• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Cnm dün gce ilişki oldu tamam.
Yarın gece olsun dedi
E iğneyi demin yaptırdım
Yarın gece çok geç değilmi
İçerde sperm bulunsun sonucta
Yarin sabah bir de cumartesi aksam olsa o zaman 36 saat aralikla olmus oluyor canim. Ama soyle bir durum varsa ne olacak. Igne simdi yapildi. Ongorulen catlama 36 saat ise ve tam yumurta kanaldayken sperm orani sık iliskiden dolayi azaldiysa ve yumurtaya denk gelmezse? Komplo teorisi gibi oldu ama. Gun aşırı demesinin mantigi o olabilir

Off sorma ya hergun kan aliyolar di bide benim damarımı bulamıyorlar filan akıllandım cok sakinim kimseyede soylemedim saniri. 7 8 haftaya kadar da söylemem anneme 2 testim daha var onlarida yaparim bakalim insallah dayanırım
Bnde anneme soylemiştim ve Bı kaç arkadasıma
Şimdi kalp atışını duyana kdr soylemeyi dusunmuyorum kımseye

bende 23 şubat 20:30 gibi oldum, bir gün arayla olmuşuz
Süper haberleşelim 🥰bişeyler hissediyormusun ağrı falan, vücudumu dinlememeye çalışıyorum ben sadece dün yine yumurtlama gibi ağrım oldu öğleden sonra 4 gibi başladı gece 12 ye kadar sürdü.

Ya cok teşekkür ederim ne guzel kalbiniz var hepinizin iyiki varsınız insan kimyasaldan sonra biraz inanmakta güçlük çekiyor ama stres yapmiycam bu sefer 🥰
Seni çok iyi anlıyorum canım stres yok sadece dikkat et yeterli bende inanıyorum kimyasaldan sonra adet olmadan tekrar kalacağım inşallah 🤲🤲

Cnm progestan kaç gun iç dedi sana doktor?
Bna bısey demedi
Canım ilk gebe kalmaya çalışırken o zamanki doktorum günde bir tane adetin 15. Günü başlayıp 10 gün içip bırakacaksın demişti.
Şimdiki doktorum da iki kutu yazdı sabah akşam bitene kadar içeceksin dedi. Yani ikisi de farklı tedavi uygulamış oluyor. Sen de sır bence doktoruna

Seni çok iyi anlıyorum canım stres yok sadece dikkat et yeterli bende inanıyorum kimyasaldan sonra adet olmadan tekrar kalacağım inşallah 🤲🤲
Olsun regli olsan da üzülme boyle dusuklerden sonra kolay oluyor sanirim oğlumdan önce bir kurtajim vrdi 1 kere regli oldum diğer hamileydim simdi de kimyasaldan sonra 1 kere regli oldum bu 2 reglim olacaktı 🤲🏻 vücut alışıyor sanırım sizin kaçıncı bebis olacak

Olsun regli olsan da üzülme boyle dusuklerden sonra kolay oluyor sanirim oğlumdan önce bir kurtajim vrdi 1 kere regli oldum diğer hamileydim simdi de kimyasaldan sonra 1 kere regli oldum bu 2 reglim olacaktı 🤲🏻 vücut alışıyor sanırım sizin kaçıncı bebis olacak
Benim 4.Canım 3 tane var bugün takvime göre yumurtlama günüm ama akıntı yok sadece kasık ağrım var adet olacak gibiyim

Laboquik canım
Bnce çatlamaya hazırlanınca pik olacak

Bu akşamda yapıcam bakalım ovu
Gerci bugun ovitrelle iğne oldum ama nasıl çıkar bılmıyorum
Ovitrelle olunca hergün pik gösteriyo.o iğnenin içind3 hcg var.10 gün boyunca gebelik de hep pozitif çıkıyor

Süper haberleşelim 🥰bişeyler hissediyormusun ağrı falan, vücudumu dinlememeye çalışıyorum ben sadece dün yine yumurtlama gibi ağrım oldu öğleden sonra 4 gibi başladı gece 12 ye kadar sürdü.
yok canım, benim ilk iğnem zor geçmişdi, dün bir az ağrım oldu, sol kasık, alt karın ağrısı , akşam 9 gibi başladı, bu günde adetin ilk gün ağrısı var. Igne etkisi bi tek sıcak basma var, normalde üşüyen bir insanım, yazın corapsız gezemem, batteniyem hep otururken üstümde olur, ama şimdi kombiyi falan kapattım, corap bile giyemiyorum darlıyo beni, bence iğnenin içindeki hormonlardan

Back