- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #2.941
Rahmi kalınlaştırıpmerhaba kasım ayında
polip ameliyatı oldum 3 ay kadar doktorum progestan kulanmamı söylemişti ama benim kontrole gittiğimde doktorum ameliyatta olduğu için asistanı recetemi verdi bende bu ilacı kanamalarım düzene girsin diye verdiğini düşünmüştümve kullanmadım kanamalarım düzene girdiği için ama bugün sizin yazılarınızı okuyunca bi aydınlanma yaşadım bu ilac hamile kalma konusunda yardımcımı oluyor ;? şayet öyleyse 3 aydır ihmal ettiğim için üzüldüm
valla hiç umudum yok, bir an önce adet olub başka doktora gitmek isteyiremCnm o soldakı 2 tane olan 2side çatlarmıkı acaba senin? Bn doktora sordum bellı olmaz dedi
Bnım biri sağda biri solda
Soldaki 20-21 mm
Sağdaki 18 mm dedi
Ovula marka canım kimyasal yaşadığım ayda da 30 değerimi bundan silikti öğrenmiştim koyulasmayi takip edip daha sonra kan vericem sabırlı olurum umarımTest markası nedir bilmiyorum bence var belirtilerde vardı sanki sizde
inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın babyTesekkur ederim canım 2 ay önce kimyasalda o kadar kan testi yaptırdimki cok yoruldum simdi bi kac tane daha test aldim biraz daha koyulastigini göreyim veririm kan insallah
Ayy canımmm gözün aydın olsuuuun1 dakikada çıktı ya hala inanamıyorumbugun daha pembe çıktı cizgi daha belirgin görünüyor fotoğrafta nasil görünüyor bilmiyorum ama
Canım bat 3 mart yumurtlama 17 şubat ama o zaman lh testim negatifti yumurtlama akımı 18 19 da gördüm ama benim son ilişkim 17 18 bağlayan gece 1 de oldu ondan sonra olmadi ilişki 19 gibi dollenmis olabilir yumurtlama akıntısı o gün coktuhayırlı olsun inşallah kaçınçı gün bugun yumurtlamadan sonra
Bu sefer akıllandık tecrubeliyiz dimiOvula marka canım kimyasal yaşadığım ayda da 30 değerimi bundan silikti öğrenmiştim koyulasmayi takip edip daha sonra kan vericem sabırlı olurum umarım
Sagol canım inşallah hepimiz bu ay burdan gebe çıkarızinşallah hayırlısıyla kucağına alırsın baby
Ay inşallah dicem ama yetişemem fazlasın da gözüm yok gerçekten 1 tane verse yeterİnşallahçok doğru bir beklerken 2 geliurlmoş
Ben Anestezili çekildim o yüzden bişey hissetmedim kendime geldiğimde hafif sızlama vardı bir kaç saat sonra baya ağrım oldu onda da ilaç içtim geçti hiçbir şeyim kalmadıNasıldı çok can yakıyor mu acaba bende bu ay çekileceğimde
19 ise 10 . gün oluyor herhalde :) tekrar hayırlı olsun sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsinCanım bat 3 mart yumurtlama 17 şubat ama o zaman lh testim negatifti yumurtlama akımı 18 19 da gördüm ama benim son ilişkim 17 18 bağlayan gece 1 de oldu ondan sonra olmadi ilişki 19 gibi dollenmis olabilir yumurtlama akıntısı o gün coktu
Off sorma ya hergun kan aliyolar di bide benim damarımı bulamıyorlar filan akıllandım cok sakinim kimseyede soylemedim saniri. 7 8 haftaya kadar da söylemem anneme 2 testim daha var onlarida yaparim bakalim insallah dayanırımBu sefer akıllandık tecrubeliyiz dimi
Kimyasalda bol bol kan verdık ikimizde
Koyulaşmayı takip et canım
İnşallah yuksek Bi değerle kanda öğrenırsın
Anladim cnm Sağ ol aydınlattığın içinBen Anestezili çekildim o yüzden bişey hissetmedim kendime geldiğimde hafif sızlama vardı bir kaç saat sonra baya ağrım oldu onda da ilaç içtim geçti hiçbir şeyim kalmadı
Yumurtlama testim bittiği için devam edemedim 17 de de negatifti hatta burayada yazmıştım 3 gundur yumurtlama aki ve ağrısı çekiyorum diye o 3 günden biri ama hangisi artik teşekkür ederim canım inşallah bu sefer sonu güzel olur ve rabbim hepinize nasip etsin bu ay bu topikten hamile çıkalım hepimiz19 ise 10 . gün oluyor herhalde :) tekrar hayırlı olsun sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsin
Canım çok teşekkür ederimAyy canımmm gözün aydın olsuuuunBugun kımler hamış dıye bır gireyim bakayım dedimmm güzel haberler gördüm yine @sevayd maşallah böyle bereketli ay olmazdı yanii maşallahh diyorummm.herkesı boylesıne takıp ettın bu ay ınsallah darısı sana olsun
Bak gördün mü inşallah daha koyulaşacak bide ilk idrar değil yani çok şükür rabbime inan çok sevindim şuan1 dakikada çıktı ya hala inanamıyorumbugun daha pembe çıktı cizgi daha belirgin görünüyor fotoğrafta nasil görünüyor bilmiyorum ama
Ya cok teşekkür ederim ne guzel kalbiniz var hepinizin iyiki varsınız insan kimyasaldan sonra biraz inanmakta güçlük çekiyor ama stres yapmiycam bu seferBak gördün mü inşallah daha koyulaşacak bide ilk idrar değil yani çok şükür rabbime inan çok sevindim şuan
Kuzum tebrik ederim..demek ben rüyada seni boşuna hamiş olarak görmedim bakYa cok teşekkür ederim ne guzel kalbiniz var hepinizin iyiki varsınız insan kimyasaldan sonra biraz inanmakta güçlük çekiyor ama stres yapmiycam bu sefer
Amin canım inşallahKuzum tebrik ederim..demek ben rüyada seni boşuna hamiş olarak görmedim bakSağ salim kucağina almayı Allah nasip etsin..darısı bana ve olmayanlara Amin
Bizde de aynı şekilde ben değil eşim daha çok istiyordu ama ben kendimi Aralık ayı için ayarlamistim olur diye bakıyordum. O zaman tam degerlendiremedik ocakta ovulasyon yaptım bu sefer oldu dedim yine yok. Evden çalışıyorum hareketsizlikten belki de sorun oluyor. 63 kiloyum kilo vermeye çalışiyorum ama hareketsiz ve kış ayı olunca veremedim aldım aksineBende korunmayı bırakınca hemen olur diye düşünmüştüm.Birde eşim daha çok isteyen taraftı ben bu kadar takılcağımı stres yapacağımı düşünmüyordum.Kilo probleminiz var mı genelde pcos olanlarda görülüyor.Kilo vermeyi ve paketli gıda yemeyi önermiyor doktor.Bende 1 aydır dikkat ediyorum daha öncesinde kilo verdim düzene girdi ama bu ay stresten bünyem şaşkına döndü.Bunlar sizde yoksa strestir sizinkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?