- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.401
Hormonlara peki kan tahlilleri ile mi bakıyolar alttan çatal ile muane etmez dimi doktor regl iken soruyorum ama kusura bakmayın ilk defa gidicem oyüzden2. Ya da 3. Gunu git canim adetin. Hormonlor en anlamli o gunlerde sonuc veriyor. Baska gunler gitsen zaten geri gonderiyorlar adetin 3.gunu gel diyerek
Hormonlara peki kan tahlilleri ile mi bakıyolar alttan çatal ile muane etmez dimi doktor regl iken soruyorum ama kusura bakmayın ilk defa gidicem oyüzdenAdetin 3. Gunu gidiyorsun
Hormon tahlılı istıyorum dıceksın
İnşallah topluca bir görürsünKendimi bile görmüyorum malesef
Hahahhahahah uyandım kanka okula geliyorum yaçen uyandınmı buraalardaa napıyosun çennn dıyıp sevıyeyı duşureyım bıraz
Ben mesajlarını ara ara okuyorum ama gördüğüm kadarıyla bu konuyu kendine çok sıkıntı etmeye başlamışsın lütfen böyle yapmaEki Görüntüle 3212729 arkadaşlar çok üzülüyorum lütfen tam bilgisi olanlar yazabilir mi ? Dün geceki lh testim bir de bugünkü. Bence çatlamaya başlamış, akşam da test yapacağım daha da silikleşecek sanırım. Bugün değerlendirelim mi ? Kimisi geçti diyor kimisi bugünü değerlendirin diyor. Biz en son pazar günü ilişkiye girdik. Sadece bugünü değerlendirmekle yüksek şansımız var mıdır ?
Evet gereksiz yere de sıkıntı ettiğimi biliyorum ama eşim bu ara çok fazla çalışıyor yüzünü zor görüyorum. Düzenli bir ilişkimiz olmadı bu ay ve bu ayı da atlamak istemiyorum artıkBen mesajlarını ara ara okuyorum ama gördüğüm kadarıyla bu konuyu kendine çok sıkıntı etmeye başlamışsın lütfen böyle yapmadün akşam pik olmuş, bu akşam değerlendirin. Kaçırdığın bişey yok merak etme içini ferah tut, stres yapma ki görev gibi olmasın bu durum.
Testin çok güzel koyulukta bugün degerlendirdikten sonra ister 36 ister 48 saatte bir yine degerlendirin
Yok canim kandan bakiyorlar. Vajinal muayene gerekiosa bile regl doneminde yapacaklarını sanmamHormonlara peki kan tahlilleri ile mi bakıyolar alttan çatal ile muane etmez dimi doktor regl iken soruyorum ama kusura bakmayın ilk defa gidicem oyüzden
Tamam çok teşekkür ederimYok canim kandan bakiyorlar. Vajinal muayene gerekiosa bile regl doneminde yapacaklarını sanmam
İnan böyle yaparak olacağı da etkilersin bazen istediğimiz gibi gitmiyor herşey. Bu akşamı değerlendirin eğer eşin gelirse. Nasipte yoksa her günü de denesek olmuyor o yüzden kendini şartlama ben de ilk aylar diğer aya gebe kalayım diyordum iki yıl geçti hala yok en güzeli hayırlısını istemekEvet gereksiz yere de sıkıntı ettiğimi biliyorum ama eşim bu ara çok fazla çalışıyor yüzünü zor görüyorum. Düzenli bir ilişkimiz olmadı bu ay ve bu ayı da atlamak istemiyorum artık
Rabbim en güzel şekilde nasip etsin inşallahİnan böyle yaparak olacağı da etkilersin bazen istediğimiz gibi gitmiyor herşey. Bu akşamı değerlendirin eğer eşin gelirse. Nasipte yoksa her günü de denesek olmuyor o yüzden kendini şartlama ben de ilk aylar diğer aya gebe kalayım diyordum iki yıl geçti hala yok en güzeli hayırlısını istemek
Canım burda cok yazdi arkadaslar. Pik olmasi sadece catlamaya dair bir gosterge.. yine de ne zmn oldugu bilinmiyor. Pikten sonra ozellikle gun asiri iliski öneriliyor. Hatta bir haftaya kadar onerilmesinden anladigim kadariyla bugun ve onumuzdeki gunlerde sansin daha yuksek. Degerlendir gun asiriEki Görüntüle 3212729 arkadaşlar çok üzülüyorum lütfen tam bilgisi olanlar yazabilir mi ? Dün geceki lh testim bir de bugünkü. Bence çatlamaya başlamış, akşam da test yapacağım daha da silikleşecek sanırım. Bugün değerlendirelim mi ? Kimisi geçti diyor kimisi bugünü değerlendirin diyor. Biz en son pazar günü ilişkiye girdik. Sadece bugünü değerlendirmekle yüksek şansımız var mıdır ?
Hepimizin topik topik gezme sebebi başlı başına "stres" bence o kısmı aşabilirsek o ay güzel haber alacağımıza inanıyorumBeni anlattın canım şuan
İnşallah canim. Haklısın inan ki seni cok iyi anlıyorum ama diyeceğim şu ki ilk aylardan böyle yaparsan her ayın sıkıntılı geçer kendine bunu yapmaRabbim en güzel şekilde nasip etsin inşallahçok haklısın ama ilk istenilen aylarda istem dışı takıntılı oluyor insan sanırım
Haklısın canım benim. Allah isteyen herkese ve bize de en güzel şekilde nasip etsin inşallahİnşallah canim. Haklısın inan ki seni cok iyi anlıyorum ama diyeceğim şu ki ilk aylardan böyle yaparsan her ayın sıkıntılı geçer kendine bunu yapmainşallah hayırlısı ile gebe kalırsın en kısa zamanda
Birazdan yapicam of niyeyse koyulasmiycak korkusundan yapamıyorumCanım naptın test yaptın mı son durum ne
Biz bu levele tam olarak ne zaman atlarizReglim yarın 1 tane testim vardır yaptım neqatif tabi..bana beklemek kaldı İn şa Allah gecikmez stresten.1 seneden fazla topik topik geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?