- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.921
Kızlar ben önümüzdeki Salı günü hsg çekileceğim biraz endişeliyim umarım temiz çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklısın ben 40 saat sonra aşırı ağrı hissettimbence spermler güçlensin diye öyle diyorlar, bi de ıgne yapıldıkdan sonra 36-40 saat sonra çatlama oluyormuş diye okudum
polip ameliyatı oldum 3 ay kadar doktorum progestan kulanmamı söylemişti ama benim kontrole gittiğimde doktorum ameliyatta olduğu için asistanı recetemi verdi bende bu ilacı kanamalarım düzene girsin diye verdiğini düşünmüştüm ve kullanmadım kanamalarım düzene girdiği için ama bugün sizin yazılarınızı okuyunca bi aydınlanma yaşadım bu ilac hamile kalma konusunda yardımcımı oluyor ;? şayet öyleyse 3 aydır ihmal ettiğim için üzüldümCnm progestan kaç gun iç dedi sana doktor?
Bna bısey demedi
Adetin 13. günü 22 şubat çarşamba saat 20:00 da iğnemi oldum. Olduğum günü saymazsak 8. günümdeyim.kaçıncı günündesin canım sen?
1 dakikada çıktı ya hala inanamıyorum bugun daha pembe çıktı cizgi daha belirgin görünüyor fotoğrafta nasil görünüyor bilmiyorum amaevet oyle oluyor , ılk ıdrarla yap ama :) benıde etıketle mutlaka
İnşallah çok doğru bir beklerken 2 geliurlmoşBende çok umutluyum rabbim sevmese bekletir mi hiç? Bekletiyorsa güzelleştiriyordur
Laboquik canımHangi marka kullanıyorsun canım.21 mm İ pik göstermeesine şaşırdım
aynı gidiyoruz, bende iyne hariç 7ci günündeyimCanım söyledi de hatırlamıyorum gibi zaten stres oluyorum hep gittiğimde ben 11. günü gitmiştim 1,5 cm falan dediğini hatırlıyorum. Hemen iğne yazdı ol dedi 2 tane olduğum iğneden bir tane daha yazdı iğneyi aradım mariofert iğnesi. gittiğim gün o iğneyi yaptırdım. Sonra 13.günün akşamı da çatlatma iğnesini oldum. İğneden önce ve 36 saat Sonrasında yumurtlama ağrılarım çok oldu geçen aylara göre daha çok hissettim ve daha uzun sürdü akıntı ve ağrı.gün aşırı devam eden akıntılar başladı ağrılarda öyle. Şuan çatlatma iğnesinden sonra 8. günüm dün yine yumurtlama gibi akıntım ve ağrım oldu acaba yine mi yumurtluyorum diye düşünüyorum.
Sırayla ikisi de çatlayabilir biri de çatlayabilir. Umarım ikisi çatlat ama
ola bilir canım, biz anlamıyoruz ama testleri onlar daha iyi biliyorlarEvet haklısın ben 40 saat sonra aşırı ağrı hissettim
Eşimin sperm değerleri güzel çıktığı için doktor belkide bana o yüzden şu saat diye söylememiştir diye düşünüyorum.
Gayet net belli cnm hayırlı olsun sağlıkla ilerler inş darısı bizlere1 dakikada çıktı ya hala inanamıyorum bugun daha pembe çıktı cizgi daha belirgin görünüyor fotoğrafta nasil görünüyor bilmiyorum ama
Yumurtlamanın kaçıncı günü pozitif olduGayet net belli cnm hayırlı olsun sağlıkla ilerler inş darısı bizlere
Ayy hala inanamıyorum ki test bozuktur diyorum normalde testte saatler sonra silik cizgiye umutlanan ben buna inanamıyorum kimyasal gebelikten yaşadığım şeylerden sanırım inanamıyorumGayet net belli cnm hayırlı olsun sağlıkla ilerler inş darısı bizlere
Cnm o soldakı 2 tane olan 2side çatlarmıkı acaba senin? Bn doktora sordum bellı olmaz dedibu ay 2 tane sadece solda canım, klomenin ilk ayında rahim kalınlığı sayı boyutu falan çok güzeldi, ikinci ay çok yumurta var dedi (adetin 3cü günü 11 tane 17 mm di) onlar kiste dönüşür tedavi yaparsak bu ay boş dedi, onlar kiste dönüştü sağ taraf, bu ay hem özele, hem devlete gidicem bakalım ne diyor doktor
bende 23 şubat 20:30 gibi oldum, bir gün arayla olmuşuzAdetin 13. günü 22 şubat çarşamba saat 20:00 da iğnemi oldum. Olduğum günü saymazsak 8. günümdeyim.
Test markası nedir bilmiyorum bence var belirtilerde vardı sanki sizdeAyy hala inanamıyorum ki test bozuktur diyorum normalde testte saatler sonra silik cizgiye umutlanan ben buna inanamıyorum kimyasal gebelikten yaşadığım şeylerden sanırım inanamıyorum
hayırlı olsun, bariz çizgi var, kan testi yaptırsana canım, bu arada hayırlı olsun1 dakikada çıktı ya hala inanamıyorum bugun daha pembe çıktı cizgi daha belirgin görünüyor fotoğrafta nasil görünüyor bilmiyorum ama
Tesekkur ederim canım 2 ay önce kimyasalda o kadar kan testi yaptırdimki cok yoruldum simdi bi kac tane daha test aldim biraz daha koyulastigini göreyim veririm kan insallahhayırlı olsun, bariz çizgi var, kan testi yaptırsana canım, bu arada hayırlı olsun
hayırlı olsun inşallah kaçınçı gün bugun yumurtlamadan sonra1 dakikada çıktı ya hala inanamıyorum bugun daha pembe çıktı cizgi daha belirgin görünüyor fotoğrafta nasil görünüyor bilmiyorum ama