Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gıcık şeyalsanaalsanasmile
damat sanki işkenceye gider gibi. Ve kızın yanınd açok yaşlı duruyor. Kaç yaş var aralarında acabaCADIARZU
Gelinlikle tül yumağı gibi, hoş değil.
2 sene sonra boşanırlar ahada buraya yazıyorum, kuzu dediydi dersiniz.benneyaptımki
ay sonunda bu adamla evlenebilmiş mi, eski karısı nasıl düğünü basmamış hayret, yinede burunlarından getirmiştir eminim, gelinliğinde dekolte kısmı hoşuma gitmedi, bel göbek kısmı da hoş değil, daha kilo kapatan bi model olabilirdi:hulya:
Ay kim bu adam, biriniz cevap verin, aaaaa, çatlıycam lan meraktan.alsanaalsanasmile
Eski karısı çirkefmikine, niye basıyor düğünü.bilmiyorumkismile
kıs bu yeliz eskiden böle bi adamla sevgiliydi. adamın karısı bu yelize saldırdıydı. saç baş yoduydu. sonracıma o kadın şarkıcı olduydu. tee eski günler... bu kadında nerde zengin çirkin evli onları buluyo.. sempatiksalakcinni
ohhhh yarasın, iyice yolsaydı bari yelizialsanaalsanasmile
Adam evliydi he bide, karısına helal olsun.
valla güya adam yelizden önce boşanma davası açmışmış bilemiyorum tabii, hepside yalan söylüyodu bence, valla adamın eski karısından benim gözüm çok korkmuştu, kadın makinalı tüfek gibi konuşuyodu, full makyaj, estetik çıkmış çocuklarıma mandalina alamıyorum falan diyodu hatırlarsın belki, sonra önce şarkıcı sonra emlakçı sonra muhtar oldu:roflol::roflol:
bu estetiksiz hali eski karısının:hulya:
bu arada, yelizin o gelin çiçeği ne öyle ya, çiçeğe benzetemedim ben, ve çok mutsuz görünüyo bence ikisidise:hulya: