💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Benimde kurtaj sonrasi lekem kesilmedi o yüzden gittim .15 mm yunurta var dedi.b3n leke gelirken yumurta olmaz diye çok korktum. Bugünde hala silik ama düne göre koyu..akintim dünden beri baya artti

Bende az önce ilk hapı içtim adet söktürüp 2. Gün hormon baktıracağım amh baktıracağım sonra akışına bırakıcam
Banada öyle demisti doktor bende ilk adet söktürücü kullandım 4 ay önce adet olmuyordum yumurta rezervin düşük dedi adet söktürücü verdi adetin 3. Günü gel dedi gidincede klomen verdi işte hangi doktora gidiyorsun nerede yasıyorsunuz

Yaa sizi haziran topiğinden hatirliyorum o ay ikimizde gebeydik ama nasip olmadi simdi gorunce çok sevindim insallah bu defa sağlikla kucağiniza alirsiniz Rabbim yardimciniz olsun
Yaa üzüldüm senin de kaybetmene ( olsun napalim nasip degillmis dedigin gibi. Umarım isteyen herkes bir an önce sağlıkla kucağına alır..çok teşekkürler güzel dileklerim için:)

Kızlar piki göremeden açıldı rengi ovu testlerimin ben artık test falan yapmamaya karar verdim bana iyi gelmiyor sanırım test yapmak. Belirti görürsem akıntı vs. öyle test yapcam. Bütün regl düzenim alt üst oldu. Bebek olayını da akışına bırakmaya karar verdim rutin hayatıma devam edicem bebiş de geleceği zaman gelir inşallah

Ben İstanbul’da yaşıyorum çakmak erdem hastanesi Gülçin hamıma gittim bu ay ilk kez bende hamile kalmaya engel bir durum görmedi ufak kistler var ama yumurtalık yapın bu şekilde dedi memnun kaldım kendisinden tahlilleri devlette yaptırıp gidebilirim ama elimizde tahlil vermesi gerekiyor belki de herşey normal sadece vaktini bekliyoruz

Canıııım en doğru kararı verdin inşallah uygulayabilirsin aslında takıntı yapmak bizi bu hale getirdi bak bende adet olmadım ama bebek de yok kafaya o kadar takıyoruz ki şimdi ilaçla adet olmaya çalışıyorum

Hakkımızda hayırlısı olsun bende İstanbul'dayım güvenilir iyi bi doktor olsa gidicem

Evrene pozitif mesaj yollayalım canım valla hep aynıyız birbirimizi motive ettiğimiz güzel cümleleri kendimize kullanamıyoruz bir türlü ama ben kesinlikle nasip olduğuna inanıyorum artık nasıl ki dopum ölüm yılımız yazgımızda olup kaderimizse o bebeğinde öyle olacak diyorum artık. İnşallah Allah çabucak o zamanı getirir hepimiz için

Ben sol yumurtalik tembel diye böyle sanıyordum bu ay sağ yumurtalik, üstüne bir de masaj da yaptım, kür de uyguladım ama akıntı vs. yok. Bebek dusunmeden önce ben hep görürdüm akıntı falan adetler de düzenliydi sen de akışına bırak canım. Geçen ay da göremedim pik bırakmıştım 4 gün sonra hemen akıntım oldu. Sanırım kafaya taktıkca yumurtlama da olmuyor bebek de olmuyor. İnşallah en yakın zamanda bulur bizi bebişlerimiz

Gerçekten öyle ben hemen olsun istiyorum ama olmayınca da canımı sıktı amaan dedim saldım
Evet evet ben de hep öyle düşünüyorum bı zamanı var ve o zamanda gelecekler inşallah biz şimdi bosuna hep stres vs yapıp kendimizi üzüyoruz. O yüzden akışına bırakmak en güzeli sanırım, en yakın zamanda gelip bulsun bebişlerimiz bizi inşallah

Kızlar merhaba.Demin hastaneden geldim.klomen verdi bana.Rahim filmi de adet bittiği gibi ge dedi bana.Eğer rahim filmi çekeceksen klomen alma dedi.Benim anlamadığım nokta şu.Klomen kullanırken yumurta büyüyor biliyordur kullananlar.rahim filmi çekersem zarar mı vermiş olurum acabaBu süreçten geçen varsa lütfen ama lütfen beni bilgilendirebilir mi

Beni anlattın canım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…