How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

bu yay gelende damadları illik izine çıxıp camilere falan apardılar, ona göre bu defe bir tık beyeendiler, ama Samsun dillerinden düşmür)))
Bizdede kecen ay idi..gezdi mama beyenmedi😂bacım ev aldı ordan hele düzdü görmeyib evini))amma yeni o da videolardan baxir deyir temiz şeher deyil her cür insan var.

Bizdede kecen ay idi..gezdi mama beyenmedi😂bacım ev aldı ordan hele düzdü görmeyib evini))amma yeni o da videolardan baxir deyir temiz şeher deyil her cür insan var.
he hemde çox kalabalıktı, qaynatam pensiyaya çıxır, kişi tutturdu Muglada ev alıb ora köçecem deye, mende gaz verdim))) qaynanamda indi indi olur deyir, Muğla terefleri çox isteyirem men

Kuzum eğer gebelik varsa ilk kez bu ay kullandım faydası oldu bence çünkü eşimde sperm sorunu vardı
Yaa valla şu an daha da umutluyum bu ay için ben de kullanıcam ilk kez yine olmazsa rahim filmi çektircem 😢 inşallah görürüm pozitifleri 🤲

he hemde çox kalabalıktı, qaynatam pensiyaya çıxır, kişi tutturdu Muglada ev alıb ora köçecem deye, mende gaz verdim))) qaynanamda indi indi olur deyir, Muğla terefleri çox isteyirem men
Hee men bilmirem o terefleri..Bu arada İn şa Allah hamilesen canım.Sağ elin menim başıma☺️🙌🏻

Back