💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ozmn bence ben yumurtlamiom hic oyle akinti hissetmedim

Kızlar sabah prodoctor yaptım çıkmadı 6 gün var adetime. Sizce bu saatten sonra dönme ihtimali var mı pozitif çıkar mı?
Yani ben cok test yaptım reglime 3 kala silik ti hemde çok silik 2 ay önce yaşadığım kimyasaldada 1 gün kalana kadar çıkmamıştı bence 6 gun daha çok var

Kızlar test yapan takip edenler en adetten sonra yumurtlama gördünüz mü

Kızlar sabah prodoctor yaptım çıkmadı 6 gün var adetime. Sizce bu saatten sonra dönme ihtimali var mı pozitif çıkar mı?
Bence dönebilir. Daha erken. Belki gec ovulasyon olmustur En son iliskiden kac gun gecti.. en az 8 10 gun varsa ihtimal olabilir gibi gelio bana

Bence var adet gununu bekle ya da birgun once falan yap erken gebelik testleride olsa cok guvn olmuyor bazen
Evet bekleyeceğim çok moralim bozuldu
Cnm çok ara Bi gunde yapmışsın
Dönebılırde
Evet yaa tekrar yapıcam regle yakın femara 2. Kullanımdayım çok umutluydum
Ben de tam prodoctor ve prodoctor plus kullanan var mi? Ne kadar onceden tahmin ediyor yazacaktim.
Ben internetten sipariş verdim daha uyguna geliyor canım
Yani ben cok test yaptım reglime 3 kala silik ti hemde çok silik 2 ay önce yaşadığım kimyasaldada 1 gün kalana kadar çıkmamıştı bence 6 gun daha çok var
Tebrik ederim canım benim İnşallah öyledir benim de üzüldüm birazcık

Bence dönebilir. Daha erken. Belki gec ovulasyon olmustur En son iliskiden kac gun gecti.. en az 8 10 gun varsa ihtimal olabilir gibi gelio bana
En son valla 4 gün önceydi ilişki. Ama yumurtlama göreli çatlama gününü sayarsak 9. Gün. Fertility Friend uygulaması 8. Gün gösteriyo çatlamayı saymıyo

En son valla 4 gün önceydi ilişki. Ama yumurtlama göreli çatlama gününü sayarsak 9. Gün. Fertility Friend uygulaması 8. Gün gösteriyo çatlamayı saymıyo
en iyi ihtimalle yeni tutunuyordur :) daha hcg salgilamaya baslamamis olabilir. Umudunu kaybetme canim. Ilerleyen gunlerde tekrarla testi. Benim de 10 mart regl. Pazar gunu yapmayi düşünüyorum. Erken oldugunu bile bile :)

en iyi ihtimalle yeni tutunuyordur :) daha hcg salgilamaya baslamamis olabilir. Umudunu kaybetme canim. Ilerleyen gunlerde tekrarla testi. Benim de 10 mart regl. Pazar gunu yapmayi düşünüyorum. Erken oldugunu bile bile :)
Öyle yapıcam artık canısı. Test yaparsan etiketle beni inşallah vardır bebiş. Emeklerimiz boşa gitmesin. Amin

Ah keşke dediğiniz gibi olsa.. Bende biraz baktım büyük bir sıvıysa ultrasonda belli oluyormuş tabi siz daha iyi bilirsiniz ama. Küçük sıvılar gözükmüyormuş. Bana epey büyük dedi zaten. Yinede çok teşekkür ediyorum söyledikleriniz için. İlgilenip yazdığınız için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…