- 22 Aralık 2022
- 1.246
- 1.190
- 53
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #2.901
Bende verdikten sonra araştırdım 36 saat sonra diye diyormuş doktorlar ama neye göre diyorlar acaba.ben de hep 36 saat sonra diyor, forumda da çok okudum 36 saat diye
hayırlı olsun, sağlıklı ilerler inşallahEki Görüntüle 3212331
Bat 6 Mart kızlar yumurtlamanın üstünden 10 gğn geçti sanırım var bişeyler3 dk içinde çıktı.
hayırlı olsunEki Görüntüle 3212331
Bat 6 Mart kızlar yumurtlamanın üstünden 10 gğn geçti sanırım var bişeyler3 dk içinde çıktı.
Cnm 5 yumurtan kaç mm idi?Banada çatlama iğnesi verdi 13. günü oldum iğnemi 5 yumurtam vardı. Banada hiç demedi 36 saat sonra falan bende o yüzden gün aşırı denedim. Hiç öyle 36 - 24 saat vs demedi çünkü doktorlarda bence gün aşırı istiyor. Çünkü yumurtalar aynı anda çatlamıyor ki
bence spermler güçlensin diye öyle diyorlar, bi de ıgne yapıldıkdan sonra 36-40 saat sonra çatlama oluyormuş diye okudumBende verdikten sonra araştırdım 36 saat sonra diye diyormuş doktorlar ama neye göre diyorlar acaba.
kaçıncı günündesin canım sen?Bende verdikten sonra araştırdım 36 saat sonra diye diyormuş doktorlar ama neye göre diyorlar acaba.
Mart ayı bol hamişli gececek inanıyorumEki Görüntüle 3212331
Senin kaç Yumoşun vardı aynurben de hep 36 saat sonra diyor, forumda da çok okudum 36 saat diye
Hangi marka kullanıyorsun canım.21 mm İ pik göstermeesine şaşırdımİğnemi vuruldum geldim canım
Şifa olsun inşallah
Cnm ben tam çatladığında ovulasyon un pik oldugunu düşünüyorum
21 mm yumoş um var halaa pik olmadı
Geçen aylarda burda Bi arkadaş aynı Bnim gbi yumoş takıbıne gttı aynı anda ovu yaptı.
Çatladığı zaman pikleşti
Testim markası nedirEki Görüntüle 3212325
Arkadaşlar bata iki kaldı bugünkü testim ama yaklaşık yarım saat sonra farkettim kuruma çizgisi olabilir diye suya da tuttum sizce umut varmı?
canım başka bi test al bence.çok kişiyi üzdü burda o test.hevesini kırmak istemem ama .
bu ay 2 tane sadece solda canım, klomenin ilk ayında rahim kalınlığı sayı boyutu falan çok güzeldi, ikinci ay çok yumurta var dedi (adetin 3cü günü 11 tane 17 mm di) onlar kiste dönüşür tedavi yaparsak bu ay boş dedi, onlar kiste dönüştü sağ taraf, bu ay hem özele, hem devlete gidicem bakalım ne diyor doktorSenin kaç Yumoşun vardı aynur
Valla canım doktor ne dediyse aktardım. Ben de kesin bilmiyorum.merhaba piki gördükten sonra 2 veya 3 gün ilişki önemli değil mi 1 haftayı ilk defa duydum
Mesela adet günü çok silik öğrenen arkadaşlar oluyor, onlar geç döllenme oluyor. Veya adet geçtikten bir kaç gün sonra silik öğreniyorlar. Benim komşum adet günü erken gebelikle o kadar silik öğrendi ki öğlen öğrenip akşam kan verdiğinde 6.7 idi betahcg si. Doktor onun son adet tarihini bir hafta sonraya kaydırıp takibi öyle yapmaya başlamıştı.hanımlar soru sormuştum ama arada kaynamış galiba geç döllenme de ne zaman belli oluyor testlerde bilginiz var mı acaba :)
Evet bunu duymuştum yarın sabah başka bir test yapayım en iyisi teşekkürlercanım başka bi test al bence.çok kişiyi üzdü burda o test.hevesini kırmak istemem ama .
Ben adet olmam gereken günde test yaptım negatif çıktı bidaha da yapmadım bugjn gecikmemin 3.günü ve benim adetim düzenlidir hiç aksamazdı ya gününde olurdum ya bir gün öncesinde şimdi böyle olunca negatif çıkınca acaba geç döllenme mi diye düşünür oldım napsam bilemedim test yapıp iyice stres olmakta istemiyorumMesela adet günü çok silik öğrenen arkadaşlar oluyor, onlar geç döllenme oluyor. Veya adet geçtikten bir kaç gün sonra silik öğreniyorlar. Benim komşum adet günü erken gebelikle o kadar silik öğrendi ki öğlen öğrenip akşam kan verdiğinde 6.7 idi betahcg si. Doktor onun son adet tarihini bir hafta sonraya kaydırıp takibi öyle yapmaya başlamıştı.
ArtımedTestim markası nedir
Canım söyledi de hatırlamıyorum gibi zaten stres oluyorum hep gittiğimdeCnm 5 yumurtan kaç mm idi?
Benim 2 vardı bugün. biri 20 biri 18 dedi
Peki 18 olanda çatlayacakm ı acaba
Yoksa sadece 1 tanesini mi seçiyor vucut?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?