• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Yeliz Yeşilmenin gelinliği.....

nasıl bi hafızadır buuuuu :1shok::1shok:o adam bu adamıydıbilmiyorumkismile o günden bugüne pek semirmiş

ay canım bi kaç sene önce çok magazin seyrediyodum, o zamandan kalma bi hasar bendeki herhalde
:roflol::roflol:
bu ex eş gülbin tüm sabah ve öğleden sonra programlarını gezip o kadında o kadın, o kadında o kadın, parmağını sallaya sallaya, hafızamda yer etmiş valla, kocasınada toz kondurmuyodu ama tüm suç o kadınınakannehir

ay sonunda bu adamla evlenebilmiş mi, eski karısı nasıl düğünü basmamış hayret, yinede burunlarından getirmiştir eminim, gelinliğinde dekolte kısmı hoşuma gitmedi, bel göbek kısmı da hoş değil, daha kilo kapatan bi model olabilirdi:hulya:
basmaz sımdık kaset cıkartıyomus dış doktorumuz aynı eskı esıyle adamın doktor dedı :hulya:ne geek olaya artık sahnelerın tozunu yutcak o..

Amaan adamın karısı yelizi yolsa ne olacak kendiside öyle prim yaptı şarkıcılık oyunculuk vs akannehir
Al birini vur ötekine misali bu iş :umursamaz:
Zaten fazla sürmez çocuk doğsun hele aldatılma sırası yelize gelir kaydirigubbakcemile
Adamın yüzünden de belli zaten kaydirigubbakcemile3
Bu arada söylemeden geçemiycem saçı ve duvağı gerçekten iğrenç -tatlicadiarzu-

Duvağa bak..Salon tülü gibi upuzun ve desenli dantelden hiç te güzel değil..:dilcikar:
Damat ta çok kart..Topuz yine söylenecek söz bırakmamış..Ananemin yün yumağını toparlayıp kafaya koymuşlar resmen..çok çirkin..kafamçokkarıştı
KK gelinlerine gelip bi baksalar ya bu ünlüler takımı.gözleri gelin,gelinlik görsün..aklinialirimsmile.

hakkaten ya o ne bicim sac sekli oyle :)
Koptum sacina bakinca sanki tepesine leylek yuva yapmis. Bi de kendi saclarindan renginden farkli..

igrenccc...

ben ne olursa olsun hiçbişeyi beğenmedim arkadaşlar daha güsel bişiler giyebilirdi zaten hep rüküş giyiniyodu bu kadıun gelinlikdede aynı seyi yapmıs

Hiiiç beğenmedim... güzelliğinin kıymetini bilememek dedikleri söz bu olsa gerek..?bilmiyorumkismile

bu ne böyle ya
barbi bebek bile daha gerceki kalir yaninda
nekadar yapmacik durmus
hamilelik bile yaramamis töbe töbe

tövbe estağfirullah ama hani damat yaşlı duruyo gece görsem korkarım falan demişsiniz ama
yeliz yeşilmen'ide ancak böyle bi adam alır
yalan mı kız ankı alınmışın tekiydi

saç,taç ve duvak güzel değil ama gelinlik bence hoş..

ee birbirlerini görmüşler ,beğenmişler,sevmişler,sevişmişler:))))ve evlenmeye karar vermişler bana göre pek ğitmemişlerde birbirlerine ama bize Allah mesut etsin demekten başkada bişi düşmüyoo çok uzun zamana varmaz medenice de ayrılırlar..........

hahahaha evet doğru diyorsun..her hallerinden belli :))))

allahım bu da evlendiyse kimse evde kalmaz herhalde kaydirigubbakcemile3

adamı sanki idama götürüyorlar yakaydirigubbakcemile3

bunlar için para olsun yeter
ben hiç birşeyini begenmedimlülülülülülü

Yani hamile biri ancak böyle birşey giyerdi sanırım.Ama hamile kıyafeti giyseydi daha hoş olurdu bence.Hele o kafasını uzaylı gibi gösteren takma topuz mudur nedir fena yaniii.

Hep derim bunlarda para var zevk yok

Bir de o memikler şişmiş haliyle hiç hoş olmamış ya

Zaten kiloluydu hepten iki tosun olmuşlar

Hiçbir şeylerini beğenmedim 10 üzerinden 0

ya bu ünlüler neden böle zevksizler:)hamile gibi durmuşş..kafasında duran o yuvarlagımsı şey topuzmuuu ne hiç hoş deil:)

Back