💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar kimyasal kanamadan sonra yumurtlama belirtisi vardı akıntıdan şüphe ettim o kadar erken olmaz yumurtlama diye düşünmüştüm bugün normalde yumurtlama günü takvime göre hiç belirti yok akıntı dahil sadece adet olacakmış gibi alt karında kasıkta arada ağrı oluyor vajinada bide acaba gerçekten erken yumurtlamış olabilirmiyim bi fikriniz var mı kafam çok karıştı

Ben Anestezili çekildim o yüzden bişey hissetmedim kendime geldiğimde hafif sızlama vardı bir kaç saat sonra baya ağrım oldu onda da ilaç içtim geçti hiçbir şeyim kalmadı
ben anestisiz çekildim, saat onda gittim 12de aldılar odaya soyundum, yatırdılar hazır şekilde 10 dakka geçdi doktor yok, kaldırdılar beni ki senin randevu saatine daha var, zaten stress yapıyordum, 1 saat sonra yeniden aldılar, hiç ağrım olmadı ama

Kuzum tebrik ederim..demek ben rüyada seni boşuna hamiş olarak görmedim bakSağ salim kucağina almayı Allah nasip etsin..darısı bana ve olmayanlara Amin
sen rüyanda kimi görsen çıkıyor zaten, inşallah beni de görürsün ))) darısı senin başına baby

Kızlar merhaba. Ben 23 ocakta 8 haftalık bebegımı dusurdum. 30 ocakta kanamam bıttı. 1 - 3 ve 12 şubatta ılıskı oldu. Baska da olmadı. Bugun bı hamılelık testı yapayım dedım sadece adet olacakmıs gıbı hafıf belımde kasıklarımda agrım var. Sılık pozıtıf cıktı. Artımedın bu beyaz testlerıne guvenemıyorum burda cok muhabbetını gormustum yalancı dıye. Elımde 3 tane vardı. Bırını ben yaptım. Kahvaltıdan sonra. Sılık cıkınca menapoza gırmıs 50 yasındakı anneme yaptırdım bırınıde ondan bısı cıkmadı. Sımdı bıldıgınız su gıbı rengdekı ıdrarla tekrar yaptım yıne sılık cıktı. Sızın tecrubelerınızı ve dusuncelerınıızı ogrenmek ıstedım.

Eklentiler

• A0308B1F-E2E1-40CB-9940-DAC1876DB27F.jpeg
    88,3 KB · Görüntüleme: 86
  • F3C38193-F741-428A-BA34-B83EAD9EEFD7.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 82
Aynen öyle çıkıyorBenim yolum uzun Allah bu yolda sonda bizim yüzümüzü güldürsün
onu bilemeyiz canım, bir bebenin günlügü insta sayfasında birinin hikayesini yazmıs, 3uz olmuş tup bebekle, 1i kendillıgınden hamile kalmış, üstüne de 2 transfer olunca, 3üz olmuş :)

canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah.hepimize dua et :)
Amin canım inşallah hepiniz hayırlı haberleri alın bu ay bu topige o kadar umutsuz girdim ki 3 mart değilde hatta bi sonraki batı yazdırmistim bana uğur getirdi sizlerde getirsin bir sürü topik gezdim genelde topigi kuran o ay hamile kaliyor hadi güzel haberlerin almak nasip olsun

Var gibi duruyor canim. Dongu kac gun suruyor bilmiorum ama regl gunu gectyse kan versen iyi olur sanki

var gibi duruyor canım

Ayyyyyyy inşallah inşallah amin

Beni de ekleyin o zaman son adet tarihim 29 Aralık gelecek adet tarihim belli değil

onu bilemeyiz canım, bir bebenin günlügü insta sayfasında birinin hikayesini yazmıs, 3uz olmuş tup bebekle, 1i kendillıgınden hamile kalmış, üstüne de 2 transfer olunca, 3üz olmuş :)
Bu şans bende olsaydı bir sürü yumurtayla aşılamayla tutmuştubu günümüze şükür..

Değerlendiriyorum canım yukarı yazdım fikrin varsa eğer paylaşır mısın benimle
Erken yumurtlama da olabilir bu ağrılarda yumurtlama belirtisi olabilir ben yumurtlama ağrısını cok net anlıyorum belki akıntı diğer günler gelir takip edin akintinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…