• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben sol yumurtalik tembel diye böyle sanıyordum bu ay sağ yumurtalik, üstüne bir de masaj da yaptım, kür de uyguladım ama akıntı vs. yok. Bebek dusunmeden önce ben hep görürdüm akıntı falan 🙄adetler de düzenliydi 🥺 sen de akışına bırak canım. Geçen ay da göremedim pik bırakmıştım 4 gün sonra hemen akıntım oldu. Sanırım kafaya taktıkca yumurtlama da olmuyor bebek de olmuyor. İnşallah en yakın zamanda bulur bizi bebişlerimiz 🙏
Ne masajı yapıyorsun canım yumurta için etkili mi

O zaman takib yapmadan hic anlayamicam galiba 😕
Ovulasyon testi olmadan şöyle anlıyorum ben yumurtlayıp yumurtlamadığımı. Yumurtlamadığım ay akıntım olmadı mesela 1 gün çok minicik bir akıntım oldu. Ancak yumurtladığım ay 4 gün akıntım oldu ve 4. gün aşırı uzayan yumurta akı kıvamında akıntım oldu. Test olmadan bu şekilde takibini yapabilirsin belki.

Eklentiler

• 20230303_124838-01.jpeg
    20230303_124838-01.jpeg
    154,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 20230303_124931-01.jpeg
    20230303_124931-01.jpeg
    95,2 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar piki göremeden açıldı rengi ovu testlerimin 🤦🏼‍♀️ ben artık test falan yapmamaya karar verdim bana iyi gelmiyor sanırım test yapmak. Belirti görürsem akıntı vs. öyle test yapcam. Bütün regl düzenim alt üst oldu. Bebek olayını da akışına bırakmaya karar verdim rutin hayatıma devam edicem bebiş de geleceği zaman gelir inşallah 🙏
Canım ben de aldım bir paket ovulasyon testi, ilk akıntımı gördüğüm an yapmaya başlayacağım. En mantıklısı bu gibi geldi bana da.

Eki Görüntüle 3212729 arkadaşlar çok üzülüyorum lütfen tam bilgisi olanlar yazabilir mi ? Dün geceki lh testim bir de bugünkü. Bence çatlamaya başlamış, akşam da test yapacağım daha da silikleşecek sanırım. Bugün değerlendirelim mi ? Kimisi geçti diyor kimisi bugünü değerlendirin diyor. Biz en son pazar günü ilişkiye girdik. Sadece bugünü değerlendirmekle yüksek şansımız var mıdır ? 🙏🏻
Canım daha bu hafta bunu doktoruma sordum açık açık. Bu testlerde pik olması senin 36 saat içerisinde yumurtlayacağın anlamına gelirmiş. Ben eskiden pik olduğunda yumurtlandı sanırdım ve silikleştiğinde iş işten geçti sanardım yanılıyormuşum. Aslında asıl bugün ve yarın birliktelik yaşamanız çok önemli canım :KK200:

Kızlar piki göremeden açıldı rengi ovu testlerimin 🤦🏼‍♀️ ben artık test falan yapmamaya karar verdim bana iyi gelmiyor sanırım test yapmak. Belirti görürsem akıntı vs. öyle test yapcam. Bütün regl düzenim alt üst oldu. Bebek olayını da akışına bırakmaya karar verdim rutin hayatıma devam edicem bebiş de geleceği zaman gelir inşallah 🙏
en güzeli akışına bırakmak ama işte insan bazen yapamıuor bunu yaşınz kaçtı 30 lu yaşların başında olsaydm belki bu kadar stres yapmazdm

Ne masajı yapıyorsun canım yumurta için etkili mi
Evet canım etkiliymis de bana etki etmedi sanırım😅 ebru ceylandi sanırım, birgebeningunlugu var ya onun YouTube'da yumurtlama masajı var. Kan dolaşımını arttırıp yumurtlari sağlıklı şekilde buyutuyormus

Canım ben de aldım bir paket ovulasyon testi, ilk akıntımı gördüğüm an yapmaya başlayacağım. En mantıklısı bu gibi geldi bana da.
Bu ay kür, yumurtlama masajı yapınca fazla büyümeden göreyim sonra keserim masajı falan demiştim ama bugün yumurtlama yarın yumurtlama derken ben stres yapıyorum galiba o yüzden evet bence de belirti görünce yapmak en mantıklısı

sevayd sevayd Papatyamaviss Papatyamaviss kızlar ben şimdi sabah 8de kalktım lavaboya ateşimi ölçtüm 36.40 çıktı normalde 10.30 ölçerim, sonra tekrar yattım 10.30da ölçtüm 36.80 çıktı hangisini dikkate almalıyım?
bu tarz durumlarda kafan karısmaması ıcın her zaman olctugun saat harıcı olcmemenı tavsıye ederım kuzum

en güzeli akışına bırakmak ama işte insan bazen yapamıuor bunu yaşınz kaçtı 30 lu yaşların başında olsaydm belki bu kadar stres yapmazdm
Yaşım 28, ben de o yüzden bıraktım akışına en azından bı akışına bırakıp deneyelim daha geç değil diye. Ama hep korunmayı bıraktıktan hemen sonra hamile kalcam gibi geliyordu olmayınca bir şoka ugradim sanırım😅

Kızlar merhaba.Demin hastaneden geldim.klomen verdi bana.Rahim filmi de adet bittiği gibi ge dedi bana.Eğer rahim filmi çekeceksen klomen alma dedi.Benim anlamadığım nokta şu.Klomen kullanırken yumurta büyüyor biliyordur kullananlar.rahim filmi çekersem zarar mı vermiş olurum acabaBu süreçten geçen varsa lütfen ama lütfen beni bilgilendirebilir mi 🙏🙏🙏
rahim filmi çekilen ay hamile kalınmak önerilmiyor canım, bu ay korunun diyen doktorlar bile var..

Back