• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bak canım kırmızı ile isaretledigim bu son yaptığım koyu çıkan test. Karşılaştırmak için geçen ayki testlerimin yanına koydum. 22 Ocakta da aynı şekilde koyulasmis 29 ocakta da. Ama 29 ocakta ertesi gün pik olmuş 23 ocakta da aksine siliklesmis
İnşallah 29 Ocak taki gibidir. Yarın pik i görürsün kuzum.

Kizlar ovulasyon testi ile takip etmeyenler kacinci gune kadar gun aşırı iliskiye devam ediyorlar ya da etmeliler sizce?

Bugün yaptın cuma yaparsan farkı daha iyi anlarsın aslında
Yok kuzum ben hiç test yapmadım. Ben tuvalete gittiğimde çok affedersin peçeteye bulaşan leke gördüm. Şimdi sırtım belim çok ağrıyor arada kasık ağrısı vuruyor. Sanki adet olmuşum gibi hissediyorum tuvalete gitmeye korkuyorum. Ama bugün olmuş olursam 28.günde olmuş oluyorum ve benim döngüm kısa değil bilmiyorum korku sardı her yanımı 😔

Yok kuzum ben hiç test yapmadım. Ben tuvalete gittiğimde çok affedersin peçeteye bulaşan leke gördüm. Şimdi sırtım belim çok ağrıyor arada kasık ağrısı vuruyor. Sanki adet olmuşum gibi hissediyorum tuvalete gitmeye korkuyorum. Ama bugün olmuş olursam 28.günde olmuş oluyorum ve benim döngüm kısa değil bilmiyorum korku sardı her yanımı 😔
Korkma ve bekle
Bnce ya yerleşme kanaması ya da yumurtlama kanaması

Bu is giderek zor olmaya basladi🤣🤣
Aahhaahh bncede
Bnada zor gelıyor
Ama mecbur yumurtlama 25. Gune kdar uzayabılıyor

Bnım adetim duzensiz ve döngüm uzun oldugu için
Ben 13. Gun falan baslıyorum mesela

Mesela buay femara kullandım
Bugun gıttım 19 mm olmuş (14. Gün)
Şunu Anladım Kı ilaçsız yumurtam anca 16.17. Gun olgunlasıyor demkki

Test olayını karıştırdım canım devamı geliyor mu takip et mutlaka inş düşünmüşümdür 🤲🤲

Back