• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Tam olgunlaşmış aldım sade dememiştim birde öyle deneyeyim
İlk gebe kalmaya çalışırken canım hiç bilgim yoktu avakado ile ilgili. Aldım semsert kestim yemeye çalıştım lan bu ne dedim Allah affetsin bunu nasıl yiyorlar dedim. Meğer olgunlaşmasını beklemek lazımmış. Ben limon sıkıyorum tuz ve kırmızı biber ekeliyorum bir de yanına kayısı kıvamı yumurta yapıyorum çok yakışıyor ikisi. Ceviz falan. Spor yapıyorum ya bir ara böyle çok tüketmiştim ben canım

Merhaba arkadaşlar ben iki yıl kadar önce burda aylarca gebelik bekledim ancak erken menapoz tanım sebebi ile hamile kalamadım ve bütün umudumu kestim. Artık arada adet olmadığım aylar da oluyor hiç hamile iyim diye düşünmüyorum bile.
Yine yaklaşık 65 gündür adet olmuyorum ve düm belim tutuldu. Ilaç içmeden ne olur ne olmaz test yapayım dedim.evde eski günlerden kalan lh testi de vardı. Hem bhcg hem lh testini yaptım.
Lh çok koyu bit şekilde pozitif çıktı bhcg negatif ama artık uyuyacaktım yine ilaç içmedim. Sabah kalktığımda bhcg testinde silik çizgi vardı 🙈
5 dk dan sonra çıkanlar geçerli değil deniliyor ama yakın çevremde bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler var.
Siz ne dersiniz bu Duruma?
Hamilelik oldugında LH böyle çok koyu cıkıyormuş bence olabilir neden olmasın banada erken menopoz dendi ama hiç umursamıyorum şansımı yınede deniyorum yaşım daha otuz erken menopoz zaten gerçek menopoz değilmiş degişebilirmiş hCG de pembe cıkmış bence var testi tekrarla

İlk gebe kalmaya çalışırken canım hiç bilgim yoktu avakado ile ilgili. Aldım semsert kestim yemeye çalıştım lan bu ne dedim Allah affetsin bunu nasıl yiyorlar dedim. Meğer olgunlaşmasını beklemek lazımmış. Ben limon sıkıyorum tuz ve kırmızı biber ekeliyorum bir de yanına kayısı kıvamı yumurta yapıyorum çok yakışıyor ikisi. Ceviz falan. Spor yapıyorum ya bir ara böyle çok tüketmiştim ben canım
Valla yalan olmasın ilk defa yedim şoktan aldım zaten orda baya beklemiş olgunlaşmış çokta kötü değil aslında ama beklediğim gibi de değildi ben şekerli faln bekliyodum olsun birde cevizli denerim ceviz herşeye yakışıyor zaten

Lh testi yumurtlama günü harici hiç böyle olmuyordu. Bugün yeni test alıp yarın sabah tekrar bakacağım.
Burda da üstteki lh alttaki bhcg
Eki Görüntüle 3213079
Canım normalde pik olunca bile bu kadar koyu çıkmıyor ovu sadece gebelikte bu kadar koyu çıkıyor diye biliyorum bence sen eczane bul tekrarla çok heyecanlı burayada haber et

Yaa neden olmasın😌 umudumuzu hiç kaybetmeyelim. Çok merak ettim sonucu
Hem istiyorum hemde artık geç şimdi hamile olsam doğduğunda 40 olacağım 🙈
Hamilelik oldugında LH böyle çok koyu cıkıyormuş bence olabilir neden olmasın banada erken menopoz dendi ama hiç umursamıyorum şansımı yınede deniyorum yaşım daha otuz erken menopoz zaten gerçek menopoz değilmiş degişebilirmiş hCG de pembe cıkmış bence var testi tekrarla
Bana da ilk tanı 29 yaşında konmuştu sonra kızım oldu. Şuan 39 um o yüzden endişeliyimde. Trilyonda bir ihtimal benim hamile olmam ama yine de ihtimal var tabiki

Canım normalde pik olunca bile bu kadar koyu çıkmıyor ovu sadece gebelikte bu kadar koyu çıkıyor diye biliyorum bence sen eczane bul tekrarla çok heyecanlı burayada haber et
2021 şubat gruplarında da var mıydın? Adın çok tanıdık geldi bana 😊

Ben bu kadar reglimi beklerken o da gelmiyor..beklemesem erken bile oluyorum🤦🏻‍♀️1 haftadı adet belirtileri yaşıyorum

Hanımlar suan reglim 3.günündeyim kist için sogan kürüme şimdi başlasam yumurtlamaya kadar içsem olur mu aacaba bu konuda ne önerirsiniz

Eklentiler

• AC2091B2-4CC4-4D8D-83F9-125F4D9CC22C.jpeg
    AC2091B2-4CC4-4D8D-83F9-125F4D9CC22C.jpeg
    125,5 KB · Görüntüleme: 62
15. Gün çatlamış mı oluyor yani senın?

Ben iğneyi 15. Gun vuruldum. İğne akşamı yaptım sadece ovu
Bu akşamda Bi yapım bakım
Ya ben de öyle dedim 15.gün çatlamıştır dedim
Ama buradaki herkes öyle koyu çıkması iğnedeki beta hcg yüzünden dedi
Senin asıl LH pikin değil dediler

Bilemedim o yüzden
Gebelik testi yaptım onun etkisi kalmamış artık bu sabah negatif çıktı yani iğnenin 11.günü
Bu sabahki yaşadığım adet sancısı bacak ağrısı neydi anlamadım

Hem istiyorum hemde artık geç şimdi hamile olsam doğduğunda 40 olacağım 🙈

Bana da ilk tanı 29 yaşında konmuştu sonra kızım oldu. Şuan 39 um o yüzden endişeliyimde. Trilyonda bir ihtimal benim hamile olmam ama yine de ihtimal var tabiki
Cnm inşallah vardır 🙏
Bnde hamiş kalırsam doğurdugumda 40 olacagım 😅 tek kızın varsa çok iyi olur ona kardeş
Bnımde 11 yasında oğlum var, kardeş istıyoruz, Rabbım inşallah nasıp eder 🙏

Ya ben de öyle dedim 15.gün çatlamıştır dedim
Ama buradaki herkes öyle koyu çıkması iğnedeki beta hcg yüzünden dedi
Senin asıl LH pikin değil dediler

Bilemedim o yüzden
Gebelik testi yaptım onun etkisi kalmamış artık bu sabah negatif çıktı yani iğnenin 11.günü
Bu sabahki yaşadığım adet sancısı bacak ağrısı neydi anlamadım
Ozaman ovu testi yapmayalım cnm biz
Bnde boşuna yapmım bari
Gunumuzu bekleyelım

Sen nasıl değerlndırdin kaç kez?
Ben iğneden 36 sonra
Ve sonraki her 36 saat te bir değerlndırım dıyorum
Adete kdr hep değerlendirecekmıyız?

Back