersiniz İstanbula
Cnm gün aşırı 1 hafta devam et dediKuzum doktorun birsey demedi mi
Bazı kadınlardan akıntı hiç gelmiyormuş canım. Hatta bazı aylar gelip bazı aylar gelmeyebiliyormuş. Akıntıya çok takılma. Vuhuuuu pikKızlar sonunda piiikkk ama hiç yumurta akı kıvamı akıntı falan yok
Piki gordun sonundaKızlar sonunda piiikkk ama hiç yumurta akı kıvamı akıntı falan yok
Bizdede kecen ay idi..gezdi mama beyenmedibacım ev aldı ordan hele düzdü görmeyib evini))amma yeni o da videolardan baxir deyir temiz şeher deyil her cür insan var.bu yay gelende damadları illik izine çıxıp camilere falan apardılar, ona göre bu defe bir tık beyeendiler, ama Samsun dillerinden düşmür)))
birinde hayalet çizgi var gibi inşallah hamilesindir bu arada günlerimiz aynı benimde 11. günkızlar bu gün iğnenin 11 ci günü, bu günün testiyle dünün testini atıyorum baksanıza koyulaşma olmuşmu hiç
ay inşallah yaa bu aydan hiç umudum yoktu kist vardı, hatta her iki tarafda, rahim kalınlığı azdı, hatta doktordan geldim 2 gün ağladım, hamile kalırsam bana büyük mucuze olurOlmus canim cok net
Yani ben de ilk kez bu ay kullanıcam bi şey diyemiyorum ama bence kullanımı çok kolay denemekten zarar gelmez benceYa ben bunu kullanmaya korkuyorum. Yapamam yani eminim daha çok gerilirim
Hadi bir güzel haber de sendenyarın yine yapıcam canım koyulaşma olursa bence vardır diye düşünüyorum, hiç bu kadar belli görmemişdim, heyacan yaptım
Ayyy kızz olmuşkızlar bu gün iğnenin 11 ci günü, bu günün testiyle dünün testini atıyorum baksanıza koyulaşma olmuşmu hiç
he hemde çox kalabalıktı, qaynatam pensiyaya çıxır, kişi tutturdu Muglada ev alıb ora köçecem deye, mende gaz verdim))) qaynanamda indi indi olur deyir, Muğla terefleri çox isteyirem menBizdede kecen ay idi..gezdi mama beyenmedibacım ev aldı ordan hele düzdü görmeyib evini))amma yeni o da videolardan baxir deyir temiz şeher deyil her cür insan var.
Evet görüyorum ama benim için gerginlikYani ben de ilk kez bu ay kullanıcam bi şey diyemiyorum ama bence kullanımı çok kolay denemekten zarar gelmez bence
Yaa valla şu an daha da umutluyum bu ay için ben de kullanıcam ilk kez yine olmazsa rahim filmi çektircem inşallah görürüm pozitifleriKuzum eğer gebelik varsa ilk kez bu ay kullandım faydası oldu bence çünkü eşimde sperm sorunu vardı
23ü mü oldun iğneyi canımbirinde hayalet çizgi var gibi inşallah hamilesindir bu arada günlerimiz aynı benimde 11. gün
Hiç gerilme eğer gebelik yoksa bu ay sen de dene inşallah işe yaradığını kendimiz görürüzEvet görüyorum ama benim için gerginlik
ilk idrarda canım ben geç uyanıyorum artimed olmasına da, dün çok silik çıktı, bu gün koyulaşma olunca bi umutladım bata 3 gün var daha, yarında koyulaşma olursa inanırım vallaAyyy kızz olmuş
Ne marka test
İlk idrarla yapsaydın
Hee men bilmirem o terefleri..Bu arada İn şa Allah hamilesen canım.Sağ elin menim başımahe hemde çox kalabalıktı, qaynatam pensiyaya çıxır, kişi tutturdu Muglada ev alıb ora köçecem deye, mende gaz verdim))) qaynanamda indi indi olur deyir, Muğla terefleri çox isteyirem men
evet canım 23. de öğleden sonra oldum23ü mü oldun iğneyi canım