- Konu Sahibi Saglikliyasammm
-
Kızlar bu haftasonu kayınvalidemlere gidicez başka bi ilde oturuyorlar. Görümcemlerde başka bi ilde oturuyorlar onlarda gelicekler. 2 tane kız çocuğu var., biri 5 diğeri 8 yaşında. Kızlara ne hediye alalım diye eşimle düşünüyoruz bulamadık bi türlü. Çok fazla kitap ve kıyafet aldık. Farklı bişey olsun istedik. Bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşlar ne iyi olur ne alsak daha faydalı eğitici öğretici olur yardımcı olabilir misiniz?
Eğitici olacak diye şartlamayın bence kendinizi. Sadece oyun amaçlı eğlenceli birşeyler olsada güzel olur.Kızlar bu haftasonu kayınvalidemlere gidicez başka bi ilde oturuyorlar. Görümcemlerde başka bi ilde oturuyorlar onlarda gelicekler. 2 tane kız çocuğu var., biri 5 diğeri 8 yaşında. Kızlara ne hediye alalım diye eşimle düşünüyoruz bulamadık bi türlü. Çok fazla kitap ve kıyafet aldık. Farklı bişey olsun istedik. Bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşlar ne iyi olur ne alsak daha faydalı eğitici öğretici olur yardımcı olabilir misiniz?
Eeee hediye neden pekiAynı sorular şu sıralar bizde de var, eşimin yeğeninin doğum günü. aslında ben bir kulaklık beğenmiştim şu kafamızın üstünde duranlar var ya ( anlatabildim mi bilmiyorum) kv ye gönderdim, diğer görümcem eskiden almışta hiç kullanmamış çocuk yani mırın kırın etti biraz okey dedim başka hediye bulurum bende.. kulaklıkta tam çocuklar için kedi kulağı gibi üstler ışıklı falan gayet şık..
şimdi ki fikrim de bir kutu içine kokulu silgiler değişik tüylü kalemler güzel bir günlük kalemlik alıp paketlemek..
bu arada ben doğum gününe davetli değilim :)
Eeee hediye neden peki
Bütçeniz el veriyorsa lego city alın. Hem de yaparken yardım edersiniz.Kızlar bu haftasonu kayınvalidemlere gidicez başka bi ilde oturuyorlar. Görümcemlerde başka bi ilde oturuyorlar onlarda gelicekler. 2 tane kız çocuğu var., biri 5 diğeri 8 yaşında. Kızlara ne hediye alalım diye eşimle düşünüyoruz bulamadık bi türlü. Çok fazla kitap ve kıyafet aldık. Farklı bişey olsun istedik. Bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşlar ne iyi olur ne alsak daha faydalı eğitici öğretici olur yardımcı olabilir misiniz?
Şaka mı yapıyorsunuz?Aynı sorular şu sıralar bizde de var, eşimin yeğeninin doğum günü. aslında ben bir kulaklık beğenmiştim şu kafamızın üstünde duranlar var ya ( anlatabildim mi bilmiyorum) kv ye gönderdim, diğer görümcem eskiden almışta hiç kullanmamış çocuk yani mırın kırın etti biraz okey dedim başka hediye bulurum bende.. kulaklıkta tam çocuklar için kedi kulağı gibi üstler ışıklı falan gayet şık..
şimdi ki fikrim de bir kutu içine kokulu silgiler değişik tüylü kalemler güzel bir günlük kalemlik alıp paketlemek..
bu arada ben doğum gününe davetli değilim :)
Ama neden davet etmediler?çocuk sevinsin diye :) eşimin yeğenleri beni pek sever bende mutlu etmek istiyorum :)
8 yaşındaki için puzlle alabilirsiniz 5 yaşındakiler içinde bir zeka geliştirici oyun bakıp alabilirsiniz. Hani şu internette falan satılan kutu oyunları gibiKızlar bu haftasonu kayınvalidemlere gidicez başka bi ilde oturuyorlar. Görümcemlerde başka bi ilde oturuyorlar onlarda gelicekler. 2 tane kız çocuğu var., biri 5 diğeri 8 yaşında. Kızlara ne hediye alalım diye eşimle düşünüyoruz bulamadık bi türlü. Çok fazla kitap ve kıyafet aldık. Farklı bişey olsun istedik. Bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşlar ne iyi olur ne alsak daha faydalı eğitici öğretici olur yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?