- 25 Kasım 2013
- 1.173
- 1.295
- 333
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #3.881
Kafamda deli sorularValla olsa ne güzel haber olur Lh testi de tam pik olmuş heveslendirmek istemiyorum ama testi yenilemen gerekecek test yapınca haber verirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafamda deli sorularValla olsa ne güzel haber olur Lh testi de tam pik olmuş heveslendirmek istemiyorum ama testi yenilemen gerekecek test yapınca haber verirsin
İlk gebe kalmaya çalışırken canım hiç bilgim yoktu avakado ile ilgili. Aldım semsert kestim yemeye çalıştım lan bu ne dedim Allah affetsin bunu nasıl yiyorlar dedim. Meğer olgunlaşmasını beklemek lazımmış. Ben limon sıkıyorum tuz ve kırmızı biber ekeliyorum bir de yanına kayısı kıvamı yumurta yapıyorum çok yakışıyor ikisi. Ceviz falan. Spor yapıyorum ya bir ara böyle çok tüketmiştim ben canımTam olgunlaşmış aldım sade dememiştim birde öyle deneyeyim
Evet canım değerlendirdim içim rahat o konudaKanama bittikten sonra o akıntıyı gördüğün günleri değerlendirmiş miydin canım
Yaa neden olmasın umudumuzu hiç kaybetmeyelim. Çok merak ettim sonucuKafamda deli sorular
Hamilelik oldugında LH böyle çok koyu cıkıyormuş bence olabilir neden olmasın banada erken menopoz dendi ama hiç umursamıyorum şansımı yınede deniyorum yaşım daha otuz erken menopoz zaten gerçek menopoz değilmiş degişebilirmiş hCG de pembe cıkmış bence var testi tekrarlaMerhaba arkadaşlar ben iki yıl kadar önce burda aylarca gebelik bekledim ancak erken menapoz tanım sebebi ile hamile kalamadım ve bütün umudumu kestim. Artık arada adet olmadığım aylar da oluyor hiç hamile iyim diye düşünmüyorum bile.
Yine yaklaşık 65 gündür adet olmuyorum ve düm belim tutuldu. Ilaç içmeden ne olur ne olmaz test yapayım dedim.evde eski günlerden kalan lh testi de vardı. Hem bhcg hem lh testini yaptım.
Lh çok koyu bit şekilde pozitif çıktı bhcg negatif ama artık uyuyacaktım yine ilaç içmedim. Sabah kalktığımda bhcg testinde silik çizgi vardı
5 dk dan sonra çıkanlar geçerli değil deniliyor ama yakın çevremde bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler var.
Siz ne dersiniz bu Duruma?
Valla yalan olmasın ilk defa yedim şoktan aldım zaten orda baya beklemiş olgunlaşmış çokta kötü değil aslında ama beklediğim gibi de değildi ben şekerli faln bekliyodum olsun birde cevizli denerim ceviz herşeye yakışıyor zatenİlk gebe kalmaya çalışırken canım hiç bilgim yoktu avakado ile ilgili. Aldım semsert kestim yemeye çalıştım lan bu ne dedim Allah affetsin bunu nasıl yiyorlar dedim. Meğer olgunlaşmasını beklemek lazımmış. Ben limon sıkıyorum tuz ve kırmızı biber ekeliyorum bir de yanına kayısı kıvamı yumurta yapıyorum çok yakışıyor ikisi. Ceviz falan. Spor yapıyorum ya bir ara böyle çok tüketmiştim ben canım
Yumurtlama zamanı havuç yesem acaba faydası olur muBence de Bi dene hayırlısı olsun
Canım normalde pik olunca bile bu kadar koyu çıkmıyor ovu sadece gebelikte bu kadar koyu çıkıyor diye biliyorum bence sen eczane bul tekrarla çok heyecanlı burayada haber etLh testi yumurtlama günü harici hiç böyle olmuyordu. Bugün yeni test alıp yarın sabah tekrar bakacağım.
Burda da üstteki lh alttaki bhcg
Eki Görüntüle 3213079
Pik gördükten sonra baktın catlamıyorsa yiyebilirsin yardımcı olur çatlaması içinYumurtlama zamanı havuç yesem acaba faydası olur mu
Hem istiyorum hemde artık geç şimdi hamile olsam doğduğunda 40 olacağımYaa neden olmasın umudumuzu hiç kaybetmeyelim. Çok merak ettim sonucu
Bana da ilk tanı 29 yaşında konmuştu sonra kızım oldu. Şuan 39 um o yüzden endişeliyimde. Trilyonda bir ihtimal benim hamile olmam ama yine de ihtimal var tabikiHamilelik oldugında LH böyle çok koyu cıkıyormuş bence olabilir neden olmasın banada erken menopoz dendi ama hiç umursamıyorum şansımı yınede deniyorum yaşım daha otuz erken menopoz zaten gerçek menopoz değilmiş degişebilirmiş hCG de pembe cıkmış bence var testi tekrarla
2021 şubat gruplarında da var mıydın? Adın çok tanıdık geldi banaCanım normalde pik olunca bile bu kadar koyu çıkmıyor ovu sadece gebelikte bu kadar koyu çıkıyor diye biliyorum bence sen eczane bul tekrarla çok heyecanlı burayada haber et
Biz yemeye devam edelim olsunBen de aynı şekilde zaten yiyordum bebek için de iyi olduğunu duyunca mutlu oldum yemeye devam ediyorum ama pek bı etkisi yok galiba
Evet yaptımCnm sen iğneden sonra ovü testi yaptınmı
Onu hiç duymadım valla bilmiyorum kiYumurtlama zamanı havuç yesem acaba faydası olur mu
15. Gün çatlamış mı oluyor yani senın?Evet yaptım
12.gün vuruldum
Ovülasyonlarım bu şekilde
Ya ben de öyle dedim 15.gün çatlamıştır dedim15. Gün çatlamış mı oluyor yani senın?
Ben iğneyi 15. Gun vuruldum. İğne akşamı yaptım sadece ovu
Bu akşamda Bi yapım bakım
Cnm inşallah vardırHem istiyorum hemde artık geç şimdi hamile olsam doğduğunda 40 olacağım
Bana da ilk tanı 29 yaşında konmuştu sonra kızım oldu. Şuan 39 um o yüzden endişeliyimde. Trilyonda bir ihtimal benim hamile olmam ama yine de ihtimal var tabiki
Ozaman ovu testi yapmayalım cnm bizYa ben de öyle dedim 15.gün çatlamıştır dedim
Ama buradaki herkes öyle koyu çıkması iğnedeki beta hcg yüzünden dedi
Senin asıl LH pikin değil dediler
Bilemedim o yüzden
Gebelik testi yaptım onun etkisi kalmamış artık bu sabah negatif çıktı yani iğnenin 11.günü
Bu sabahki yaşadığım adet sancısı bacak ağrısı neydi anlamadım