- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.521
İnşallah iyi bir şeydir canım. Ya ben yumurtlamayı öne çeker diye düşünmüştüm ama çekmedi
Sabahları normalde 10.30 da kalkıyorsun yani ve o zaman ölüçüyorsun dimi yine deHayır abla 10.30da ölçüyordum
Silik bir çizgi var gibi canım
Bak bak basit bişey yaparsın gün içindeAaa hemen bakıcam
Bunda tam net göremedim ama diğer etiketlediginde gördüm canım, bence koyulasmayi takip et sonra da kan verirsin
Gecen ay senin gibi yaptım canım, bu topikteyinKızlar birşey soracagım size yanliş mı yapıyorum acaba yumurtlama görene kadar gün aşırı ilişki oluyor hep ve silikleştiği günde ilişki oldu ondan sonra saldım 5 gün oldu catlama olalı ve başka ilişki olmadı yanlışmı acaba yaptıgım catladıktan sonra ilişki olsun dıyenler olmuş ama ben hep böyle yapıyorum
Ben bu ay başladım kullanmaya jeliyle birlikte satın almiştım. Önceki ay innovita kullanıyordum sanırım bu testler biraz daha hassas gibi geldi bana zaten ödül almış testler olduğunu duymuştum.Kızlar bir gebenin günlügü ovulasyon testleri nasıl veya başka önerdiginiz varmı birde ateş takibinden bahsedermisiniz bana
Hee benim dediğim progesteron Muş zatenHormon testi ise, adetin 2.3. Günleri bakılır. Progestan ise adetin 21. Günü basılır canım
İnşallah canım sağolBak bak basit bişey yaparsın gün içindeinşallah senin için etkili olur
Benin de bat yarın bugün test yaptım negatif çıktıAynı durumdayız.
Yaaa bak buna çok sevindim canım çok teşekkür ederimCanım daha bu hafta bunu doktoruma sordum açık açık. Bu testlerde pik olması senin 36 saat içerisinde yumurtlayacağın anlamına gelirmiş. Ben eskiden pik olduğunda yumurtlandı sanırdım ve silikleştiğinde iş işten geçti sanardım yanılıyormuşum. Aslında asıl bugün ve yarın birliktelik yaşamanız çok önemli canım
Güzel haberlerini bekliyoruz, Rabbim nasip etsin inşAllahKan verdim dualarınızı bekliyorum
Hayirli haberlerle gelin insallahKan verdim dualarınızı bekliyorum
Progestan canım ilacın adı. 200 mg. Sabah akşam yutuyorum. Akşamları bir şey olmuyor ama sabah baş dönmesi yapıyor tansiyonum düşüyor baş dönmem yarım saat 45 dakika kadar sürüyor
Progestan canım ilacın adı. 200 mg. Sabah akşam yutuyorum. Akşamları bir şey olmuyor ama sabah baş dönmesi yapıyor tansiyonum düşüyor baş dönmem yarım saat 45 dakika kadar sürüyor
O zaman bence o yumurtlamaymışİnşallah iyi bir şeydir canım. Ya ben yumurtlamayı öne çeker diye düşünmüştüm ama çekmedigeçtiğimiz günlerde ilişkiden sonra kahve-pembe akıntı demiştim ya o zaman yapışkan şeffaf bir akıntım da oldu ama ben spermlerden diye düşünmüştüm. Yumurtlama oldu mu olacak mı hiç bilmiyorum ben de regl olunca öğrencem artık :)
İlk günler daha kötüydü şimdi bir nebze olsun iyi. Ama halsizlik uyku hali varİnşallah vücudun alışır da bu etki gider canım
Uyku hali okuldanİlk günler daha kötüydü şimdi bir nebze olsun iyi. Ama halsizlik uyku hali varçok teşekkür ederim canım benim
Hsg çekilmeden bunu vajinal muayene ile anlamak imkansız ancak hsg ile anlayabilir doktor kendimde sağlıkçı olarak tam 5 yıldır tedavi gördüğüm için biliyorum canım tüpün sonradan yapışma yada sıvı dolması ancak dış gebelik yada şiddetli enfeksiyon tekrarlayan düşükler varsa olabilir ayrıca bir vajinal ultrason ile doktorunuz nasıl bu kanıya varmış gerçekten hayret ettimKızlar selam, ben dün doktora gittim. Aslında 2 aydır deniyoruz sadece ama yaş olduğu için gitmek istedim (31) biliyorsunuzdur. Doktorada 2 aydır diye söyledim. Zaten senelik rutin kontrollerime giderim. Smear, üre vs kontrolü için.
Regl olduğum için gittim hormon testlerimi yapar diye. Ancak vajinal bir muayene etmek istedi. Ve şok sol tüpümde hidorselpenks çıktı. Tüpün sıvıyla dolması. Yaşadığım şoku anlatamam. Ctesi günü tekrar gidicez. Araştırdığım kadarıyla o tüpümün alınması gerekiyormuş. Tek tüplede şansım düşük olduğu için direk tüp bebek olması gerekiyormuş. Yani böyle bir şey nasıl bir anda oldu hala inanamıyorum. En son ekimde gittiğimde böyle bir sorunum yoktu. Hatta doktor baktı evet ekimde yokmuş dedi. O kadar moralsiz geziyorum ki 2 gündür. Eşim çok istiyordu ben onada dedim kendini tüp bebeğe hazırla diye. Çünkü diğer tüpümün durumunu bilmiyoruz. Belki oda tıkalı yada kötü durumda rahim filmi vs isterse anlarız ancak. Zaten isticek büyük ihtimal ctesi günü. Hiç yazmak istemiyordum ancak yazıp biraz uzaklaşırım belki buralardan. Moral çok önemli, stresten uzak durmak önemli ama benim için çok zor bunlar. İnşallah tez vakitte hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz. Dualarım sizlerle
Tamam abla ben yine de 10. 30u yazdım bakalım yarın o saatte düşerse sabah çıkanı girerim ayarlarım birşeyler zaten regl olcak gibiyim içten içe ağrım varSabahları normalde 10.30 da kalkıyorsun yani ve o zaman ölüçüyorsun dimi yine de
Bence bu kadar takılma ya ikisinin ortasını al gitsin madem farzet ki unuttun bugün ya da işaretleme içine sinmezse luteal fazdasın çünkü adete de erken o yüzden girmesen bile olur ya da ortalama kafadan atsanyarından itibaren devam edersin canım yine aynı saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?