💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar psikolojim bozuldu galiba iş çok kosturmali yoğun bir yandan ağır taşımak istemiyorum (örneğin bir numune oluyor proje için gelmis) sürekli başkalarına tasitiyorum Allah tan aram iyi herkesle abla hallederiz diyorlar bir yandan manyetik muayene odası var hamile risk taşıyanların girmemesi lazım sürekli yaptırıp insanlara fotoğraf istiyorum onla karar veriyorum patlamam inşallah bir yandan sürekli kendimi dinliyorum. Yakın arkadaşım hamile maşallah çok sevindim onun adına 3 dusugu vardı 44 yaşında aşırı mutlu oldum sağlıkla kucağına alır inşallah. Ona soruyorum ne oldu popom kaşındı diyor popom kaşınıyor mu diye bakıyorum bu Sefer jahhaba huni ile gezeceğim yakında

Kızlaar tuvalete bi gittim bembeyaz bir akıntı gelmiş iç çamaşırıma. Baya ıslatmış böyle birşey yaşayan varmı ilk defa yaşıyorum. Ayağımı falanda üşütmedim hatta iğneden ve kullandığım ilaçlardan sonra aşırı sıcaklık yaşıyorum vücudumda. Bi heyecanlandım ama umutlanmakta tabi istemiyorum. 7 günüm var adet ağrıları gibi ağrılar giriyor kasıklarıma hafif batmalar vs var.

Canım foto atarmisin özelden hangi paket olduğunu azoperm var benim gördüğümde ama eşimde öyle bir sorun yok pakette görünüyor

Kızlar bu sabah ve bu akşam ovulasyon testlerim pik olup çatlamış sanırım daha eşim bile gelmedi değerlendiremedik bugün değerlendirsek olur mu acaba nasıl hemen çatlamış anlamadım
Hakikaten ne çabuk pik olup çatlamış
Çok ilgınç
Sen bu akşamı mutlaka değerlndir

Aaahhaaah
Sesli güldüm walla
Allah ta seni güldürsün
Bizde bugun okulda deprem kolisi hazırladık
Bnde nöbetçi öğrencilere Habire taşıttırdım

Canm bu ay yumurtlama dan sonraki hafta bana da oldu ama hamile değilim
Adetine de çok zaten biraz daha bekle inş hamile olduğun içindir

Kızlar selam dün pik gördüm eşimde bende grip olduk oldukça halsisiz sanırım bu şekilde hamile kalmak imkansız değil mi bu ay da mı elendim acaba
Pik ne demek yeni anne olma adayıyım :)

Cnm bnde dün sabah iğne oldum
Ateş gbi yanıyorum

Ya bende gebe kalmak istiyorum 1 bucuk sene korundum 4 aydır denemedeyiz LH hormonum yüksek cıktı (24 ) yumurta rezervin düşük dedi doktor klomen ve folbiol folik asit verdi ne yapmalıyım sizce klomeni 4 ay önce kullandım bu ay regl olmadım 4 gün geçti gecikmenin 2. Gününde kan testi verdim negatif cıktı belki bi ihtimal geç döllenme olursa diye bekliyorum

Aaahhaaah
Sesli güldüm walla
Allah ta seni güldürsün

Hahhaha Amin canım Allah kabul etsin bende 2 gündür alışveriş yapıyordum para topladım 350 çocuğa hediye seti yaptık arkadaşta bugün yola çıktı götürmeye aynen sadece paketlemeye yardım ettim topları taşıdım hafif diye sonra baktim agirlari var devamında kaçtım

Aaahhaaah
Sesli güldüm walla
Allah ta seni güldürsün

Bir de aşırı iştahım açıldı yememem lazım halbuki ama stres zamanı yersen öyle devam eder ya iyi hissedersin kendini anammmm 2 günde yediğimi 1 günde yemeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…