- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #2.561
İnşallah 29 Ocak taki gibidir. Yarın pik i görürsün kuzum.Bak canım kırmızı ile isaretledigim bu son yaptığım koyu çıkan test. Karşılaştırmak için geçen ayki testlerimin yanına koydum. 22 Ocakta da aynı şekilde koyulasmis 29 ocakta da. Ama 29 ocakta ertesi gün pik olmuş 23 ocakta da aksine siliklesmis
Yok kuzum ben hiç test yapmadım. Ben tuvalete gittiğimde çok affedersin peçeteye bulaşan leke gördüm. Şimdi sırtım belim çok ağrıyor arada kasık ağrısı vuruyor. Sanki adet olmuşum gibi hissediyorum tuvalete gitmeye korkuyorum. Ama bugün olmuş olursam 28.günde olmuş oluyorum ve benim döngüm kısa değil bilmiyorum korku sardı her yanımıBugün yaptın cuma yaparsan farkı daha iyi anlarsın aslında
Bnce 10 ile 25. Gün arası olmalıKizlar ovulasyon testi ile takip etmeyenler kacinci gune kadar gun aşırı iliskiye devam ediyorlar ya da etmeliler sizce?
Korkma ve bekleYok kuzum ben hiç test yapmadım. Ben tuvalete gittiğimde çok affedersin peçeteye bulaşan leke gördüm. Şimdi sırtım belim çok ağrıyor arada kasık ağrısı vuruyor. Sanki adet olmuşum gibi hissediyorum tuvalete gitmeye korkuyorum. Ama bugün olmuş olursam 28.günde olmuş oluyorum ve benim döngüm kısa değil bilmiyorum korku sardı her yanımı
Ama 28.günde yumurtlama olur mu ki. Bekliyorum canım ama korkarak elim yüreğimde şekildeKorkma ve bekle
Bnce ya yerleşme kanaması ya da yumurtlama kanaması
Bu is giderek zor olmaya basladiBnce 10 ile 25. Gün arası olmalı
Ne zaman test yapacaksn canim?Ama 28.günde yumurtlama olur mu ki. Bekliyorum canım ama korkarak elim yüreğimde şekilde
Bilmiyorum ki ben bat ı bekleyecektim aslında. Siz olsanız ne yapardınız?Ne zaman test yapacaksn canim?
Cnm döngüm uzun demişsinAma 28.günde yumurtlama olur mu ki. Bekliyorum canım ama korkarak elim yüreğimde şekilde
Cnm batı bekleBilmiyorum ki ben bat ı bekleyecektim aslında. Siz olsanız ne yapardınız?
Aahhaahh bncedeBu is giderek zor olmaya basladi
Tamam öyle yapacağımCnm batı bekle
Erken yapma stres olursun
Test olayını karıştırdım canım devamı geliyor mu takip et mutlaka inş düşünmüşümdürYok kuzum ben hiç test yapmadım. Ben tuvalete gittiğimde çok affedersin peçeteye bulaşan leke gördüm. Şimdi sırtım belim çok ağrıyor arada kasık ağrısı vuruyor. Sanki adet olmuşum gibi hissediyorum tuvalete gitmeye korkuyorum. Ama bugün olmuş olursam 28.günde olmuş oluyorum ve benim döngüm kısa değil bilmiyorum korku sardı her yanımı
İstanbuldakılarla bir gün görüş m ayarlasak?Ayyyyyyy ne güzel olurdu
Şimdi yine gittim var. Kahverengi çok affedersiniz. Öyle mi olur yerleşme?Test olayını karıştırdım canım devamı geliyor mu takip et mutlaka inş düşünmüşümdür
Valla aklımdan o geçti bugünİstanbuldakılarla bir gün görüş m ayarlasak?
bana uyar canım, zaten biz yakınız, butaraflarda olanlar vardır topikdeValla aklımdan o geçti bugün
Ay hos geldin çiçeğim yaaa iyi ki geldinBende yeni geldim bir atın senin mesajGel sarılalım
Normalde kahve yadapembe olur kimi kırmızıda görür dua edelim çoğalmasınŞimdi yine gittim var. Kahverengi çok affedersiniz. Öyle mi olur yerleşme?İnşallah regl değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?