• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ya canım cok duygusalım tepkin mesajın duygulandirdi daha kimseye söylemedim içime kapandım anlamsız bi sekilde 😔 rabbim insallah bu ay sanada nasip etsin hayırlısıyla inanıyorum ki o ilaç vesile olucak 🤲🏻
Ayy çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah kacıncı günde çıktı ilk kaç gün geçmesi gerek catlamayla birlikte 5. Günüm benimde

Eklentiler

• 134C85B7-C6C8-4F92-8B3F-8092214F3DA5.jpeg
    134C85B7-C6C8-4F92-8B3F-8092214F3DA5.jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 77
Ayy çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah kacıncı günde çıktı ilk kaç gün geçmesi gerek catlamayla birlikte 5. Günüm benimde
En son ilişki 18 1 mart silik gördüm 3 gündür yapiyorum koyulasiyor regli günüm bugün ama tahminimce 19 martta çatlama oldu 11 12 gun ideal demekki reglime 3 varken cok silik çizgiyle ogrenmis oldum daha önceki günler silik yoktu

Ya canım cok duygusalım tepkin mesajın duygulandirdi daha kimseye söylemedim içime kapandım anlamsız bi sekilde 😔 rabbim insallah bu ay sanada nasip etsin hayırlısıyla inanıyorum ki o ilaç vesile olucak 🤲🏻
Canımsın çok teşekkür ederim senin duygusallığını severim ben oy annesi varlığı ile duygulandırıyor insanı. İnşallah Rabbim hayırla nasip etsin hepimize❤️🤲🏻🥰

İlacın adı ne canım? Ben de duphaston kullanıyorum ben de öğretmenim ama böyle bir etki yapmıyor bana
Progestan canım ilacın adı. 200 mg. Sabah akşam yutuyorum. Akşamları bir şey olmuyor ama sabah baş dönmesi yapıyor tansiyonum düşüyor baş dönmem yarım saat 45 dakika kadar sürüyor

Back