💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Napacağımızı şaşırdık kızlar vallahi ben maks 20 dk yatabiliyorum sonra tuvalete koşuyorum valla nasıl olacak birde Ayağa kalkınca geri gelenler de mi sperm
İlişkiye girmeden önce belinizin altına yastık koy dedi. Arkadasım o sekilde hamile kalmıs deneyin isterseniz

Bende geldim bende

Merhaba kizlar uzun süredir yoktum buralarda benim daha önce 1 hoş gebelik 4 kimyasal gebelik oldu bi sebep bulunamadi esimin butun değerleri normal benimde öyle daha önce hiç takviye falanda almadim mfk takviyelerinden düşünüyoruz daha önce kullanan oldumu hangilerini almam lazim

Kızlar çok şükür hamileyim Allahım sizlere de nasip etsin en kısa zamanda sağlıklı şekilde. Kasımda kimyasal geçirmiştim dua edin bana tutunsun bebişim
Belirtilerin neydi sanki rüyamda gördüm test yaptım demiştin öyle hatırlıyorum kacıncı gününde ögrendin

Tatlım selam, ben de mfk takviye kullanıyorum bir süredir. çok memnunum. kilon falan var mı, ona göre tavsiye edebilirim eş paketi ve gerekirse ek ürün

Kızlar selam malesef hasta oldum. Yumurta kalitesi arttıkmak için solgar Selenium 100 Mcg ve solgar Coenzyme Q-10 100 Mg 60 Kapsül Antioksidan almayı düşünüyorum kullananınız var mı?
Denemeye başlayalı 8. ay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…