- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.601
Canım foto atarmisin özelden hangi paket olduğunu azoperm var benim gördüğümde ama eşimde öyle bir sorun yok pakette görünüyorTatlım bende de var işte o yüzden bana eş paketine ek olarak adalis + advictor da önerdiler. Eş paketi 3'er ürün oluyo 3 sana 3 eşine. Bi de işte bu ikisini eklersen toplam 5 ürün oluyo. ben o şekilde almıştım. :)
Cnm dün gece yeni başladımBenim de 16. Günüsen hapa kaçıncı gün başladın canın kusura bakma afedersin mal gibiyim yatıyorum kalkıyorum bir daha yatıyorum kalkıyorum
Hakikaten ne çabuk pik olup çatlamışKızlar bu sabah ve bu akşam ovulasyon testlerim pik olup çatlamış sanırım daha eşim bile gelmedi değerlendiremedik bugün değerlendirsek olur mu acaba nasıl hemen çatlamış anlamadım
AaahhaaahKızlar psikolojim bozuldu galiba iş çok kosturmali yoğun bir yandan ağır taşımak istemiyorum (örneğin bir numune oluyor proje için gelmis) sürekli başkalarına tasitiyorum Allah tan aram iyi herkesle abla hallederiz diyorlarbir yandan manyetik muayene odası var hamile risk taşıyanların girmemesi lazım sürekli yaptırıp insanlara fotoğraf istiyorum onla karar veriyorum patlamam inşallah bir yandan sürekli kendimi dinliyorum. Yakın arkadaşım hamile maşallah çok sevindim onun adına 3 dusugu vardı 44 yaşında aşırı mutlu oldum sağlıkla kucağına alır inşallah. Ona soruyorum ne oldu popom kaşındı diyor popom kaşınıyor mu diye bakıyorum bu Sefer jahhaba huni ile gezeceğim yakında
Canm bu ay yumurtlama dan sonraki hafta bana da oldu ama hamile değilimKızlaar tuvalete bi gittim bembeyaz bir akıntı gelmiş iç çamaşırıma. Baya ıslatmış böyle birşey yaşayan varmı ilk defa yaşıyorum. Ayağımı falanda üşütmedim hatta iğneden ve kullandığım ilaçlardan sonra aşırı sıcaklık yaşıyorum vücudumda. Bi heyecanlandım ama umutlanmakta tabi istemiyorum. 7 günüm var adet ağrıları gibi ağrılar giriyor kasıklarıma hafif batmalar vs var.
O bayaadır yok ses seda çıkmadı
Pik ne demek yeni anne olma adayıyım :)Kızlar selam dün pik gördüm eşimde bende grip olduk oldukça halsisiz sanırım bu şekilde hamile kalmak imkansız değil mi bu ay da mı elendim acaba
Cnm bnde dün sabah iğne oldumKızlaar tuvalete bi gittim bembeyaz bir akıntı gelmiş iç çamaşırıma. Baya ıslatmış böyle birşey yaşayan varmı ilk defa yaşıyorum. Ayağımı falanda üşütmedim hatta iğneden ve kullandığım ilaçlardan sonra aşırı sıcaklık yaşıyorum vücudumda. Bi heyecanlandım ama umutlanmakta tabi istemiyorum. 7 günüm var adet ağrıları gibi ağrılar giriyor kasıklarıma hafif batmalar vs var.
Ovulasyon testinde koyu çift çizgi görmekPik ne demek yeni anne olma adayıyım :)
Ya bende gebe kalmak istiyorum 1 bucuk sene korundum 4 aydır denemedeyiz LH hormonum yüksek cıktı (24 ) yumurta rezervin düşük dedi doktor klomen ve folbiol folik asit verdi ne yapmalıyım sizce klomeni 4 ay önce kullandım bu ay regl olmadım 4 gün geçti gecikmenin 2. Gününde kan testi verdim negatif cıktı belki bi ihtimal geç döllenme olursa diye bekliyorumTamam bebişim
Peki bat ne demekOvulasyon testinde koyu çift çizgi görmek
Yani yumurtlama olacak demek
Beklenen adet tarihi demek cnmPeki bat ne demek
Teşekkür ederim:)Beklenen adet tarihi demek cnm
Aaahhaaah
Sesli güldüm walla
Allah ta seni güldürsün
Bizde bugun okulda deprem kolisi hazırladık
Bnde nöbetçi öğrencilere Habire taşıttırdım
Aaahhaaah
Sesli güldüm walla
Allah ta seni güldürsün
Bizde bugun okulda deprem kolisi hazırladık
Bnde nöbetçi öğrencilere Habire taşıttırdım
Canım sağlıkla gelsin kuzunKızlar çok şükür hamileyimAllahım sizlere de nasip etsin en kısa zamanda sağlıklı şekilde. Kasımda kimyasal geçirmiştim dua edin bana tutunsun bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?