💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Rahmi kalınlaştırıp
Bebişin tutunmasını sağlıyormuş

1 dakikada çıktı ya hala inanamıyorum bugun daha pembe çıktı cizgi daha belirgin görünüyor fotoğrafta nasil görünüyor bilmiyorum ama
Ayy canımmm gözün aydın olsuuuunBugun kımler hamış dıye bır gireyim bakayım dedimmm güzel haberler gördüm yine@sevayd maşallah böyle bereketli ay olmazdı yanii maşallahh diyorummm.herkesı boylesıne takıp ettın bu ay ınsallah darısı sana olsun

hayırlı olsun inşallah kaçınçı gün bugun yumurtlamadan sonra
Canım bat 3 mart yumurtlama 17 şubat ama o zaman lh testim negatifti yumurtlama akımı 18 19 da gördüm ama benim son ilişkim 17 18 bağlayan gece 1 de oldu ondan sonra olmadi ilişki 19 gibi dollenmis olabilir yumurtlama akıntısı o gün coktu

Ovula marka canım kimyasal yaşadığım ayda da 30 değerimi bundan silikti öğrenmiştim koyulasmayi takip edip daha sonra kan vericem sabırlı olurum umarım
Bu sefer akıllandık tecrubeliyiz dimi
Kimyasalda bol bol kan verdık ikimizde

Koyulaşmayı takip et canım
İnşallah yuksek Bi değerle kanda öğrenırsın

19 ise 10 . gün oluyor herhalde :) tekrar hayırlı olsun sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsin

Bu sefer akıllandık tecrubeliyiz dimi
Kimyasalda bol bol kan verdık ikimizde

Koyulaşmayı takip et canım
İnşallah yuksek Bi değerle kanda öğrenırsın
Off sorma ya hergun kan aliyolar di bide benim damarımı bulamıyorlar filan akıllandım cok sakinim kimseyede soylemedim saniri. 7 8 haftaya kadar da söylemem anneme 2 testim daha var onlarida yaparim bakalim insallah dayanırım

19 ise 10 . gün oluyor herhalde :) tekrar hayırlı olsun sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsin
Yumurtlama testim bittiği için devam edemedim 17 de de negatifti hatta burayada yazmıştım 3 gundur yumurtlama aki ve ağrısı çekiyorum diye o 3 günden biri ama hangisi artik teşekkür ederim canım inşallah bu sefer sonu güzel olur ve rabbim hepinize nasip etsin bu ay bu topikten hamile çıkalım hepimiz

Canım çok teşekkür ederim bütün kızlar insallah hamilelik haberi alır bu ay

Ya cok teşekkür ederim ne guzel kalbiniz var hepinizin iyiki varsınız insan kimyasaldan sonra biraz inanmakta güçlük çekiyor ama stres yapmiycam bu sefer
Kuzum tebrik ederim..demek ben rüyada seni boşuna hamiş olarak görmedim bakSağ salim kucağina almayı Allah nasip etsin..darısı bana ve olmayanlara Amin

Bizde de aynı şekilde ben değil eşim daha çok istiyordu ama ben kendimi Aralık ayı için ayarlamistim olur diye bakıyordum. O zaman tam degerlendiremedik ocakta ovulasyon yaptım bu sefer oldu dedim yine yok. Evden çalışıyorum hareketsizlikten belki de sorun oluyor. 63 kiloyum kilo vermeye çalışiyorum ama hareketsiz ve kış ayı olunca veremedim aldım aksine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…