• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ozaman ovu testi yapmayalım cnm biz
Bnde boşuna yapmım bari
Gunumuzu bekleyelım

Sen nasıl değerlndırdin kaç kez?
Ben iğneden 36 sonra
Ve sonraki her 36 saat te bir değerlndırım dıyorum
Adete kdr hep değerlendirecekmıyız?
Geriden gelen yumurta ihtimaline karşı 1 hafta değerlendirsen iyi olur. Zaten iğne vurdurduğun için geç çatlama gibi durum pek olmuyor. Ben iğne yaptırdığım zamanlar 1 tane yumurtam oluyordu ilk ilişkiden sonra bı ilişki daha yaşayın sonrasının faydası olmaz diyordu doktorum

Canim moralini bozma mende yumurtlama takibi yapdim bu ay ve gün aşiri iliwki ile hamile kaldım idrar testi hamileliyimin 5 haftasında gösterdi geç gösterme ihtimali var teste ☺️
Tebrik ederim cnm sağlıklı sekilde kucagina alirsin insallah. Adetin gecince kan testine gidince mi ogrendin peki yoksa bekledinmi

Canim moralini bozma mende yumurtlama takibi yapdim bu ay ve gün aşiri iliwki ile hamile kaldım idrar testi hamileliyimin 5 haftasında gösterdi geç gösterme ihtimali var teste ☺️
Yaaa gerçekten miii nasıl oluyor acaba böyle bişey. Belirtileriniz nelerdi ? Benim yumurtlamadan beri adet olacak gibi ağrılarım var kasığıma cimdik atıyorlar gbi oluyor arada ve gögüs hassasiyetim var yarın adet günüm inşallah olmam. 😍 tebrik ederim sizi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Yaaa gerçekten miii nasıl oluyor acaba böyle bişey. Belirtileriniz nelerdi ? Benim yumurtlamadan beri adet olacak gibi ağrılarım var kasığıma cimdik atıyorlar gbi oluyor arada ve gögüs hassasiyetim var yarın adet günüm inşallah olmam. 😍 tebrik ederim sizi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Bende göğüs ucu hassasiyeti bide 10 gün önceden adet ağrısı gibi ağrım oluyordu 35 günde bir adet oluyorum adet günü teste cikdi amin inşallah Allah sanada nasib etsin inşallah 🤗

Bende göğüs ucu hassasiyeti bide 10 gün önceden adet ağrısı gibi ağrım oluyordu 35 günde bir adet oluyorum adet günü teste cikdi amin inşallah Allah sanada nasib etsin inşallah 🤗
Ay benimde öyle işte gögüs uçlarıma elleyemiyorum yara gibi acıyor 😀 benimde adetim pek düzenli değildir ama en fazla 30-35 günde adet olurum normalde ama bu ay tam 33. Günde yumurtlama gördüm üstünden 13 gün geçti bugün inşallah yarın bat günüm bende silikte olsa bir çizgi görürüm içimde nedense bi umut var hayırlısı olsun 🤷‍♀️ . Amin inşallah çok teşekkür ederim allah isteyen herkese aratmadan nasip etsin

Cnm inşallah vardır 🙏
Bnde hamiş kalırsam doğurdugumda 40 olacagım 😅 tek kızın varsa çok iyi olur ona kardeş
Bnımde 11 yasında oğlum var, kardeş istıyoruz, Rabbım inşallah nasıp eder 🙏
Bizim aklımızda hiç ikinci çocuk yoktu. Kızım iki yıl önce çok istedi bizde şansımızı deneyelim dedik. Çok denedik olmadı. Artık baktık zaten olmuyor korunmayı tamamen bıraktık 🤣 şimdi karmaşık düşünceler içindeyim.
Kızımın kısmetinde varsa kardeşi olması olur olmazsa da yapacak birşey yok Allah hiç olmayana versin biz evlat sevgisini tattık 😊

Bizim aklımızda hiç ikinci çocuk yoktu. Kızım iki yıl önce çok istedi bizde şansımızı deneyelim dedik. Çok denedik olmadı. Artık baktık zaten olmuyor korunmayı tamamen bıraktık 🤣 şimdi karmaşık düşünceler içindeyim.
Kızımın kısmetinde varsa kardeşi olması olur olmazsa da yapacak birşey yok Allah hiç olmayana versin biz evlat sevgisini tattık 😊
Aynen cnm Rabbım önce hiç olmayanlara versin 🙏

Geriden gelen yumurta ihtimaline karşı 1 hafta değerlendirsen iyi olur. Zaten iğne vurdurduğun için geç çatlama gibi durum pek olmuyor. Ben iğne yaptırdığım zamanlar 1 tane yumurtam oluyordu ilk ilişkiden sonra bı ilişki daha yaşayın sonrasının faydası olmaz diyordu doktorum
Evet cnm gerıden 18 mm yumoş vardı
Oda aklımda oyuzden devam edıyim ben ilişkiye Bi zaman daha

Insanlar mı cok düşüncesiz yoksa ben mi takıntılı biriyim ?? Ya birine çocuğun var mi yok mu diye sorulur illa soruyorlar bunu anladik artıkda yok dendiğinde.. istemiyor musunuz diye sorulduğunda? Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak insallah dendiğinde ? Uzerine de siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor diye de bir oda insanın icinde de sorulur mu be arkadas ??

Insanlar mı cok düşüncesiz yoksa ben mi takıntılı biriyim ?? Ya birine çocuğun var mi yok mu diye sorulur illa soruyorlar bunu anladik artıkda yok dendiğinde.. istemiyor musunuz diye sorulduğunda? Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak insallah dendiğinde ? Uzerine de siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor diye de bir oda insanın icinde de sorulur mu be arkadas ??
Bazı insanlar gerçekten beyinsiz

Sende ağzına geleni söyle deki çok istiyorsan sen yap ben severim de insanlar boş konuşmayı seviyor çünkü

Gercekten anlamiyorum yani yarın adet günüm test yaptim negatif ona alistirmaya çalışıyorum kendimi zaten bir yandan.. Yani sana adam gibi cvp vermişim allah ne zaman nasip ederse diye dimi cok kac aydir evlisiniz sanane ya sanane yani
Çıldırtırlar insanı. Ben artık soranlara istemiyorum çok bebek istiyorsanız siz doğurun bir tane diyorum kapanıyor çeneleri

Back