- Konu Sahibi bebekheyecani
- #3.501
Haber ver canım mutlaka test yapınca bizede dua et canım içimdeki ses doğru söylüyor olsunEvet bunu hemen çektin simdi daha kırmızı duruyor hayırlısı olsun bakalım pazartesi kan vericem insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haber ver canım mutlaka test yapınca bizede dua et canım içimdeki ses doğru söylüyor olsunEvet bunu hemen çektin simdi daha kırmızı duruyor hayırlısı olsun bakalım pazartesi kan vericem insallah
Ya ne güzel benim de bat bugun 60 70 civarı diye tahmin etmiştim pazartesi kan vericem insallahönceki gebeliğimi gecikmenin ikinci günü aynı bu şekilde öğrenmiştim ertesi gün beta hcg 100 çıkmıştı
İğneden Bı gce once ilişki yaptın mı?Bugün nasılsın agrin felan varmı
Insallah sizlerde en kısa zamanda güzel haberleri alirsinizHaber ver canım mutlaka test yapınca bizede dua et canım içimdeki ses doğru söylüyor olsun
Ayy çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah kacıncı günde çıktı ilk kaç gün geçmesi gerek catlamayla birlikte 5. Günüm benimdeYa canım cok duygusalım tepkin mesajın duygulandirdi daha kimseye söylemedim içime kapandım anlamsız bi sekilde rabbim insallah bu ay sanada nasip etsin hayırlısıyla inanıyorum ki o ilaç vesile olucak
İnşallah canımInsallah sizlerde en kısa zamanda güzel haberleri alirsiniz
Evet canım gün aşırı ilişki oluyor bizde. Bende de var kasık ağrısı ve uzayan yapışkan akıntı. Ama göğüs agrim yok. Sen klomen mi kullandınİğneden Bı gce once ilişki yaptın mı?
Dunden beri akıntım var yapışkan
Göğüs sızlaması ve hafif kasık ta ağrı
Ben kullanıyorum memnunum hassas bir test güvenilirKızlar bir gebenin günlügü ovulasyon testleri nasıl veya başka önerdiginiz varmı birde ateş takibinden bahsedermisiniz bana
Bunda belli canım bakBurda bi çizgi var ama kendi çizgisi mi bilemedim
Hayır abla 10.30da ölçüyordumBence ilk ölçtüğün olmalı canım zaten normalde de o saatlerde ölçmüyor muydun
Bi bakayım dedim kalkmışım hazır diye o zaman normal saatimi yazayım dimibu tarz durumlarda kafan karısmaması ıcın her zaman olctugun saat harıcı olcmemenı tavsıye ederım kuzum
En son ilişki 18 1 mart silik gördüm 3 gündür yapiyorum koyulasiyor regli günüm bugün ama tahminimce 19 martta çatlama oldu 11 12 gun ideal demekki reglime 3 varken cok silik çizgiyle ogrenmis oldum daha önceki günler silik yoktuAyy çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah kacıncı günde çıktı ilk kaç gün geçmesi gerek catlamayla birlikte 5. Günüm benimde
Bn 5 gün boyunca gunde 1 tane femara kullandımEvet canım gün aşırı ilişki oluyor bizde. Bende de var kasık ağrısı ve uzayan yapışkan akıntı. Ama göğüs agrim yok. Sen klomen mi kullandın
Hapta mı 15. Günün canımCnm bugun benım 15. Gunum
Evet haklısın
Bnım gunde 1 tane gece içiyorum
Canımsın çok teşekkür ederim senin duygusallığını severim ben oy annesi varlığı ile duygulandırıyor insanı. İnşallah Rabbim hayırla nasip etsin hepimizeYa canım cok duygusalım tepkin mesajın duygulandirdi daha kimseye söylemedim içime kapandım anlamsız bi sekilde rabbim insallah bu ay sanada nasip etsin hayırlısıyla inanıyorum ki o ilaç vesile olucak
Progestan canım ilacın adı. 200 mg. Sabah akşam yutuyorum. Akşamları bir şey olmuyor ama sabah baş dönmesi yapıyor tansiyonum düşüyor baş dönmem yarım saat 45 dakika kadar sürüyorİlacın adı ne canım? Ben de duphaston kullanıyorum ben de öğretmenim ama böyle bir etki yapmıyor bana
Hormon testi ise, adetin 2.3. Günleri bakılır. Progestan ise adetin 21. Günü basılır canımAaa bana 2-3 günü baktırdılar
Çok heycanlııı,sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı bizlere olsun :)Ya ne güzel benim de bat bugun 60 70 civarı diye tahmin etmiştim pazartesi kan vericem insallah
İnşallah daha kopyaladığınıda görürsün canımBunda belli canım bak
senin klomenmiydi famera mıydı eylülde klomen kullanmıştım bu ay tekrar gidicem bakalm doktora ne vericekİğneden Bı gce once ilişki yaptın mı?
Dunden beri akıntım var yapışkan
Göğüs sızlaması ve hafif kasık ta ağrı