- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #2.881
İnşallah bu ay güzel haber verirsin canımCnm bnde oyle yapıcam
Bu ay ilk defa bu sekılde Bi deniyim dedim
Zaten Bıdahakı ay ramazan
Akışına bırakıcam
Ya ben 10. Gün başladım hemen başla dedi anlamadım. İlk gebeliğimde doktorum da 15. Gün başla demiştiCanım bak
Cnm dün gce ilişki oldu tamam.benimki 36 saat sonra dedi, başqa bir şey demedi, ben bu defa dinlemedim onları iğneden bir gün önce, 1 gun sonra, 2ci günü de yaptık. benim sıkıntım o ki her iki tarafdada kist var, 20i gittim 17-18 mmdi, rahim kalınlığı da 6mm di, hiç boyle olmazdı... yumurta akı kıvamı akıntım vardı, 23ü iğne ol dedi, 21i falan zaten çatladı benimki diye düşünyorum. ekliyorum resim bu şekilde yaptık, doktorun notunu da ekliyor
Ekim ayında dr'a gitmiştim kontroller için herşey çok iyi demişti kan değerleri yumurtlaliklar. Hormon testi yapmadı sadece. Yumurtaliklara bakınca pcos demedi. O aralar döngüm 28-30 gündü. Sonra çocuk olayı gündeme gelince bı anda benim donguler 35-40 lari buldu.Daha öncesinden adet düzensizliğiniz yada pcos var mı? Benim pcosdan yada stresten olduğunu düşünüyorum.Bugün 23. günü hala pik yok takvime göre dün olmalıydı.
Kaç gun kullandın cnm?Ya ben 10. Gün başladım hemen başla dedi anlamadım. İlk gebeliğimde doktorum da 15. Gün başla demişti
normalde hepsi 36 saat sonra diyor, neye göre kime göre, belki 36 saatten önce çatladıCnm dün gce ilişki oldu tamam.
Yarın gece olsun dedi
E iğneyi demin yaptırdım
Yarın gece çok geç değilmi
İçerde sperm bulunsun sonucta
Öff ne bılım yaanormalde hepsi 36 saat sonra diyor, neye göre kime göre, belki 36 saatten önce çatladı
Ne alemdesin canımNormalde hemen işe gitmeden 8.30 gibi yapıyorum ilk idrarla yapmayın diyorlar ama yapıyorum vallaama şimdi kötülük gördüm ya yarın öğlen 12 gibi de yaparım canım
İnşallah cnm inşallahSizi en iyi bizler anlarız bu yolda beraber yürüyoruz hepimizin derdi burabbim en yakın zamanda nasip etsin çok dua ediyorum isteyen herkes adına o minişler elbet birgün kucağımızda olucak inanıyorum
Nasıldı çok can yakıyor mu acaba bende bu ay çekileceğimdeMerhabalar tropik hepimize gönlümüzdekini getirsin inşallahdün hsg çekildim rahim filmden sonra gebelik elde edenler varmış bu aydan bir tık daha umutluyum sat 23 Şubat bat 27 mart beni de ekler misiniz bebekheyecani
Banada çatlama iğnesi verdi 13. günü oldum iğnemi 5 yumurtam vardı. Banada hiç demedi 36 saat sonra falan bende o yüzden gün aşırı denedim. Hiç öyle 36 - 24 saat vs demedi çünkü doktorlarda bence gün aşırı istiyor. Çünkü yumurtalar aynı anda çatlamıyor kinormalde hepsi 36 saat sonra diyor, neye göre kime göre, belki 36 saatten önce çatladı
artımed mi testEki Görüntüle 3212325
Arkadaşlar bata iki kaldı bugünkü testim ama yaklaşık yarım saat sonra farkettim kuruma çizgisi olabilir diye suya da tuttum sizce umut varmı?
Bende korunmayı bırakınca hemen olur diye düşünmüştüm.Birde eşim daha çok isteyen taraftı ben bu kadar takılcağımı stres yapacağımı düşünmüyordum.Kilo probleminiz var mı genelde pcos olanlarda görülüyor.Kilo vermeyi ve paketli gıda yemeyi önermiyor doktor.Bende 1 aydır dikkat ediyorum daha öncesinde kilo verdim düzene girdi ama bu ay stresten bünyem şaşkına döndü.Bunlar sizde yoksa strestir sizinkisi.Ekim ayında dr'a gitmiştim kontroller için herşey çok iyi demişti kan değerleri yumurtlaliklar. Hormon testi yapmadı sadece. Yumurtaliklara bakınca pcos demedi. O aralar döngüm 28-30 gündü. Sonra çocuk olayı gündeme gelince bı anda benim donguler 35-40 lari buldu.
Eğer ctesiye kadar görmezsem pik akışına bırakcam artık böyle stres yapıyorum sanırım hiç olmayacak. Hemen olacak gibi düşünmüştüm
ben de hep 36 saat sonra diyor, forumda da çok okudum 36 saat diyeBanada çatlama iğnesi verdi 13. günü oldum iğnemi 5 yumurtam vardı. Banada hiç demedi 36 saat sonra falan bende o yüzden gün aşırı denedim. Hiç öyle 36 - 24 saat vs demedi çünkü doktorlarda bence gün aşırı istiyor. Çünkü yumurtalar aynı anda çatlamıyor ki
yap vurduğun kol olsun))Öff ne bılım yaa
Nyse ben yarın gce ilişki yapim
Sonrada pazar sabahı
Evetartımed mi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?