• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben de "yok ya bekleyeyim" derken hastaneye gitmek için yola çıkanlardanım 😆😆 ama şimdi korku vs herşey birbirine girdi bi de işteyim. Mecbur akşamı beklicem böyle. 🤷🏻‍♀️
Ben işten de izin alıp giden kısımdayım 😂😂😂 ah ah çok acemiyim galiba. Aslında 30 yaşındayım ama bu konu mevzu olunca çocuk gibi davranabiliyorum 🙈

Kızlar ovülasyon testi yapıyoruz çift çizgi çıkıyor yani yumurtalama oluyor ve silikleşince çatlamış oluyor demek dimi yani bu olunca kesin yumurtluyoruz ve hamilelik şansımız oluyor

Aslında bat geçmiş biraz daha koyu beklerdim ama geç yumurtlama olmuş olabilir demi. Bence bi tık koyusunu gör öyle kan ver 😊
Ben geç yumurtladım evet yani takvime göre 14-15 olması gerekiyordu 19 unda falan yumurtladım galiba. Çok ciddi yumurtlama ağrısı çekiyorum ben her ay, ordan anlıyorum. Yani arada 4-5 gün var

Ben geç yumurtladım evet yani takvime göre 14-15 olması gerekiyordu 19 unda falan yumurtladım galiba. Çok ciddi yumurtlama ağrısı çekiyorum ben her ay, ordan anlıyorum. Yani arada 4-5 gün var
O zaman sevinelim😍 seni yaz grubundan da hatırladım en son gebe kalmıştın kayıplarının sebebi ne ki? Dilerim bunun sonu güzel olur ♥️

O zaman sevinelim😍 seni yaz grubundan da hatırladım en son gebe kalmıştın kayıplarının sebebi ne ki? Dilerim bunun sonu güzel olur ♥️
Evet canm kan pıhtılaşması çıktı bende. O yaz grubundaki son gebeliğim işte doğru hatırlıyorsun. İğne kullanmama rağmen onu da 7+4 te kaybettik. Üstüne ameliyat oldum (perde) bir sürü doktor koşuşturması vs bugüne geldik işte. Bütün testleri vs yaptırdık başka hiçbirşey çıkmadı tek sorunum kan pıhtılaşması. Doktorum bu sefer daha yüksek bir dozla başlayacağız dedi bakalım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Evet canm kan pıhtılaşması çıktı bende. O yaz grubundaki son gebeliğim işte doğru hatırlıyorsun. İğne kullanmama rağmen onu da 7+4 te kaybettik. Üstüne ameliyat oldum (perde) bir sürü doktor koşuşturması vs bugüne geldik işte. Bütün testleri vs yaptırdık başka hiçbirşey çıkmadı tek sorunum kan pıhtılaşması. Doktorum bu sefer daha yüksek bir dozla başlayacağız bakalım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
O zaman bence doktora gidip kan ver ki biran önce başla kullancağın ilaçlara

Evet canm kan pıhtılaşması çıktı bende. O yaz grubundaki son gebeliğim işte doğru hatırlıyorsun. İğne kullanmama rağmen onu da 7+4 te kaybettik. Üstüne ameliyat oldum (perde) bir sürü doktor koşuşturması vs bugüne geldik işte. Bütün testleri vs yaptırdık başka hiçbirşey çıkmadı tek sorunum kan pıhtılaşması. Doktorum bu sefer daha yüksek bir dozla başlayacağız dedi bakalım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Ben de perde ameliyatı oldum. Adetinde bı değişiklik oldu mu gecikme veya yoğun kanama falan? Bu sefer hiç olumsuz düşünmeyelim, netleşir de güzel güzel büyür üzmez annesini💕

Kızlar ovülasyon testi yapıyoruz çift çizgi çıkıyor yani yumurtalama oluyor ve silikleşince çatlamış oluyor demek dimi yani bu olunca kesin yumurtluyoruz ve hamilelik şansımız oluyor
Evet t çizgisi c çizgisinden daha koyu olduğunda yumurtlama olıyor daha sonra t çizgisi silikleştiğinde çatlama oluyor oyumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirmen gerekiyor

Kızlar çörekotu bal tarçın karışımı nedeniyle erken regl olmuş olabilir miyim? Tecrübesi olan var mı bu konuda?

Ben de perde ameliyatı oldum. Adetinde bı değişiklik oldu mu gecikme veya yoğun kanama falan? Bu sefer hiç olumsuz düşünmeyelim, netleşir de güzel güzel büyür üzmez annesini💕
28 günden 25 güne düştü sonra düzeldi Ekimde oldum ameliyatı 2 AY korunun dedi doktor sonrası işte burdayız.. Adetim sadece bir ay baya yoğun oldu ped yetiştiremedim ama sonra o da normal düzenine döndü. İnşallah dediğin gibi olur canım. İnsanın korkusunun sevinçten fazla olması ne tuhafmış. 🤷🏻‍♀️ Umarım bu sefer ağlamam artık. 😔

28 günden 25 güne düştü sonra düzeldi Ekimde oldum ameliyatı 2 AY korunun dedi doktor sonrası işte burdayız.. Adetim sadece bir ay baya yoğun oldu ped yetiştiremedim ama sonra o da normal düzenine döndü. İnşallah dediğin gibi olur canım. İnsanın korkusunun sevinçten fazla olması ne tuhafmış. 🤷🏻‍♀️ Umarım bu sefer ağlamam artık. 😔
İnşallah mutluluktan ağlarsın kuzum 🌺🤲🏻

Korkuların tabi ki normal, o kadar kayba rağmen sabırla heyecanla hala bekliyorsun ne güzel annelik duygusu ne hoş ya 🥰 Olumsuza şartlama kendini sonucunu çok merak ediyorum 😊

Evet t çizgisi c çizgisinden daha koyu olduğunda yumurtlama olıyor daha sonra t çizgisi silikleştiğinde çatlama oluyor oyumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirmen gerekiyor
Peki olgunlaşmamış yada döllenme yapılamayacak yumurta da yumurtlama testinde çıkıyor mı yani tamamen hazır bir yumurtam olduğunu mu anlamam lazım o teste göre

Yok canim ama en son ilişkide yattim ayaklarımı kaldırdım hatta yastik koydum altima ilk defa bi yarım saat sonra icimden resmen bisey aktı gitti o cok degisigime gitmisti suan da sadece belimde agri var yani regli olucam sanıyorum halen inanamıyorum yarin ki testte biraz daha belirgin görürsem inanicam
Bu yastık olayı doğru mudur gerçekten ya? Ben çünkü her ilişkiden sonra yastık muhabbetini yapıyorum boşa olmaz inşallah. Baya da bi komik duruyor.Eşim dalga geçiyor geldi yine bizim taklacı diye.Stresle ne duysam deniyorum valla.

Back