- Konu Sahibi bebekheyecani
- #3.541
İnşallah yumurtlamadir dicem ama testimde de çıkmadı hayırlısı olsunO zaman bence o yumurtlamaymış inşallah iyi bir şeydir vallahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yumurtlamadir dicem ama testimde de çıkmadı hayırlısı olsunO zaman bence o yumurtlamaymış inşallah iyi bir şeydir vallahi
Bn femara istedım canımsenin klomenmiydi famera mıydı eylülde klomen kullanmıştım bu ay tekrar gidicem bakalm doktora ne vericek
Ozmn bence ben yumurtlamiom hic oyle akinti hissetmedimOvulasyon testi olmadan şöyle anlıyorum ben yumurtlayıp yumurtlamadığımı. Yumurtlamadığım ay akıntım olmadı mesela 1 gün çok minicik bir akıntım oldu. Ancak yumurtladığım ay 4 gün akıntım oldu ve 4. gün aşırı uzayan yumurta akı kıvamında akıntım oldu. Test olmadan bu şekilde takibini yapabilirsin belki.
Bugun adetin 15. GunuHapta mı 15. Günün canım
Bence var adet gununu bekle ya da birgun once falan yap erken gebelik testleride olsa cok guvn olmuyor bazenKızlar sabah prodoctor yaptım çıkmadı 6 gün var adetime. Sizce bu saatten sonra dönme ihtimali var mı pozitif çıkar mı?
Cnm çok ara Bi gunde yapmışsınKızlar sabah prodoctor yaptım çıkmadı 6 gün var adetime. Sizce bu saatten sonra dönme ihtimali var mı pozitif çıkar mı?
Ben de tam prodoctor ve prodoctor plus kullanan var mi? Ne kadar onceden tahmin ediyor yazacaktim.Kızlar sabah prodoctor yaptım çıkmadı 6 gün var adetime. Sizce bu saatten sonra dönme ihtimali var mı pozitif çıkar mı?
O konuda da şöyle bir durum var. Bazı kadınlarda olmayabiliyormuş o akıntı. Belki senin de öyledir canım.Ozmn bence ben yumurtlamiom hic oyle akinti hissetmedim
Yani ben cok test yaptım reglime 3 kala silik ti hemde çok silik 2 ay önce yaşadığım kimyasaldada 1 gün kalana kadar çıkmamıştı bence 6 gun daha çok varKızlar sabah prodoctor yaptım çıkmadı 6 gün var adetime. Sizce bu saatten sonra dönme ihtimali var mı pozitif çıkar mı?
InsaAllah valla bnmde kafam karustiO konuda da şöyle bir durum var. Bazı kadınlarda olmayabiliyormuş o akıntı. Belki senin de öyledir canım.
Bence dönebilir. Daha erken. Belki gec ovulasyon olmustur En son iliskiden kac gun gecti.. en az 8 10 gun varsa ihtimal olabilir gibi gelio banaKızlar sabah prodoctor yaptım çıkmadı 6 gün var adetime. Sizce bu saatten sonra dönme ihtimali var mı pozitif çıkar mı?
Evet bekleyeceğim çok moralim bozulduBence var adet gununu bekle ya da birgun once falan yap erken gebelik testleride olsa cok guvn olmuyor bazen
Evet yaa tekrar yapıcam regle yakın femara 2. Kullanımdayım çok umutluydumCnm çok ara Bi gunde yapmışsın
Dönebılırde
Ben internetten sipariş verdim daha uyguna geliyor canımBen de tam prodoctor ve prodoctor plus kullanan var mi? Ne kadar onceden tahmin ediyor yazacaktim.
Tebrik ederim canım benim İnşallah öyledir benim de üzüldüm birazcıkYani ben cok test yaptım reglime 3 kala silik ti hemde çok silik 2 ay önce yaşadığım kimyasaldada 1 gün kalana kadar çıkmamıştı bence 6 gun daha çok var
Bir de adetin 1. Gunu ilk gun sayilip geriye 6 gun sayman gerekiyormus canım. Belki 6 degip de 7 gun vardir daha regleKızlar sabah prodoctor yaptım çıkmadı 6 gün var adetime. Sizce bu saatten sonra dönme ihtimali var mı pozitif çıkar mı?
En son valla 4 gün önceydi ilişki. Ama yumurtlama göreli çatlama gününü sayarsak 9. Gün. Fertility Friend uygulaması 8. Gün gösteriyo çatlamayı saymıyoBence dönebilir. Daha erken. Belki gec ovulasyon olmustur En son iliskiden kac gun gecti.. en az 8 10 gun varsa ihtimal olabilir gibi gelio bana
en iyi ihtimalle yeni tutunuyordur :) daha hcg salgilamaya baslamamis olabilir. Umudunu kaybetme canim. Ilerleyen gunlerde tekrarla testi. Benim de 10 mart regl. Pazar gunu yapmayi düşünüyorum. Erken oldugunu bile bile :)En son valla 4 gün önceydi ilişki. Ama yumurtlama göreli çatlama gününü sayarsak 9. Gün. Fertility Friend uygulaması 8. Gün gösteriyo çatlamayı saymıyo
Öyle yapıcam artık canısı. Test yaparsan etiketle beni inşallah vardır bebiş. Emeklerimiz boşa gitmesin. Aminen iyi ihtimalle yeni tutunuyordur :) daha hcg salgilamaya baslamamis olabilir. Umudunu kaybetme canim. Ilerleyen gunlerde tekrarla testi. Benim de 10 mart regl. Pazar gunu yapmayi düşünüyorum. Erken oldugunu bile bile :)
Ah keşke dediğiniz gibi olsa.. Bende biraz baktım büyük bir sıvıysa ultrasonda belli oluyormuş tabi siz daha iyi bilirsiniz ama. Küçük sıvılar gözükmüyormuş. Bana epey büyük dedi zaten. Yinede çok teşekkür ediyorum söyledikleriniz için. İlgilenip yazdığınız için..Hsg çekilmeden bunu vajinal muayene ile anlamak imkansız ancak hsg ile anlayabilir doktor kendimde sağlıkçı olarak tam 5 yıldır tedavi gördüğüm için biliyorum canım tüpün sonradan yapışma yada sıvı dolması ancak dış gebelik yada şiddetli enfeksiyon tekrarlayan düşükler varsa olabilir ayrıca bir vajinal ultrason ile doktorunuz nasıl bu kanıya varmış gerçekten hayret ettim