💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

M marilyn95 canım ben kür yapmıştım ya sen de yapmıştın. Benim bu ay regl im önceki aylarıma göre çok geliyor. Artık bu iyi midir kötü müdür nedir ilerleyen günlerde göreceğim
İnşallah iyi bir şeydir canım. Ya ben yumurtlamayı öne çeker diye düşünmüştüm ama çekmedi geçtiğimiz günlerde ilişkiden sonra kahve-pembe akıntı demiştim ya o zaman yapışkan şeffaf bir akıntım da oldu ama ben spermlerden diye düşünmüştüm. Yumurtlama oldu mu olacak mı hiç bilmiyorum ben de regl olunca öğrencem artık :)

Hayır abla 10.30da ölçüyordum
Sabahları normalde 10.30 da kalkıyorsun yani ve o zaman ölüçüyorsun dimi yine de
Bence bu kadar takılma ya ikisinin ortasını al gitsin madem farzet ki unuttun bugün ya da işaretleme içine sinmezse luteal fazdasın çünkü adete de erken o yüzden girmesen bile olur ya da ortalama kafadan atsanyarından itibaren devam edersin canım yine aynı saatte

Gecen ay senin gibi yaptım canım, bu topikteyin sanırım yanlış yapıyoruz

Kızlar bir gebenin günlügü ovulasyon testleri nasıl veya başka önerdiginiz varmı birde ateş takibinden bahsedermisiniz bana
Ben bu ay başladım kullanmaya jeliyle birlikte satın almiştım. Önceki ay innovita kullanıyordum sanırım bu testler biraz daha hassas gibi geldi bana zaten ödül almış testler olduğunu duymuştum.

Yaaa bak buna çok sevindim canım çok teşekkür ederim

Progestan canım ilacın adı. 200 mg. Sabah akşam yutuyorum. Akşamları bir şey olmuyor ama sabah baş dönmesi yapıyor tansiyonum düşüyor baş dönmem yarım saat 45 dakika kadar sürüyor

Progestan canım ilacın adı. 200 mg. Sabah akşam yutuyorum. Akşamları bir şey olmuyor ama sabah baş dönmesi yapıyor tansiyonum düşüyor baş dönmem yarım saat 45 dakika kadar sürüyor
İnşallah vücudun alışır da bu etki gider canım

O zaman bence o yumurtlamaymış inşallah iyi bir şeydir vallahi

Hsg çekilmeden bunu vajinal muayene ile anlamak imkansız ancak hsg ile anlayabilir doktor kendimde sağlıkçı olarak tam 5 yıldır tedavi gördüğüm için biliyorum canım tüpün sonradan yapışma yada sıvı dolması ancak dış gebelik yada şiddetli enfeksiyon tekrarlayan düşükler varsa olabilir ayrıca bir vajinal ultrason ile doktorunuz nasıl bu kanıya varmış gerçekten hayret ettim

Tamam abla ben yine de 10. 30u yazdım bakalım yarın o saatte düşerse sabah çıkanı girerim ayarlarım birşeyler zaten regl olcak gibiyim içten içe ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…