💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

bence spermler güçlensin diye öyle diyorlar, bi de ıgne yapıldıkdan sonra 36-40 saat sonra çatlama oluyormuş diye okudum
Evet haklısın ben 40 saat sonra aşırı ağrı hissettim
Eşimin sperm değerleri güzel çıktığı için doktor belkide bana o yüzden şu saat diye söylememiştir diye düşünüyorum.

merhaba kasım ayında
Cnm progestan kaç gun iç dedi sana doktor?
Bna bısey demedi
polip ameliyatı oldum 3 ay kadar doktorum progestan kulanmamı söylemişti ama benim kontrole gittiğimde doktorum ameliyatta olduğu için asistanı recetemi verdi bende bu ilacı kanamalarım düzene girsin diye verdiğini düşünmüştüm ve kullanmadım kanamalarım düzene girdiği için ama bugün sizin yazılarınızı okuyunca bi aydınlanma yaşadım bu ilac hamile kalma konusunda yardımcımı oluyor ;? şayet öyleyse 3 aydır ihmal ettiğim için üzüldüm

evet oyle oluyor , ılk ıdrarla yap ama :) benıde etıketle mutlaka
1 dakikada çıktı ya hala inanamıyorum bugun daha pembe çıktı cizgi daha belirgin görünüyor fotoğrafta nasil görünüyor bilmiyorum ama

Eklentiler

• 20230302_133042-01.jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 101
  • 20230302_133408-02.jpeg
    125,7 KB · Görüntüleme: 94
aynı gidiyoruz, bende iyne hariç 7ci günündeyim

Gayet net belli cnm hayırlı olsun sağlıkla ilerler inş darısı bizlere
Ayy hala inanamıyorum ki test bozuktur diyorum normalde testte saatler sonra silik cizgiye umutlanan ben buna inanamıyorum kimyasal gebelikten yaşadığım şeylerden sanırım inanamıyorum

Cnm o soldakı 2 tane olan 2side çatlarmıkı acaba senin? Bn doktora sordum bellı olmaz dedi
Bnım biri sağda biri solda
Soldaki 20-21 mm
Sağdaki 18 mm dedi

Kızlar selam dün yumurtlama günümdü ve adet bitiminden beri gün aşırı ilişki oldu, bugün hafif kahverengi yoğun bir akıntı oldu ama bunu ilk kez yaşıyorum daha önce başına gelen var mı ilk kez yaşadığım için anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…