• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bn dun gece yatmadan önce içtim
Şuan bısey ım yok
Okuldayım bnde nöbetçiyim
Çok yogun bugun

Akıntım çok var
Günde bir tane olsa ben de geceden içerim geceden içtiğim çok etkilemiyor uyuduğum için. Senin bugün kaçıncı günün? Ben adetin 10. Günü sabah akşam içmeye başladım bugün adetin 16. Günü yani hapın 7. Günündeyim. Ben de okuldayım o kadar sersem yapıyor ki bir de bir saat galan bas dönmesi yapıyor bayılıp kalacağım diye korkuyorum

Günde bir tane olsa ben de geceden içerim geceden içtiğim çok etkilemiyor uyuduğum için. Senin bugün kaçıncı günün? Ben adetin 10. Günü sabah akşam içmeye başladım bugün adetin 16. Günü yani hapın 7. Günündeyim. Ben de okuldayım o kadar sersem yapıyor ki bir de bir saat galan bas dönmesi yapıyor bayılıp kalacağım diye korkuyorum
İlacın adı ne canım? Ben de duphaston kullanıyorum ben de öğretmenim ama böyle bir etki yapmıyor bana

3 hafta falan oluyor
Testinizi isterseniz tekrarlayın sökücü verildi olmadım demişsiniz ben küçük kızımda adet olmadım diye doktora gittim test yerine karından ultrasonla baktı sökücü verdi yine olmadım tekrar gittim kavga ederek test yaptırdım sonuç hamileydim yeniydi daha ümit vermek istemem sadece yaşadığım için söylemek istedim

Kızlar ben soğan suyu kullandım adet olduğum zaman ama ondan sonra hep adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu hatta daha farklı Bi ağrı sal kasığkmda atmalar oldu Bi değişik ti yani ama ondan sonra hala da adet görmedim yani soğan suyu yada hayır otu yada maydanoz suyu falan boş hepsini de yaptım bi işe yaramıyor tabi belki de bende etki etmedi

Selamın aleyküm, çok çok heyecanlıyım. SAT 16 şubat BAT mart 14 gibi olur diye düşünüyorum. Transferim ne zaman olur bilmiyorum mart sonu nisan başı gibi dedi doktor. Beni de yazın listeye. İnşallah hayırlı haberleri yazarım. Son ayımız olsun inşallah 🤲🏻

Testinizi isterseniz tekrarlayın sökücü verildi olmadım demişsiniz ben küçük kızımda adet olmadım diye doktora gittim test yerine karından ultrasonla baktı sökücü verdi yine olmadım tekrar gittim kavga ederek test yaptırdım sonuç hamileydim yeniydi daha ümit vermek istemem sadece yaşadığım için söylemek istedim
O zaman hangi bölüme gideyim jinekoloji ye çünkü normalde infertilite bölümüne gidiyordum hatta evraklarım bile hazır Dı ama adet olmadığım için geri yolladı bakmadı bile

Kızlar birşey soracagım size yanliş mı yapıyorum acaba yumurtlama görene kadar gün aşırı ilişki oluyor hep ve silikleştiği günde ilişki oldu ondan sonra saldım 5 gün oldu catlama olalı ve başka ilişki olmadı yanlışmı acaba yaptıgım catladıktan sonra ilişki olsun dıyenler olmuş ama ben hep böyle yapıyorum

Cnm bugun benım 15. Gunum
Evet haklısın
Bnım gunde 1 tane gece içiyorum

O zaman hangi bölüme gideyim jinekoloji ye çünkü normalde infertilite bölümüne gidiyordum hatta evraklarım bile hazır Dı ama adet olmadığım için geri yolladı bakmadı bile
Ben kadın doğuma gitmiştim eğer varsa zaten evdede yapılan teste çıkabilir

Kızlar birşey soracagım size yanliş mı yapıyorum acaba yumurtlama görene kadar gün aşırı ilişki oluyor hep ve silikleştiği günde ilişki oldu ondan sonra saldım 5 gün oldu catlama olalı ve başka ilişki olmadı yanlışmı acaba yaptıgım catladıktan sonra ilişki olsun dıyenler olmuş ama ben hep böyle yapıyorum
Cnm bnce çatladıktan sonra en az 5 gün daha ilişki olmalı

Back