💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Arada ağrı yanma oluyor iyi gelir belki dedim. Ever gittim hersey normal hende de esimde de inofolic verdi ama bir ise yaramadi. Hsg istedi ona da ben gitmedim erteledikce erteliyorum

Cnm bu gce ilişki olsun dedi
2 gce önce olmasın demişti hatırlarsan
Ama oldu

Cnm 2 gün once 14-15 mm olan bugun 16 mm
Yani 19 mm olan çatlıcak ee pekı 16 mm olan nolcak
Yarın yıne çagırdı
2 gün önce olması iyi canım sonuçta spermin sağlığı için sirküle olması şazım kendi içinde de 5 6 günlük bayat spermle daha düşük olasılık olurdu
Mantıken 19 olanın çatlaması lazım yani kanala düşen olması lazım diğeri de olduğu yerde sönüp gitçek ama hangisi sağlıklıysan vücut onu seçecek bir tanesi kanala inecek ve inşallah benişe giden yolda döllenme olacak heyecanlandım valla kendim de bu kadar heyecanlanmamıştım

Kizlar ovulasyon testi ile takip etmeyenler kacinci gune kadar gun aşırı iliskiye devam ediyorlar ya da etmeliler sizce?
Ben ovulasyonla takip ediyorum kendimi 1 yıldır, edindiğim tecrübeye göre adet olacağımız son hafta pek şans yok. Adetten sonraki gün bile yumurtlama olabiliyor. Yani adet bitiminden son haftaya kadar gün aşırı denenmeli diye düşünüyorum. Ama şunu da duydum "geç yumurtladım, yumurtlama günüm değildi ama hamile kaldım" . .. haftada üç kez birlikte olmak yeterli diye biliyorum.

Ayyy canım benim bnde heyecanlıyım walla ilk defa boyle şeyler yaşıyorum
19 mm olan çatlıcak inşaallah ama diğeri acaba sonradan çatlar mı?

Çokta kndımi kaptırmak istemıyorum aslında bu olaya sonu hüsran da olabılır

Adetten sonraki gün dediğiniz bitişinden sonra ki gün mü

çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki ve 1 hafta boyunca gün aşırı ilişkiye devam demişti. Pikte de aynı mantıktır diye düşünüyorum
Merhaba benim doktor da iğne vermişti ama 2 gün yeterli diyolar acaba neden her doktor farklı konuşuyor? Herkesin durumuda farklı ondan kaynaklı mı acaba?

Adetten sonraki gün dediğiniz bitişinden sonra ki gün mü
Örneğin benim adetim 5 gün sürüyor. 6. Günden itibaren denenmeye başlanabilir. Hemşire bir arkadaşım var, ona da kadın doğumcusu adetin son günü de yapabilirsiniz demiş ve arkadaşım o son adet gününü değerlendirdiği ay hamile kalmış.. ben kendi 7. Günümde çatlamayı gördüm. Sperm içerde 4 gün yaşadığı için son adet günü bile yapmaya başlasanız içeride yaşayan spermler dölleyebilir. Mantıklı yani doktorun dediği de.

Bende 33 yasindayim kiz o zaman ben bayilim valla arkdasim 38 yasinda pocosu vardi rahim agznda et mi ne vrdi yine de hamile kaldi Rabbim nasip edince imkansz diye birsey yok.bende 9 aydr beklmedeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…