- 27 Haziran 2022
- 266
- 98
- 28
- 45
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.381
Benimde kurtaj sonrasi lekem kesilmedi o yüzden gittim .15 mm yunurta var dedi.b3n leke gelirken yumurta olmaz diye çok korktum. Bugünde hala silik ama düne göre koyu..akintim dünden beri baya arttiZaten ordan almistm ama az di yetmedi
Eger adet olursam doktra gidip yumurta takibinisticem catliyomu ne mzn oluyor .ayrica yine alicam test coklu onuda denicem bakalim ayni olucakmi doktor takibiyle ben zaten ovus meraktan aldm dedim bakim bnm yumurtam ne zmn catliyor falan 19.gune kadar hep silikti ama azcik bile kouyulk yoktu iyice sinirimi bozdunyseki bitti adete 4gun kaldi bakalim
İnşallah canım hepimize inşallah gönlünüzdejiker nasip olurHerşey vazgeçtiğin anda gelir
Banada öyle demisti doktor bende ilk adet söktürücü kullandım 4 ay önce adet olmuyordum yumurta rezervin düşük dedi adet söktürücü verdi adetin 3. Günü gel dedi gidincede klomen verdi işte hangi doktora gidiyorsun nerede yasıyorsunuzBende az önce ilk hapı içtim adet söktürüp 2. Gün hormon baktıracağım amh baktıracağım sonra akışına bırakıcam
Pazar gununde cikar bence varsa erken gebelim testiyleBilmiyorum ki ne zaman yapsam son ilişki 23 şubat yumurtada 23 u catladi
Yaa üzüldüm senin de kaybetmeneYaa sizi haziran topiğinden hatirliyorum o ay ikimizde gebeydik ama nasip olmadisimdi gorunce çok sevindim insallah bu defa sağlikla kucağiniza alirsiniz Rabbim yardimciniz olsun
Hayır hayır evrene pozitif yolluyoruuuzİnşallah canımama ikisinden de elim boş çıkacağına baştan eminim nerdeyse
Ben İstanbul’da yaşıyorum çakmak erdem hastanesi Gülçin hamıma gittim bu ay ilk kez bende hamile kalmaya engel bir durum görmedi ufak kistler var ama yumurtalık yapın bu şekilde dedi memnun kaldım kendisinden tahlilleri devlette yaptırıp gidebilirim ama elimizde tahlil vermesi gerekiyor belki de herşey normal sadece vaktini bekliyoruzBanada öyle demisti doktor bende ilk adet söktürücü kullandım 4 ay önce adet olmuyordum yumurta rezervin düşük dedi adet söktürücü verdi adetin 3. Günü gel dedi gidincede klomen verdi işte hangi doktora gidiyorsun nerede yasıyorsunuz
Canıııım en doğru kararı verdin inşallah uygulayabilirsin aslında takıntı yapmak bizi bu hale getirdi bak bende adet olmadım ama bebek de yok kafaya o kadar takıyoruz ki şimdi ilaçla adet olmaya çalışıyorumKızlar piki göremeden açıldı rengi ovu testleriminben artık test falan yapmamaya karar verdim bana iyi gelmiyor sanırım test yapmak. Belirti görürsem akıntı vs. öyle test yapcam. Bütün regl düzenim alt üst oldu. Bebek olayını da akışına bırakmaya karar verdim rutin hayatıma devam edicem bebiş de geleceği zaman gelir inşallah
Pazar gununde cikar bence varsa erken gebelim testiyle
Yap bence canım çıkar belki silikte olsa 1 hafta olmuş
Evrene pozitif mesaj yollayalım canımKızlar piki göremeden açıldı rengi ovu testleriminben artık test falan yapmamaya karar verdim bana iyi gelmiyor sanırım test yapmak. Belirti görürsem akıntı vs. öyle test yapcam. Bütün regl düzenim alt üst oldu. Bebek olayını da akışına bırakmaya karar verdim rutin hayatıma devam edicem bebiş de geleceği zaman gelir inşallah
Ben sol yumurtalik tembel diye böyle sanıyordum bu ay sağ yumurtalik, üstüne bir de masaj da yaptım, kür de uyguladım ama akıntı vs. yok. Bebek dusunmeden önce ben hep görürdüm akıntı falanCanıııım en doğru kararı verdin inşallah uygulayabilirsin aslında takıntı yapmak bizi bu hale getirdi bak bende adet olmadım ama bebek de yok kafaya o kadar takıyoruz ki şimdi ilaçla adet olmaya çalışıyorum
Nasip degilmis deyip tevekkul ediyorum Rabbim en kisa zamanda nasip etsin bekleyen herkeseYaa üzüldüm senin de kaybetmene( olsun napalim nasip degillmis dedigin gibi. Umarım isteyen herkes bir an önce sağlıkla kucağına alır..çok teşekkürler güzel dileklerim için:)
Gerçekten öyle ben hemen olsun istiyorum ama olmayınca da canımı sıktı amaan dedim saldımEvrene pozitif mesaj yollayalım canımvalla hep aynıyız birbirimizi motive ettiğimiz güzel cümleleri kendimize kullanamıyoruz bir türlü ama ben kesinlikle nasip olduğuna inanıyorum artık nasıl ki dopum ölüm yılımız yazgımızda olup kaderimizse o bebeğinde öyle olacak diyorum artık. İnşallah Allah çabucak o zamanı getirir hepimiz için
Evet t çizgisi silikleşmeye başlıyorsa çatlamış demektir. Çoğu kişi çatlama gününüde içine alarak değerlendiriyor şansınız olabilir bence.Yarın test yapsam silikleşmişse çatlamış olmuyor mu? Silikleşmişse şansımız yok mu ?
Beni anlattın canım şuanBen sol yumurtalik tembel diye böyle sanıyordum bu ay sağ yumurtalik, üstüne bir de masaj da yaptım, kür de uyguladım ama akıntı vs. yok. Bebek dusunmeden önce ben hep görürdüm akıntı falanadetler de düzenliydi sen de akışına bırak canım. Geçen ay da göremedim pik bırakmıştım 4 gün sonra hemen akıntım oldu. Sanırım kafaya taktıkca yumurtlama da olmuyor bebek de olmuyor. İnşallah en yakın zamanda bulur bizi bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?