• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Yeliz Yeşilmenin gelinliği.....

saçını begenmedim o ne öle ne kadar yapmacık yalancık :umursamaz:
gelinlikte tam seçilmio ama o göbeğiyle baska bişi giyemezdi sanırım ama duvak uzun olması hos

Bu kadını oldum olası sevmemişimdir...İlla hamile kalması gerekmiş demek evlenmek için şakkıdı

Gelinlik çok basit ama hamile birinin giyebilceği tarzda tasarlanmaya çalışılmış ama olmamış :olmaz:

Saçı takma saç,fena olmuş bence...

Boynundaki o kolye ne alaka ya gelinliğe hiç yakışır mı o tip bir kolye mirmirmirmir

Gelin çiçeği aşırı basit kaçmış...

Puanım sıfır gelin hanıma mirmirmirmir

Gelelim damat beye,

damat bey fotolarda sıkılgan çıkmış olsa da eve gitsem şöyle bir kestirsem diye düşünür bir tipi var kaydirigubbakcemile3

Damatlığı da olmamış damatlık gibi değil ki zaten :umursamaz:

Ne gelini..
Ne gelinliği..
Ne damadı..
Ne damatlığı..
Ne gelin saçını..
Nede kafasına taktığı o tacı beğenmedimmm :olmaz: :umursamaz:

Kafasının üstünde bitane daha kafa war gibi duruyo iğrenç..

Yeni moda bu heralde hamile kalmadan evlenmemek..

:dilcikar:

katılıyorum arkadaşıma :kahve:

Damatlık damatlık gibi diil bi kere.
Gelinliğe gelince belki başkası giyse güzel olurdu ama bu kadını hiçççç sevmediğim için hiçmi hiç beğenmedim.O ka :dilcikar:

Hamile evlenmekmi moda oldu şimdide?
Saçı, tacı, herşeyi çok kötü....
Damatta sanki zorla evlendiriyorlar o ne surat yahu?

ilk bakışta gözüme çarpan şey saçı oldu. çok kötü olmuş ne biçim bi topuzdur o. geriside zaten formalite olduğu belli. bebek için evlenilmiş.
bu adam şey değilmiydi yaa. hani karısı çıkıyodu durmadan yeliz yeşilmeni rezil ediyodu. kocamı ayarttı gibisinden.

damat mutsuz yeliz yeşilmenin saç berbat sadece gelinlik güzel o kadar ..

kızlar bütün sayfaları okudum valla aralarında ne gelmiş ne geçmiş hepsini öğrendim. helal olsun. nasıl aklınızda tutuyosunuz bunları. zehir hafiye gibi:hulya:siniz valla...

bumuymuş eşi ay hiç yakışmamışlar benceee kız daha güzell ve gelinliğinide hiç beğenmedim bişeye benzemiyo akannehir

gelinlik de bazı detaylar hariç güzel
ama damat yas içinde zavallım o da gelini soluk göstermiş haliyle
bu karnı burnunda gelinlere de çok kızıyorum haaaa
her şeyin bi adabı olmalı canım :olmaz:

o saç ne öyle kubbe gibi hiç bişeyini beğenmedim kadını da hiç sevmem...

yelizin saçı berbat olmuş.
yani istanbul da o kadar iyi kuaförler varken nasıl böyle çirkin bir saçla çıkıyorlar anlamadım.
keşke benim eşim yapsaymış saçını birşeye benzerdi.
duvak çok uzun, saçın modelini göstericez diye tepede top gibi yapmışlar.
postij takıldığı çok belli. saçın kendi ayrı renk, takılan saç ayrı renk.
gelinliği de pek beğenmedim.
damat desen ne kadar suratsız öyle. sanki günlük iş kıyafeti gibi takımı.
adamı sanki zorla nikah masasına oturtmuşlar!
kocaman o veriyorum!

sanki Türk örf ve adetlerine çok uyan bir yaşam sürüyolarmış gibi mehter takımını da çağırmışlar
karnında 5 aylık bebek düğünde mehter marşı :umursamaz:
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Gelinliği hiç beğenmedim :umursamaz:
Göğüs kısmı modernlikten ve görsellikten uzak basitliğe kaçmış aşırı geniş duruyo
Saç zaten felaket...Aşırı büyük bir topuz
makyajı net göremiyorum ama güzeldir sonuçta kadın çirkin değildi...
Damata yorum yapamayacağım kaydirigubbakcemile3

ayrıca şimdi gördüm koluna ne takmış öyle zaten pehlivan gibi olmussun bide ne diye takıyon oraya bişeyler

Son düzenleme:
ayy bu ne yaaa :s ufff çokk çokk çokk kötüü bu zamana kadar kötü gelinlik,damat,gelin,saç,makyaj,damatlık,duvak,takı gördümde bölesini görmemiştim :s o sacları ne ölee yaaa kuş yuvası gibi bi gün bu kadının böle evlenecegini kırk yyıl düşünsem aklıma gelmezdii :s

Gelinlikte zaten o kadar dantel varken, bence duvak kısa tutulmalıydı.Saç için yorum yapamayacağım, çok fantastik olmuş.Uzay yolundan gelmiş gibi.

Şu hamile kalmadan evlenmemek tribine de hasta oluyorum gerçekten, ahlak bekçiliği yapmak için söylemiyorum, tabiki evlenmeden beraber oluyor çoğunluğu ona lafım yok da, milletin gözüne sokar gibi kocaman göbeğiyle evlenmek de biraz abes duruyor.O çocuk anne-babasının fotoğraflarına bakınca bak yavrum sen de karnımdaydın mı diyecekler ileride? Hepsinin de kaza kurşunu olduğuna inanmıyorum.

Back